Заведения в Бургас

• 113 802
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
А за Каристо  последно когато ходих беше  пълно всичко ставаше много бавно и  доста  бяха претупали  нещата от 5-6 блюда нито едно не ми хареса включително и пицата от  тогава не съм ходила ..........

# 346
Аз не знам дали точно тук му е мясттото да се оплача от кухнята от едно заведение на плажа Каваци-Веселие-но ще го направя защото много от нас ходят там на плаж.Еми онзи ден бяхме там да хапнем-освен за обслужването и приятната обстановка-друго не мога да похваля-кебапченца и кюфтенца-такава отврат не бях кусвала,пържени картофи-с лек горчив привкус от невероятното прясно олио,и за сефте виждам картофи поляти с оцет,и не на последно място-наливна бира с вкус на пластмаса.Иначе видях че другите хора хапваха супички,явно те биват.
Това е последното заведение на плажа .

ох,и все се каня и от друго да се оплача-от никаквото отношение от мястото където продават сладолед Рафи на Тройката-момчето което слага сладоледа досега един път не е поздравил и много неучтив,и винаги пълни кофичката като за 4лв,няколко пъти му казвам да слага по малко,защото все пак взимам за малко дете-и все тая,накрая вече няма да плащам.

# 347
  • Бургас
В "Луксор" наистина от няколко месеца страшно развалиха кухнята.

Sinara , къде е тази пицария "Каристо"?

Мога да похваля и "Ла Луна" в "Славейков", на "Разделителна" се намира след "Сара". Много приятно за лятото, страшна зеленина, големи порции и сервитьорките са лъчезарни.

# 348
Момичета, моля да ми пропоръчате закрито заведение / ресторант/, в което да не се пуши или поне да има кът, в който да не се пуши.

# 349
Ласточка на Трайчо Китанчев. Кухнята е много хубава и моему не скъпа.
Имат снимки във ФБ

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002487401666

# 350
Може да видиш и моят отзив за "Ласточка" по-назад, да не се повтарям,но нищо хубаво не видяхме.

В "Београд" има зала за непушачи.
На " Инканто" първият етаж е за непушачи.

# 351
Точно твоето мнение очаквах   bouquet
Инканто е хубаво, но ми се искаше едно по-отделено сепаре или зала за непушачи.  Wink
П.С.
Ласточка отпада- не харесваме руска кухня

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 12:23 от 30god

# 352
Ами в ресторанта на Триата няма ли по-отделено място за непушачи,или аз останах с такова впечатление....

# 353
Там кухнята не ми харесва Confused

# 354
Точно твоето мнение очаквах   bouquet
Инканто е хубаво, но ми се искаше едно по-отделено сепаре или зала за непушачи.  Wink
П.С.
Ласточка отпада- не харесваме руска кухня

Не се тревожи, тя там кухнята им няма нищо общо с руската . Нито интериора, единствено името  bouquet

# 355
Посетих руския ресторант. Само името му е руско.
Пълно разочарование е храната. Сельодката си е наистина като от метро. Поръчах си едни картофени кюфтенца, никакъв вкус, въпреки сметаната дори.
В менюто са написали "пилешки шашлици",  но реално са едни шишчета. Нищо общо с руския голям шашлик, нито на размер, нито пък е мариновано месото.
Интериора е правен по лични виждания, 99,9% съм сигурна, че не е ползван дизайнер. Поне да бяха погледнали на гугъл за идеи.
Обслужването не е категория ресторант.
Бяхме 4-ма човека, от които само аз българка, съгласни са с моето мнение.

Peace

# 356
Лофт така и не успяхме да посетим, а там не се пуши. Докато го отворят и го затвориха...до есента

# 357
Ресторантът е украински, а не руски, въпреки че и аз така му викам.
Наистина е въпрос на вкус. На интериора не знам какво му е.
Липсва градина, а това не е маловажно. Въпреки, че е в центъра, без градина се получават малко трудно нещата през лятото.
Предполагам, че руската кухня в Новосибирск, Санкт Петербург и някъде съвсем на Изток, се различава.

# 358
За мен Инканто води класацията.Много често вечеряме там.Луксора го развалиха.Трията също.Общо взето на малко места може да хапнеш качествено.Който има път към Слънчев бряг,ресторанта на хотел Дюн е превъзходен.Мога да го сравня само с топ ресторантите на Запад.

# 359
Лофт така и не успяхме да посетим, а там не се пуши. Докато го отворят и го затвориха...до есента

И ние.Който е ходил не е нещо възхитен.Собствениците държат хотел "Атлантис"в Сарафово.Ресторантът беше на ниво миналата година.Сега не знам как е.

Общи условия

Активация на акаунт