Заведения в Бургас

• 113 633
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Здравейте,
Някой беше питал за рибни неща,отвори ли са нов рибен ресторант, ходихме с мъжа ми,аз риба и нищо рибно не ям,но мъжа ми остана много доволен, намира се между магазините Егоист, едно време май пак е бил рибен,после турски, но за последното не съм сигурна.
И аз не съм очарована от "Фиеста" , за мен заведенията на пажа са Морски звуци, Самба ,но залагам най-вече на Севастопол /единствено им куца,че имат доста работа и понякога бавят поръчките,но май навсякъде е така/

# 676
Момичета, извинете ме за въпроса - но къде в Морската градина са отворили Турски ресторант? Четох мненията ви, но малко се обърках... newsm78

Иначе, има ли в Бургас такъв, който да предлага Турска кухня? Харесва ми много как готвят и ми се иска да хапна там.

Просто съм пропуснала този момент в Бургас!   chef

# 677
Става въпрос за последното заведение на Капаните, там където преди беше дискотека. Ресторантът не е турски, а предлагат /освен всичко останало/ и турски ястия
В Черноморец, р-т Вромос на ул. Морска до плажа  Peace
Не можахме да го открием EmbarassedЧерноморец е толкова неуреден, че е голяма мъка да се кара кола там лятото

# 678
Лятото работи ли "Гролш" зад х-л България ?

Да похваля "Фенси" в Мол Галерия, много приятна обстановка, музика и в момента е месец на Балканската кухня, ястията са вкусни.  Peace

# 679

В Черноморец, р-т Вромос на ул. Морска до плажа  Peace
Не можахме да го открием EmbarassedЧерноморец е толкова неуреден, че е голяма мъка да се кара кола там лятото

С това последното съм напълно съгласна. По това време на сезона всичко е мъка там.  Mr. Green И пеш да тръгнеш не е лесно. Следващия път като решите пиши ще обясня къде е. До него с кола се стига много лесно

# 680
Момичета, извинете ме за въпроса - но къде в Морската градина са отворили Турски ресторант? Четох мненията ви, но малко се обърках... newsm78

Иначе, има ли в Бургас такъв, който да предлага Турска кухня? Харесва ми много как готвят и ми се иска да хапна там.

Просто съм пропуснала този момент в Бургас!   chef
Яна,има един в посока от х-л България към ЖП гарата,точно до новите фонтанчета,срещу магазина за 1 лев(ама едно обяснение дръпнах Laughing)дано си разбрала! Peace

Лятото работи ли "Гролш" зад х-л България ?

Да похваля "Фенси" в Мол Галерия, много приятна обстановка, музика и в момента е месец на Балканската кухня, ястията са вкусни.  Peace
Работи,онзи ден минавах от там и ми направи впечатление,че има хора на външните маси!

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 21:25 от -Bibo-

# 681
Като направят някъде ливански ресторант, да ми се обадите.  Crazy

# 682
Като направят някъде ливански ресторант, да ми се обадите.  Crazy
Ох,аз искам и ливански и мексиканскии всичко,което е нещо различно,но имам чувството,че в Бс.вървят единствено заведенията тип кръчма! Sad

# 683
Здравейте. Искам да попитам дамите (момчета извинете ако не съм ви видял  Laughing ) за Инканто. Смятам да заведа приятелката за РД там но искам да разбера цените как са. За двама примерно някаква малка салата , червено вино, пица (или нещо подобно) и някакъв десерт грубо колко лев ще ми излезе ?

# 684
  • Бургас
Салатите са между  5 и 9 лв средно, пиците в порядъка на 8-10, виното зависи от бутилката и виното, разбира се. Предлагат и малки бутилки.

# 685

за този турски ресторант отзад ли ? само съм минавала и съм му мяркала табелата, но как е не знам

# 686
Ужасно,ужасно,ужасно обслужване на Фиестата в морската ooooh!    и уникално бавно става всичко в кухнята ,ако ви донесат нещо за половин час сте късметлии.

# 687
  • Бургас
Момичета  ходих на  Даляна  ужас  много зле бавно обслужване,лошо приготвена  храна така е август месец ще  ходим зимата  когато е спокойно

Peace

# 688
Ами как няма да е бавно, то е винаги пълно с хора.
И аз ходих венъж това лято на Даляна - бавничко си беше,
но пък рибата ми хареса.  Peace

# 689
  • Бургас
Ужасно,ужасно,ужасно обслужване на Фиестата в морската ooooh!   

Споделям същото!
В петък седнахме с други майки през деня, докато децата ни имаха тренировка отпред на плажа и при абсолютно празно заведение първо 20мин никой не се появи да ни вземе поръчката и после след като отидох и извиках първия мернал ми се сервитьор, чакахме още толкова за няколко сока.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт