Заведения в Бургас

• 113 639
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • у нас
Заинтригува ме този турски ресторант.

Последно ходих преди месец и нещо. Ако нищо не се е променило не бих го нарекла ресторант. Става ако искате да сте близо до пясъка, но за кухнята не бих казала че е нещо особено. А обстановката вътре е като в столова. Дано са го оправили, защото като местоположение е супер  Peace
Аз посетих турския в морската,най-накрая е и е огромно.Не знам как се казва(не обърнах внимание),но едно време това беше ПалмБийч.Храната наистина е страхотна ,персонала е много и става бързо,хареса ни определено!

Палм Бийч беше на мястото на р-т Фиеста. Излиза, че това е турския ресторант ли  newsm78 Никъде не го рекламират така.   Rolling Eyes Не ми прилича на столова. Сега се сещам, че на страниците на менюто пишеше турска кухня, ама това според мен не го прави турски ресторант. Предлагат и рибни специалитети и всякаква кухня, но това не го прави рибен р-т или пък по дадена народност(пак казвам това е мое мнение).

Аз да се оплача от ресторант "Фиеста" на плажа. Бившата дискотека "Вселена".

Такова бавно обслужване скоро не бях срещала. Бъркат поръчките, сервитьорите под всякаква критика  #2gunfire  Иначе като персонал имаше достатъчно хора, но им липсва организация. Мотат се като мухи без глави. За капак, намерихме умряла муха в едната салата.
Иначе цените са добри, порциите също като количество. Но до там!

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 09:32 от Sinara

# 661
Да,има и други ястия ,не е турски определено ,май тук прочетох че така му викат.

Обстановката си е семпла,но напр.в турски ресторант си е мизерно дори .Хората ,които обичат турска кухня просто има вече къде да похапнат .

# 662
  • Бургас
да знаете магазин в центъра, в който да приемат капачките с награди от играта на Кока кола

# 663
  • Бургас
"Фиеста" да е турски ресторант ли ?! Едва ли....Изобщо, ама по нищо не личи да е турски . Не съм разгледала подробно менюто но мисля, че ресторанта не е турски  Peace

# 664
Момичета  Даляна в Отманли дали работи  вече   newsm78
Работи, но рибата не ни хареса.....Няма да повторим

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 17:02 от Gianna

# 665
Фиеста е ресторанта ,който толкова обсъдихме.Вчера бяхме там ,има турска кухня и всичко останало,приятни са масите отвън и децата играят направо на пясъка.Но вътре седнахме заради силния вятър и познайте -пушеха на две маси ,ама почти всички от масата...попитах сервитьора ,а той ми отговори ,че не знае защо са им позволили  Shocked и това беше .
Храната беше добра .

# 666
А предлагат ли пица,че децата само това признават...!!!!???

# 667
Да,на фиеста има пици!

# 668
  • Бургас
Момичета  къде в Бургас може да се хапват  хубави миди,рапани ,раци.

Peace

# 669
  • Бургас
Здравейте,
Моля за малко инфо и мисля,че това е темата- някой знае ли какви заведения за хранене/ ресторанти/ има в Долно Езерово и в Лозово.Много ще съм благодарна за подробности

# 670
  • Burgas
Здравейте,
Моля за малко инфо и мисля,че това е темата- някой знае ли какви заведения за хранене/ ресторанти/ има в Долно Езерово и в Лозово.Много ще съм благодарна за подробности
В Лозово няма нищо.

В Долно езерово има 2-3 места, едното не е точно заведение(аз от там си взимам за хапване) предлагат странджанки,хот-дог, хамбургери, кюфтета, картофки.

Другите 2 са заведения предлагат долу-горе същото, но и супи( и друго,но не съм се заглеждала мн в менюто) намират се по главната  улица, ако те интересуват подробности пиши на лични.

# 671
Не си поръчвайте паста на Зорницата - чаках 45мин за паста със сурова плънка.
Иначе пиците са добри
П.С.
Това при положение, че имаше 5-6 маси с клиенти

# 672
  • Бургас
Аз лично отдавна съм разочарована от пицария Зорница

Peace

# 673
Доволна съм от турската кухня в Морската градина и от кухнята на Джърси /с/у Новата поща/
Моля да ми препоръчате приятно заведение с добра кухня на юг от Б-с - Черноморец, Созопол и т.н....

# 674
 В Черноморец, р-т Вромос на ул. Морска до плажа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт