Заведения в Бургас

• 113 631
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Ужасно,ужасно,ужасно обслужване на Фиестата в морската ooooh!   

Споделям същото!
В петък седнахме с други майки през деня, докато децата ни имаха тренировка отпред на плажа и при абсолютно празно заведение първо 20мин никой не се появи да ни вземе поръчката и после след като отидох и извиках първия мернал ми се сервитьор, чакахме още толкова за няколко сока.  Shocked
ЕЕЕЕ ,а на нас ни обясняваха ,че е петък печер и имат много работа. Naughty

# 691
На "Инканто" и те взеха  да не правят разлика между кедровите ядки от менюто и слънчогледа реално в салатата.
Пък нека се бият в гърдите, че отсрамвали Бургас откъм ресторанти и колко ги хвалела Лили Иванова.  Tired

# 692
Е ,те за Лили  са се постарали.
В последно време ги препоръчвам на приятели и после ми казаха ,че са разочаровани от кухнята  ooooh!  .Скоро не сме сядали ,че все сме в морската ,но явно не се стараят.

# 693
Лили Иванова въобще храни ли се, че да хвали Инканто Joy Joy
Много вкусно готвят във Фенси /в новия мол/ Peace

# 694
На връщане от Слънчев бряг днес мернах билборд с реклама на нов ресторант с кавказка кухня. Адресът не успях да видя, но името, ако не греша, беше "Кеци". Някакви отзиви?

# 695
  • Бургас

......
Второто заведение е в съседната пресечка "Хаджи Димитър", на партер в една нова кооперация. Забравих му името , беше нещо много странно, "Кеци" , ако се не лъжа. Под името му на фасадната табела пише "кавказка кухня"   chef

Когато ги пробвам лично ще дам и инфо Simple Smile

magare, отзиви имаме ли вече?  Grinning

# 696
Как да има отзиви като кавказкият ресторант не работи Mr. Green

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 22:35 от Gianna

# 697
  • Бургас

......
Второто заведение е в съседната пресечка "Хаджи Димитър", на партер в една нова кооперация. Забравих му името , беше нещо много странно, "Кеци" , ако се не лъжа. Под името му на фасадната табела пише "кавказка кухня"   chef

Когато ги пробвам лично ще дам и инфо Simple Smile

magare, отзиви имаме ли вече?  Grinning

Mдаааа, така и не остана ред за този ресторант! В момента наистина е затворен! Надявам се да е само за лятото, че да го пробваме на есен   Peace

Вчера минавайки по крайбрежната алея, гледам заведението "Бялата къща", което е с ново местоположение - до "Самба бар".....та гледам едни табели праснали " 2 бр мастика по 100гр. и 2бр. шопски салати за общо 4 лева"  Mr. Green въпреки доброто предложение /за любителите на мастика/ заведението беше празно.

# 698
  • Бургас
И друга форумка беше питала, но не намерих отговора - КАКВИ ДОКУМЕНТИ СА НЕОБХОДИМИ ЗА ОТВАРЯНЕТО НА ДЕТСКА ЗАНИМАЛНЯ (детски кът/център) или къде мога да получа информация за това? В центровете, в които попитах не бяха услужливи по този въпрос.

# 699
Беше се коментирало за турски р-т "Босфор",скоро бяхме там на РД и аз лично съм много доволна!Хареса ми всичко изнесено от кухнята,вярно малко бавничко,но както разбрахме лятото са с намален персонал,сервитьорката беше много мила,бяха подготвили букет за рожденичката,изобщо всички бяха много внимателни! Peace
Единствената ми забележка е,че менюто може още да се обогати!

Последна редакция: нд, 09 сеп 2012, 08:08 от -Bibo-

# 700
  • Burgas
Беше се коментирало за турски р-т "Босфор",скоро бяхме там на РД и аз лично съм много доволна!Хареса ми всичко изнесено от кухнята,вярно малко бавничко,но както разбрахме лятото са с намален персонал,сервитьорката беше много мила,бяха подготвили букет за рожденичката,изобщо всички бяха много внимателни! Peace
Единствената ми забележка е,че менюто може още да се обогати!
Къде се намира този ресторант?

# 701

за този турски ресторант отзад ли ? само съм минавала и съм му мяркала табелата, но как е не знам
Ето,една съфорумка беше качила снимка,точно зад фонтанчетата в посока от х-л "България" към ЖП гарата!

# 702
Някой знае ли какво стана с кавказкия ресторант? Дали го отвориха, някой ходил ли е, впечатления?  bouquet

# 703
  • Бургас
Ходих в кавказкия ресторант миналия му сезон явно е било,щом почиваха лятото.
Заведението като интериор не е нищо специално-типичното заведение в нова кооперация. Имаха по-различни храни в менюто, интересно беше да се опита. Препоръчвам, като първо впечатление останах доволна.

# 704
Снощи бяхме на Даляна и останахме много доволни /за разлика от предния път/ Имаше много хора, но въпреки това ни обслужиха бързо и храната беше вкусна Peace

Общи условия

Активация на акаунт