Заведения в Бургас

• 113 637
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
fy4ko  Wink

Аз пък днес минавах с мъжа ми с колата през Изгрев и бяхме прегладняли. Случайно видях ресторант (китайски) и влязохме. Беше за непушачи и ни сервираха по китайски! Адски бързо. Почти с напитките дойдоха и ястията. Явно са предварително сготвени. Не бяха зле... Или аз съм била доста гладна, а и не съм яла китайско от много време.

няма предварително готвене. 20човека ни обслужиха доста бързо.
храната е много вкусна. ресторантът винаги е пълен. за мен е евтино там.
www.chinatown.bg им е сайта.

Belle Fleur, лош късмет си имала Sad

# 496
  • Бургас
Хора, как са цените на сушито в Инканто? В Бургас само в Хепи съм яла, в Инканто по-скъпо ли е?

Иначе и аз съм много доволна от чайната, даже като имам път към центъра редовно ям там обедното меню. А вие знаете ли друго място с повече или поне вкусни постни ястия?
  A къде е тази чайна ?

# 497
lesli, вдясно от книжарница Амадеус, влиза се от същия вход, там преди имаше книжарница на Оксфорд. Ето ти фейсбука им: https://www.facebook.com/#!/Teahouseburgas?sk=wall&filter=2

# 498
  • Бургас
Честита нова година и в тази тема, време е да я раздвижим, че изпаднала на трета страница Simple Smile

Зърнах две нови заведения около нас. Нямаше ни двайсетина дни и гледай какво стана. Едното е на ъгъла на ул."Ген. Гурко" и ул."Оборище", точно до тенис-кортовете. Казва се бистро "Париж", но пък във ФБ го рекламират като турско-арабска кухня. Не е много голямо, отвън изглежда добре, не съм го пробвала все още. Лятото ще е добре, защото има място за градина отпред. На собствениците на механа "Банско" е.

Второто заведение е в съседната пресечка "Хаджи Димитър", на партер в една нова кооперация. Забравих му името , беше нещо много странно, "Кеци" , ако се не лъжа. Под името му на фасадната табела пише "кавказка кухня"   chef

Когато ги пробвам лично ще дам и инфо Simple Smile

# 499
  • Бургас
magare, много придобивки в махалата!  Party

Вчера бяхме в W. Има отделено място отпред за непушачи.
В бившата Ена ходил ли я някой? Като се прибирах видях, че пак работи, но беше празно. Стори ми се чистичко и готино. Дали има пак храна или е само кафене?  newsm78

# 500
Аз да похваля Атагена- за непушачи без изключения.
И кухнята ми хареса.

# 501
Бистро Париж си беше култово заведение преди 20год Wink
Др. ресторант не можах да го видя, че тази уличка Х.Димитър е ужасно разбита....
W кога му направиха ремонта, кога го пуснаха...
Аз да кажа, за тези който не го знаят, че има кипро кафенце с място за непушачи на ул. Македония, точно срещу м-н Тема

# 502
Аз да кажа, за тези който не го знаят, че има кипро кафенце с място за непушачи на ул. Македония, точно срещу м-н Тема

http://www.facebook.com/pages/Caf%C3%AA-Bar-Ristretto/235662713139469

# 503
А, да, W беше в ремонт първите дни на януари, кога успяха?  Simple Smile

# 504
  • Бургас
Bona Dea, вчера точно обсъждахме с един сервитьор от механа "Банско" защо се казва така новото им бистро, след като кухнята е турско-арабска. Той също ми каза, че преди години си е носило това име заведението  Peace

Аз искам да похваля пиано-бар "5-то авеню"  до х-л "България"! СНощи бяхме там с приятелки, много приятна музика, никакъв поп-фолк, което е супер, не се опушва много, явно вентилацията им е добра, доби цени и без вход а беше събота все пак!

За ресторант "Бургаски вечери" /бившата дискотека "Елит"/ имате ли някакви отзиви?

# 505
Като чух новината за забраната за тютюнопушенето и първо се сетих за тази тема. Точно това се обсъждаше предните дни Laughing аХ`не е давала съвети на НС Laughing

Аз в темата обаче имам питанка - Някой отзиви от Бургаски вечери, че нещо съм лошо предубедена?
Яко ssигански оркестър, певци и Кондьо. Кондьо голям пич и си пее хубаво човекът. Ама като не съм по тази музика, а фирмения банкет беше там... Изтраях една вечер заради колегите.
Храната беше хубава, макар и месата да бяха малко соленки за моя вкус. Обслужването на ниво, обстановката - хареса ми, битова, все едно си на двора под асмата. Направено е хубаво.  Simple Smile
Peace

# 506
  • Бургас
аХ`Не!, мерси  Hug

# 507
Да добавя за Бургаски вечери-обстановката е приятна,определено е заведение за купон,веселба и танци за хора харесващи този тип музика-има и български хора,има и тупа лупа на онези барабанчета.На мен лично не ми допадна храната(може да не сме улучили с това което поръчахме) и музиката беше ужасно силна,трудно си говорихме помежду си,но персонала е на ниво.Когато бях там,имаше оркестър с певица и певец,Кондьо го нямаше,явно пее в определени дни.

# 508
Вчера ме осведомиха, че руският ресторант "Ретуш" е махнал всички руски ястия от менюто си. Не знам кое точно е останало в руското на ресторанта.

По радиото чух за сръбска кухня в някакво заведение "Жеравата"в парк Изгрев. Някой да е ходил? Има ли място за сравнение със сръбския ресторант, който беше зад х-л България?

И на последно място, друга реклама по радиото ми направи впечатление - Механа Хелиос ? (от гр.език) с българско народно хоро за фон.  hahaha

# 509
Аз в Хелиос нищо гръцко по принцип не съм забелязала като съм ходила там. Просто името е такова. То и "Бургаски вечери" няма нищо общо с песента, но ...

Общи условия

Активация на акаунт