Заведения в Бургас

• 113 634
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Някой знае ли какво стана с кавказкия ресторант? Дали го отвориха, някой ходил ли е, впечатления?  bouquet

Отворен е вече, но така и не сме го посетили. Гледаме да използваме последните хубави дни преди училище за разходки по морската градина.

# 706
  • Бургас
Момичета, имам нужда от малко помощ Blush
Трябва да организирам традиционния ни фирмен банкет за около 30-35 души. Миналата година бяхме в "Амор" и колегите останаха доволни, така че търся нещо подобно Rolling Eyes
Разгледах страниците на "Златна котва", "При шопа" и "Дилайт". В първия не съм стъпвала от години, а другите изобщо не съм ги посещавала. Някакви скорошни мнения  Praynig?
Чета, че "Дилайт" и "При шопа" са с музика на живо, имате ли представа каква е музиката? Като вариант винаги ми остава "Рубаят ди маре", но засега имам като изискване да търся нещо, където няма да има твърде много народ Crazy

# 707
Само да ти кажа , че и "Златна котва" е с жива музика, през седмицата има тематични вечери - гръцка, руска ..... не помня още каква. НО имайте предвид, че рискувате да оцелите и някой руски рожден ден и тогава тематиката става само една - руска , дори рожден ден да се празнува на горния етаж.
За храната, какво да ти кажа, не съм впечатлена никак, но на фона на останалите ти предложения, май е най-добре.

# 708
  • Бургас
Момичета,а не ви ли притеснява кухнята в Рубаят? Ясно е, че не всичко е кофти, но винаги има поне едно блюдо, което е абсолютен провал.
Конкретно: Поръчваме в Рубаят Мюзик на Триата панирана моцарела - е нямаше такава гнус - страшно мазно, явно панирано в стара планировка и мазнина. Помолихме сервитьора да го върне на готвача за да го опита той. Върна се доволен че са го "хапнали и много им харесало".
В Рубаят ди Маре:
 - гъбите в салатата бяха принципно пресни, но изглеждаха ужасни, а сиренето не съм сигурна дали беше сирене или имитация от растителни мазнини. 
 - поръчвам платото Рубаят ди маре - принципно е със зеленчуци, но бяха толкова ситно нарязани, че не си личеше какви са (освен червената чушка). След "повторната среща с вечерята" разбрах че зеленчуците са се състояли от нарязани дръжки от магданоз. Само да уточня че повторната среща не е предизвикана от прекомерна употреба на алкохол.
Чудя се защо просто не ги направят заведения за пиете и да си спестят кухнята.

# 709
Тези изобщо не ги броя за заведения за хранене и не ги посещавам.
А идеята ти е разбрах, във Виена има такива "магазин-ресторант за вино" . Вътре има високи маси и бар столове, сервират се много вина и единствената храна е прошуто и производните му  и сирена. Но как си го представяте това в Бургас?  Laughing

# 710
Тези изобщо не ги броя за заведения за хранене и не ги посещавам.

Тъкмо и аз това щях да пиша и ме изпревари Wink,никога не бих седнала там да вечерям!

# 711
 Е то там и да искам няма какво да вечерям  Laughing
 В "Златна котва" последно ходихме пролетта, но ми хареса. Определено от изброените е най-доброто място.

# 712
  • Бургас
Аз от Рубаятите съм посещавала този на "Богориди" и този в "Славейков". Последния по-често, че ми е квартална кръчма Crazy Досега на кофти храна не съм попадала и в двата Rolling Eyes
Уф, тези трите изглеждаха добре на снимки, явно нещо друго ще търся Joy Лошото е, че компанията е доста разнородна, както подобава за банкет и положението ми става още по-сложно да угодя на всички Tired
А тази година денят на строителя е и в петък, вероятно ще има доста банкети на самия ден /освен именните дни/ и трябва да се спретна по- с време.
Благодаря ви   bouquet Ако се сетите за нещо подходящо за банкет, моля споделете Praynig

# 713
Голди, разгледай това, може да ти хареса. Peace
https://www.facebook.com/pages/%D0%92%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0 … 0%9D/289607455932

# 714
Здравейте.Аз търся подходящо заведение за РД на 2годишшно,но само с възрастни,мъничките ще са две ,просто ми трябва да е хубаво ,но широчко и не претъпкано.За сега първо ,което се сещам е Bar&Diner WW(май така се пишеше).Надявам се и вие нещо да предложете.

# 715
  • София
Момичета, попречетох последните коментари в темата, обаче ми трябва ресторант по-изискан, за да заведем чужденци - без живи музики, чалги и т.н. Знам за рибния ресторант Нептун в Сарафово, но не знам къде точно се намира и дали работи извън сезона? Знам и Вятърната мелница в Созопол, а тя дали работи? Т.е. заведението не трябва да е задължително в Бургас, може и в близката околност да препоръчате.

# 716
  • Бургас
Знам за рибния ресторант Нептун в Сарафово
Не си заслужава. Съветвам те да се спреш на друго място.  Peace

# 717
Средиземноморският ресторант в Приморец по думите на чужденци е много добър.

# 718
  • Бургас
и по на българите е отличен.  Peace
Най-добре приготвената риба съм яла именно в Приморец.  Peace

# 719
И аз подкрепям Приморец,рождения ми ден беше там и всички бяха мн доволни !

Общи условия

Активация на акаунт