Заведения в Бургас

• 113 772
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Аз още не съм, но вече от три приятелки (и трите-рускини Grinning) само отрицателни отзиви чувам...

# 91
Какво не им е харесало ?
Аз едва след 10 дни ще мога да го посетя.

# 92
  • In my tropical dream
И на мен ми е любопитно за този ресторант Лястовица, вчера го видях за пръв път.
Вчера бях в City's cafe (дано не бъркам името) срещу Френската гимназия - кафето е страхотно, цените - нормални, имаше и зала за непушачи.   
Днес ходих там, много е приятно и менюто ми харесва (само дето пих нещо, което уж имаше Бейлис, ама не се усещаше). Много се радвам, че има зала за непушачи - е, мъничка е и хората са доста гъсто населени, но все пак...

# 93
То в повечето кафета сега предлагат такъв топъл коктейл с Бейлис, но не очаквай някъде да усетиш вкуса му.

# 94
  • In my tropical dream
За три лева -толкоз, а  Laughing - капучино, минало покрай Бейлис. В Мастро Лоренцо на Кирил и Методий бях пила Шоко бейлис - там добре си се усещаше, ама и бая по-скъпичко беше.

# 95
  • Бургас
Да ви похваля механа Изгрев , нова е и се намира до подлеза на Янко Андонов , в църквата, кухнята е много добра,битова обстановка, лятото ще е страхотно, аз съм много доволна че близо до нас има такова  заведение Laughing

# 96
някой знае ли дали Roxy работи и каква музика пускат, мерси

# 97
  • Бургас
До колкото знам си работи и си пускат готина музика без чалга

# 98
супер, благодаря за бързия отговор  bouquet

# 99
също да попитам Ретро клуба зад спирката на Старата поща дали работи

# 100
ретро клуба работи Simple Smile))

# 101
 а какво се е случило с Бохеми , дали ще отвори отново

# 102
  • Бургас
аХ`Не! -кухнята не е на ниво, пробвали са драники от сьомга, в които почти я нямаше, филето сьомга пък е било препържено, обикновенните драники (картофените) бивали, другото момиче каза че от всичко което са пробвали, само сельодката й харесала (била същата като от метро  Laughing). Но аз лично впечатление така или иначе още нямам, така че сподели своето мнение после  Peace

# 103
Аха, аз не обичам риба, дано другите храни да са им наред. Ама това за храна от Метро...  Rolling Eyes

# 104
а какво се е случило с Бохеми , дали ще отвори отново
Бохеми е в ремонт. Ще го обновяват изцяло Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт