Заведения в Бургас

• 113 659
  • 744
  •   1
Отговори
# 105

Собственикът е сменен, но менюто е същото и качеството няма разлика с преди, може би готвачите са останали...
ресторанта на Триа не работи. От Нова Година е в ремонт.  Peace
Дел Мар и той ли е в ремонт или го няма вече?  newsm78

# 106
  • Бургас
Съжалявам, не знаех. Аз бях няколко дена преди Нова година. След ремонта се надявам да е по-хубаво, имаше нужда от козметика. Simple Smile

# 107
Посетих руския ресторант. Само името му е руско.
Пълно разочарование е храната. Сельодката си е наистина като от метро. Поръчах си едни картофени кюфтенца, никакъв вкус, въпреки сметаната дори.
В менюто са написали "пилешки шашлици",  но реално са едни шишчета. Нищо общо с руския голям шашлик, нито на размер, нито пък е мариновано месото.
Интериора е правен по лични виждания, 99,9% съм сигурна, че не е ползван дизайнер. Поне да бяха погледнали на гугъл за идеи.
Обслужването не е категория ресторант.
Бяхме 4-ма човека, от които само аз българка, съгласни са с моето мнение.

# 108
Момичета знаете ли в кой китайски ресторант има зала за пушачи.Благодаря  bouquet

# 109
Момичета знаете ли в кой китайски ресторант има зала за пушачи.Благодаря  bouquet
Моят мъж вчера ходи до този на Гурко да вземе храна за в къщи. Каза че, малкото коридорче веднага след вратата в ляво било обособено за пушачи. Друг е въпроса, че обстановката в този китайски е...  Sick Иначе храната е вкусна.  Peace

# 110
На мен в този китайски не ми харесва нито храната, нито обстановката. Особено пилето в сладко кисел сос е ужасно.

# 111
Сутринта чух реклама по радиото,в която се рекламираше реновирания ресторант "Триа". Peace

# 112
  • Бургас
А аз видях реклама ,на паното на хотел Мираж,стори ми се друга обстановката. Дано и оркестъра да е отпаднал...Имаха страхотни десерти иначе.

# 113
А аз видях реклама ,на паното на хотел Мираж,стори ми се друга обстановката. Дано и оркестъра да е отпаднал...Имаха страхотни десерти иначе.
За "Триа" ли говориш?Боже,от кога не съм ходила там щом не знам,че е имало и оркестър.А бяха времена когато почти всеки ден обядвахме там с колежката.Аз съм фен на тортелините им и на вегетарианско ястие "Триа"/което може би само аз си поръчвах/.

# 114
  • Бургас
На обяд вероятно не пеят, аз пък само вечер съм ходила.

# 115
На обяд вероятно не пеят, аз пък само вечер съм ходила.
Има логика да е така. Joy Joy
Като се замисля бях там за последно вечерно време преди близо година на една много приятна форумска среща. Wink
Дано са освежили малко и менюто. Peace

# 116
На мен си ми харесваше да отида да хапна пица на чадъра , но уви вече го няма Sad

# 117
  • Бургас
Някой пробва ли сушито в Инканто?

# 118
Здравейте, момичета. Аз честичко ви чета, но чак сега реших да напиша нещо във форума. Наскоро бяхме с мъжа ми в един ресторант в Бургас, който искам горещо да ви похваля, а именно ресторант "Салини" в хотел Приморец. Изискано меню, интересни решения, спокойствие, тиха и уютна атмосфера, ненатрапчиви сервитьори и доста прилични цени, напук на всичко, което сте чули. Препоръчвам ви го горещо, особено ако имате повод с половинката си. Няма да останете разочаровани. Аз, като мама на едногодишно момиченце, веднага попитах дали можем да идваме с нея, дали имат специална стая за малките. Беше ми много любезно отговорено, че мислят по темата сериозно и не е никакъв проблем на този етап да дойдем с малко дете. Винаги пращат някой от персонала (я пиколо, я охрана, я сервитьор или администраторка) да тича покрай него. Та...струват си.

# 119
Здравейте момичета,
Дайте идея за заведение - ресторант,пицария,механа...Без значение какво от изброените,но да има обособен кът за деца.
По-нагоре в темата прочетох за Златната котва.Има ли аниматор,там който да занимава децата?
Ще съм благодарна ако ми предложите още нещо!

А това Инканто ,какво е и къде е?Явно е доста популярно, но... Blush

Помагайте!Трябва ми за утре.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт