Заведения в Бургас

• 113 657
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
за Златната котва.Има ли аниматор,там който да занимава децата?
Няма аниматор. Просто детска стая с играчки. Перфектно е, но за по-големи деца, които вместо да щъкат около масите си имат своето място.  Peace
Ресторант Триа от четвъртък вече трябва да работи.  Peace

# 121
  • Бургас
Родевата къща работи ли, как е там, търся нюкое по-непретенциозно заведение в тази част на центъра

# 122
  • Бургас
Родевата къща е с ново име Извора,нали?
До скоро работеше, мои познати ходеха да си обядват редовно до нова година там. Аз не съм влизала от години.

# 123
В неделя "Извора" не работеше. Може просто в този ден от седмицата да не отварят вече. Тя тази криза до какво ли не докара хората.  ooooh!

# 124
LaDiDa,благодаря!
Жалко,че няма такова заведение в Бургас.Хем да има къде да играят,хем и някой да ги занимава.
Синът ми е на 2г. и все някой трябва да търчи след него.

# 125
И аз да препоръчам китайския ресторант в Изгрев.
От години бях се отказала да ходя на китайски, но след отзивите тук, реших да пробвам.
Дори мъжът ми, който не е фен на тази кухня, остана очарован от патешкото.

# 126
сладурки някои може ли да ми каже къди се намира този азиатски ресторант в Славейков?

# 127
Ако идваш от кръстовището на Янко Андонов и завиеш наляво покрай Билата, се пада в един от новите блокове отдясно. Вижда се от улицата. Има и паркинг.

# 128
Ако идваш от кръстовището на Янко Андонов и завиеш наляво покрай Билата, се пада в един от новите блокове отдясно. Вижда се от улицата. Има и паркинг.

Това май е за Китайския в Изгрев, а въпросът е за Азиатския в Славейков  Peace

# 129
Китайският в Славейков също се намира до Билата. Simple Smile

# 130
много благодаря

# 131

Това май е за Китайския в Изгрев, а въпросът е за Азиатския в Славейков  Peace

ooooh!
Права си, голям съм заплес. Извинявам се за подвеждането.

# 132
  • Бургас
Китайският в Славейков също се намира до Билата. Simple Smile
Да, там има китайски, но ставаше въпрос за азиатския, където се яде на корем за определена сума, а той е по спомени зад Сарата в една нова кооперация Peace

# 133
  • вкъщи
Азиатския в Славейков е до магазина за 1 лв,до кафе Фешън,или срещу ВиК почти.снощи бяхме там,еми какво да кажа,не съм доволна.
Ястията нищо особено,от някои оскъдни количества имаше.След като си сложихме веднъж,чиниите ни бяха взети.Платихме 20 лв,2 куверта за големи,1 за дете и напитки.Ами то в друг китайски за толкова пари си взимаме 3 блюда и е много по-вкусно и обстановката е по-приятна,особено този в Изгрев,до Билата ни е любимо място.А и не ти гледат в чинията.

# 134
И аз го бях казала преди това. На нас малко повече вярно ни излиза сметката като ходим и никой не ме наблюдава кога съм се наяла, кога съм си изпила чашата, за да дойде и да ми я вземе Grinning

Общи условия

Активация на акаунт