Заведения в Бургас

• 113 843
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Някой да има отзиви от новия турски ресторант в к-с Славейков ? И изобщо къде се намира?

# 196
  • Бургас
Турският ресторант "Хиляда и една нощ" е в една нова кооперация в "Славейков"-бл 119.
Преди него на същото място имаше пицария,с име "Буено", дано се сетите.
Снощи имахме идея да го посетим,но беше рзериран за банкет.Така че-впечатлния нямам.

# 197
  • Бургас
Намира се зад нашия блок като погледна през прозореца Mr. Green Бистро "Чарли", което се префасонира в "Балканска среща", ако го знаете - та точно зад този блок е малката нова жълта кооперация с ресторанта Peace

# 198
  • Бургас
Някой да има отзиви от новия турски ресторант в к-с Славейков ? И изобщо къде се намира?

Днес бяхме и съм очарована. Единственият му недостатък за мен е, че вътре се пуши. Всичко, което поръчахме, беше много вкусно, обслужването е чудесно, интериора е пипнат. Изобщо - пак ще се ходи!

# 199
А, това исках да прочета!
Лошо, че се пуши , ние и двамата сме непушачи.

# 200
Намира се зад нашия блок като погледна през прозореца Mr. Green Бистро "Чарли", което се префасонира в "Балканска среща", ако го знаете - та точно зад този блок е малката нова жълта кооперация с ресторанта Peace
"Под" 19бл. ли се намира бл.119?

# 201
  • Бургас
Ами може така да се каже - аз съм в 19-ти и тази кооперация се пада от задната страна на блока (не където са входовете, а от другата), където се намира перпендикулярно на нашия блок и блокът с "Балканска среща", "Роза" и пр. Дали обяснявам като хората или да метна една снимка направо Mr. Green

# 202
  • Бургас
Знаете ли някое хубаво и ново заведение в Бургас , където цените на кафето да са прилични и искам още да попитам това заведение Инканто кафе ли е или ресторант...

# 203
Ресторант е.

# 204
Знаете ли някое хубаво и ново заведение в Бургас , където цените на кафето да са прилични
Сити кафе точно срещу Интерната.
Има и зала за непушачи.

# 205
  • Бургас
Знаете ли някое хубаво и ново заведение в Бургас , където цените на кафето да са прилични
Сити кафе точно срещу Интерната.
Има и зала за непушачи.

Харесвам Сити кафе.Кафето е хубаво, на цена 1,99.Веднъж съм яла и от сладките им  - харесаха ми. Яд ме е,че залата за пушачи е по-просторна и по-хубава от тази за нас - непушачите, но все пак добре, че я има!

# 206
  • Бургас
А това кафе ,което го ремонтират в момента в Дома на Нефтохимика отстрани ,където преди имаше друго подобно дали работи вече и имате ли представа какви са цените там...

# 207
Запис...да ви следя.

Този турски, казвате, е добър. Ще се посети значи лятото.

Кафе Ена, аз много го харесвам. Сандвичите им са най-вкусните в Бургас.
И обслужването е на ниво. Последния път изцяло занимаваха дъщеря ни, та дори и дадоха да сервира.  Laughing

А в новото Хепи, има ли още суши? Миналото лято не беше зле, малко побългарено като вкус, но ни хареса.

# 208
Относно турския ресторант :
Миналия уикенд го посетих за сефте и съм очарована. Кухнята е много добра, обслужването е приятелско и любезно. Интериорът също е много на ниво.
И аз отчитам като недостатък факта, че се пуши, но пък пушачите ще са доволни.
На желаещите да отидат, най-горещо препоръчвам хумуса и кюнефето им... невероятни са!

# 209
  • Бургас
А хората, които не са запознати с турската кухня, могат ли сравнително лесно да се ориентират кое какво е, за да решат към какво да се насочат newsm78

Общи условия

Активация на акаунт