Заведения в Бургас

• 113 767
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Да, ходила съм в Pasta box. Приятно е , но е много мъничко....

# 526
А някакво разяснение какво е PastaBox? Звучи интересно заведение и почти всеки ден съм в центъра, но до там все не стигам.

# 527
  • Бургас
Нещо от типа на бързо хранене, аз пробвах салатите и десертите, наред е да опитам пастата.

# 528
Яла съм паста там, изобщо не ми хареса. Първо пастата е купешка, не я правят на място, даже момичето не разбра точно какво я питам ( аз сравнявам с едно подобно заведение в София, където обаче самата паста е прясна и направена на място), а сосът, който пробвах (риба тон), беше откровено безвкусен според мен. Аз не бих повторила пастата им специално.

# 529
Искам да ви питам от кои заведения поръчвате храна за вкъщи и сте доволни?

# 530
  • Бургас
А да ви питам някой ходил ли е в PastaBox  до Силвър в центъра? Гледам от няколко дни, но все не с енаканвам да взяла.
пастата която ядох там не ми хареса, ама аз и по принцип не обичам, просто исках да пробвам, но крем супата и крем брюлето бяха добри, иначе то си е бързо хранене и за  взимане за вкъщи

# 531
Мерси за отговорите  Hug
Макар че ме разубедихте нещо... май май само супата ще опитам. В София съм яла в подобни и бях очарована от всички!! Но явно не е от тези вериги.  Crossing Arms Тъкмо се радвах...

# 532
Някъде в Бургас приготвят ли Гулаш ?

# 533
  • Бургас
Здравейте, видях тази оферта http://bg.kolektiva.net/burgas/restorant-delight.html?a_aid=4e53546f91977 но не съм ходила в това заведение. Дали си заслужава?

# 534
  • Бургас
Къде се намира ресторант "Сънрайз"?

# 535
  • у нас

Сънрайз-а се намира в Славейков в бл. 1 А. Освен ако не са отворили някъде нов.

# 536
  • Бургас

Сънрайз-а се намира в Славейков в бл. 1 А. Освен ако не са отворили някъде нов.
 bouquetМного благодаря.

# 537
  • Бургас
На 31 ви (понеделник) температурата в залата за непушачи (на 1вия етаж) в Инканто нямаше разлика с температурата навън. Едвам издържах 45 минути и тръгнах.
Сменили са менюто и едно от любимите ми неща- лазаня с пиле са я сменили с лазаня с телешко, която никак не одобрих. Картофената крем супа беше студена. Незабавно да се поправят, моля, че не искам да ги сменям! Simple Smile

# 538
Вчера бях там и са сложили от онези нагреватели, които се поставят навън през зимата в чужбина.  Simple Smile Много се учудих, но явно е било дооооста студено без него.

Иначе имат ново меню от първите дни от месеца, липсва любимото ми пиле с къри, добавили са спринг ролс, няколко вида основни, стекове.

# 539
  • Бургас
В интерес на истината климатикът работеше, но явно не успява да стопли при толкова ниски температури навън. Аз през цялото време бях с якето си и пак едвам издържах. Краката ми станаха на кочан. cold
Лазанята ми беше претопляна преди да ми я сервират поне 3-4 пъти. Толкова беше суха след това....
Прощавам им обаче. И все пак ако четат ако може да върнат в менюто тази с пилето.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт