Заведения в Бургас

• 113 662
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Ей, пак ли Фенси на новия Мол?

Мислех, че ще поразнообразят, ама явно не.
Миналото лято това Фенси много ме разочарова, ужасно тромаво обслужване,
храната не беше на ниво.

Нещо ново появило ли се е из Бургас?
Че да знам къде да хапваме лятото.  Wink

# 631
Да, имало нов италиански на ул.Богороди /бившия Монте кристо/ сега било РОМА. Но нямам все още впечатления.

# 632
  • До морето :)
Забравих да благодаря за предложенията. В крайна сметка отидохме в "Адонис", защото ни беше по-близко. Времето беше лошо и не можахме да седнем в градината, но и вътре не беше зле. Не е някой шик и лукс, но нямаше никой, децата пак бягаха. Цените бяхме доста добри, а порциите големи. Определено не съжалявам за избора.  Peace

# 633
  • у нас
Забравих да благодаря за предложенията. В крайна сметка отидохме в "Адонис", защото ни беше по-близко. Времето беше лошо и не можахме да седнем в градината, но и вътре не беше зле. Не е някой шик и лукс, но нямаше никой, децата пак бягаха. Цените бяхме доста добри, а порциите големи. Определено не съжалявам за избора.  Peace

Радвам се, че сте избрали Адонис-а /по моя препоръка Wink/  и сте доволни. Двете ни кръщенета бяха там и затова ти го препоръчах. При нас времето беше топло и бяхме в градината, там имаше и някакво корабче от тези със стотинките и всички деца там се навъртаха. През останалото време обикаля градината, криеха се между масите и тн.

# 634
Отново бях в пицария "Зорница", този път на пица. Страхотни пици, с много материал отгоре, с не дебели блатове, точно, каквито ги  обичам Heart Eyes На съседната маса имаше салати някакви, също много добре изглеждаха. Peace

# 635
Аз също похвалвам "Зорница"-пиците са страхотни,стават много бързо,защото са на пещ,пържените картофки също са много хубави(пресни са, а не полуфабрикат),порциите са големи,обслужването е на ниво-единствената причина да не ходим там по-често е фонтанчето отвън,защото не можем да отлепим малкото от водата  Grinning

# 636
  • Бургас
За пици съм много доволна от Булевард  а има и 20% намаление когато поръчвам за вкъщи
За цаца картофки Музея ми е фаворит

Peace

# 637
За кой Музей става въпрос?

# 638
  • Бургас
Ами как да  го обясня на ул Богориди  до часовници Енгибаров

newsm78

# 639
  • у нас
Ами как да  го обясня на ул Богориди  до часовници Енгибаров

newsm78
За кой Музей става въпрос?

Това е заведението до Археологическия музей  Peace

# 640
  • Бургас
За пици съм много доволна от Булевард  а има и 20% намаление когато поръчвам за вкъщи
За цаца картофки Музея ми е фаворит
 Peace

Уф, хич не им беше хубава цацата последния път. Нещо този сезон го почнаха не както трябва:)

# 641
  • Бургас
Да  съгласна  съм  и на мен ми се случи веднъж кофти  цаца  но пък  сафрида е трепач  Grinning

Момичета  Даляна в Отманли дали работи  вече   newsm78

Peace   bouquet

Последна редакция: нд, 10 юни 2012, 18:37 от gicka

# 642
  • Бургас
Момичета  Даляна в Отманли дали работи  вече   newsm78
Наново ли го построиха newsm78 Пропуснала съм, ако е така Embarassed

# 643
А някой да е посещавал новия Рубаят в ЦУРКа ? Как е положението по отношение "с деца на ресторант"? 

# 644
Даляна наистина ли ще отвори?
Ще е добре, аз обичам да хапвам рибка там.

Момичета, този Адонис да не са го нещо пооправили?
Преди години съм ходила и не повторих, никак не ми хареса.

А хубави капани по плажа има ли?

Общи условия

Активация на акаунт