Парфюмни размисли и страсти - 89

• 36 319
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Е ако не го харесваш как ще го носиш? Няма ли да ти прилошава?
Simple Smile не, много трудно ми прилошава от нещо. дори не се сещам да е имало такъв случай  Peace
О това е супер .Мен като ме мори парфюм така ми прилошава, че мога да се отровя дори от аромата и ми се е случвало с Хабанита например.
И все пак си много смела. Hug Дори не мога да си преставя, че след отзивите тук си взела Солна насляпо без да го помиришеш.

Точно заради това си го взех Simple Smile  Исках нещо наистина силно ,което се усеща. А всички момичета тук бяха единодушни,че това е доста силен аромат.  Но понеже ставаше въпрос за Кензо, просто знаех,че няма да ме грабне , затова - на сляпо.
Дори момичето в магазина ме предупреди "Внимавай, пръскай по малко, че е много силен "  Grinning Казах й -супер -давай го  Sunglasses
Сега ми е интересно да го усещам навън в-у себе си - променя се доста на различна температура Simple Smile Ще видя как ще се държи и сега като се застуди навън  newsm68

# 601
  • някъде под слънцето...
Моми4ета благодаря на вси4ки
  bouquet  bouquet  bouquet
 Hug Hug Hug

# 602
Дайте съвет, какво да си взема, Брайт кристал или Адикт 2, кой е по-траен, по-присъствен? Познавам и двата, но само от тестове, не съм ги разносвала. 

# 603
Брайт Кристал е чудесен парфюм. Heart Eyes

# 604
Знам, че на теб ти е любим  Grinning шлейфов ли е?

# 605
Горе-долу, но не е от най-трайните. Адикт 2 е по-горчив и не толкова искрящ. Има разлики между двата.

# 606
  • София
Горе-долу, но не е от най-трайните. Адикт 2 е по-горчив и не толкова искрящ. Има разлики между двата.

съгласна съм,че не е траен този кристал. колежката ми го носи и никога не мога да го усетя. все едно е без парфюм, усещам някакво бледо присъствие  само,когато се наведа към нея доста близо.   Tired

# 607
  • при морето
Дайте съвет, какво да си взема, Брайт кристал или Адикт 2, кой е по-траен, по-присъствен? Познавам и двата, но само от тестове, не съм ги разносвала. 
Определено и на двата не им е сега сезона. Hug

# 608
Знам, че сега не им е сезона, но сега имам добра оферта  Wink и тъй като мога да ги взема утре, нямам време и за разносване. Клоня повече към Адикт 2, Брайт кристал го носеше една позната, и аз трудо го регистрирах на нея, хем беше топло. Трайност от рода на 4-5 часа за летен парфюм ме устройва.

# 609
А , понеже виждам, че обсъждате Брайт Кристал( него не го познавам), та , да попитам как усещате Кристал Ноар? Аз за пръв път усещам толкова силно присъствието на даден аромат. Постоянно витае около мен, но имам чувството, че само аз си го усещам, а около мен-едва ли Cry
Защото все още никой не ме е попитал с какъв парфюм съм или нещо като комплимент да ми направи, та даже и гадна физиономия  Mr. Green- поне ще разбера, че се усеща... Да, ама  не Cry
При вас има ли шлейф Rolling Eyes

# 610
  • Враца
Алиена, Aдикт 2  Peace

# 611
  • София
При мен " Кристал Ноар" е много нежен, аз не го усещам, но околните да.  И в момента , в който си постнах изказването видях, че съм сбъркала парфюма. Редактирам се: Коментирам Жасмин Ноар.

При мен пък по-интересното е, че в първите впръсквания усещам тая прословута пластмасова нотка. За първи път чух за такава от  GagaMaga, кято тя  регистрира в Еуфория. Е, и аз надушвам баш на пластмаса, хубавото е, че бързо отлита.

# 612
Този на Ямамото съм го имала преди години. Купих го незнайно защо, понеже ми харесва екстравагантната им мода може би... Парфюмът не е нищо особено, даже не го използвах по предназначение, а го използвах да ароматизирам стаите. Лайка не помня да съм долавяла отчетливо, цветен и банален ми беше.

Ако говорим за един и същ...последното, което бих казала е банален...
но във Фрагрантика не можах да се ориентирам по картинката...

вероятно е друг
беше уникален...
и не помня да е ухаел на лайка....

Точно за този показания говоря, другите не ги познавам.
Ами... нос. Нищо интригуващо или уникално не намирам в този парфюм  Simple Smile
Което не означава, че не е такъв за други.

Грешката е моя

говоря за този
http://www.fragrantica.com/perfume/Yohji-Yamamoto/Yohji-4601.html
в някои сайтове е определен като унисекс, наистина е уникален

а другия дори не съм виждала...

# 613
Днес ще потъна в прегръдките на това-Chaos Donna Karan  Crazy Heart Eyes

Някой познава ли Essence Wenge Donna Karan и ако може да каже няколко думи за него,решила съм да го придобивам на сляпо,надявам се в близко бъдеще и ще съм много благодарна на всякакви мнения    bouquet

Също така търся силно изявен дървесен аромат,нещо като миризмата на дървото в сауните,без сладости в него.......ако познавате такъв парфюм,моля споделете Praynig Flutter

# 614
Wonderwood Comme des Garcons. Peace

Общи условия

Активация на акаунт