Парфюмни размисли и страсти - 89

• 38 421
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Атти, мерси за темичката  Hug

и аз като Годес не обичам зимата  cold cold но докато не ни настигне съвсем глобалното затопляне или не сменим географските ширини - няма отърване  hahaha

парфюмно се утешавам с гушливи, топли и откровено вкусни композиции  bowuu
напоследък нося Орхидеята, черния кристал, Л'Инстант мажик (последните капки) и еликсира, арогантната пудра (която след първите 10-15 минути ми е почти близнак на мажик-а), интимния бекъм (той пък противно на цялата си цветистост, точно сега в студа разцъфва  newsm78), ИСЛ Ню, Трабъл (но той като че ли ми омръзна доста бързо), Мистерията на Наоми Кембъл и Абсолю на Роша (никакви смокини за съжаление  Rolling Eyes)..

пробвах да поднося и Армани Леи и Акуа ди Джоиа - не и не.. първия беше просто безличен, а есенно-пролетно е повече от чудесен, а Акуа-та беше компот  Sick почти съм ги зазимила (в дъното на гардероба) и явно ще чакат затопляне  Crossing Arms

за щастие съм сама в стая и няма нужда да се съобразявам - на който не му харесва, стаята има и врата и прозорци  smile3513
това по повод днешната Орхидея  Mr. Green не знам защо, но в този студ като че ли ми седи много близо до кожата  Thinking а есента влачеше шлейф като за кралска сватба  Crossing Arms също като Хабанита  Crazy луда работа  Crazy

# 76
  • Бургас
 Twisted Evil Днес в Бургас е ужасно, мразя зимата.  Mr. Green
 Моите най-употребявани през този сезон ще са Elle edp, Alien edp, Angel, L'Instant Magique, Le Baiser Du Dragon edp, Womanity, по-рядко Black Orchid edp, Addict, разбира се и всички останали според настроението. Heart Eyes
Атти!  bouquet

# 77

Освен топлина , понякога ми се иска и свежест през зимата. Bright crystal е искрящ и прозрачен като ледена висулка.

Много добре го каза!Точно за това не успяхме да се спогодим с парфюма.Не съм на "ти" с леден ефект,а в Bright Crystal е доста натъртен.

На косъм съм да разлюбя и Бос Фам заради пустите лимони,не ги харесвам Naughty

Подариха ми тестерче на Ange ou Demon Tendre by Givenchy и ще му дам последен шанс.С брат му-Ange ou Demon Laughing не се разбрахме,пикантен и лютив ми е,а този пък от последни впечатления ми беше прекалено цветен и лишен от всякаква сладост,"стерилен" Crazy

А днес ще съм с Хипноуз.Един от малкото парфюми,които ще потретя със сигурност Heart Eyes

# 78
Привет, момичета Simple Smile
Някой може ли да ми помогне с описание на DOLCE & GABBANA THE ONE?

Аз съм пристрастна- обичам го много, въпреки че по едно време ми беше омръзнал. В състава присъства любима моя нотка- личи.  Heart Eyes
Страхотен е зимата- сочна праскова, гладка кадифена лилия и много, много чувствена ванилия. Консистенцията му е като на гъста сметана- кремест и заоблен. Интересни неща ми се случват когато го нося. Grinning

Моите зимни любимци:
Poison
Hypnotic Pоison
Parfum Sacre
Habanita
Datura Noir
Amarige Mariage
Довечера съм на парти и се чудя с какво да бъда- Хабанита, Коромандел или Шалимар пп...Или Фемините на Шисейдо...
Кой ще отива повече на къси дънкови гащи и тясно сиво деколтирано пуловерче?

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 10:59 от Deziderata

# 79
Момичета тази сутрин по случай срещата се събудих с запушен нос #Cussing out
Направо не е истина, взех спешно мерки във вид на инхалация с лайка и няколко други домашни екстри и вече дишам, но сигурно ще ви подсмърчам на срещата Sad
Толкова криво ми стана, че за утеха си нося любимия кучешки пуловер.

За пръв път съм без парфюм от 100 години, за да мога по-добре да тествам Mr. Green

Вчера пробвах да понося среднощната отрова, но нещо не се получава при мен само една доста еднообразна сладост, приятна в началото, но бързо ми омръзва.
Яд ме е че всички казват че е много красив, тежък и богат, а при мен е едно голямо нищо Crossing Arms

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 15:50 от Ламята

# 80
Довечера съм на парти и се чудя с какво да бъда- Хабанита, Коромандел или Шалимар пп...Или Фемините на Шисейдо...
Хабанита е твърде сластна за този вид облекло,тя е като куртизантка Wink
Феминити е твърде чувствен,затова го боготворя и бих приютила всякакво количество Heart Eyes
Шалимар пп не познавам
Коромандел ми се вижда най-подходящ Laughing

# 81
И аз не се различавам особено относно зимните аромати.Наблягам на Хипнотичната отрова, Адикт, Англе и Демон.Между другото днес съм с Уоманизатора и се развиват едни прелестни смокинки.
Обадих се в сайта за Нежната отрова. Нямали я налична,но гарантират за продуктите си. Незнам дали може да се доверим Thinking

# 82
  • Варна
Хабанита е твърде сластна за този вид облекло,тя е като куртизантка Wink
Феминити е твърде чувствен,затова го боготворя и бих приютила всякакво количество Heart Eyes
Шалимар пп не познавам
Коромандел ми се вижда най-подходящ Laughing

Аз бих избрала Фемините. Най ми се връзва с тази визия, не тежи, не е така претенциозен и не крещи за всеобщото внимание. Тъкмо за къси гащи и деколте е, но в по-обрано количество, като фон, а не като акцент. Другите са много натрапчиви и заедно с това секси облекло ми се струва, че ще стоят леко пошло.
Хабанита ми е "черен", за пиано бар и мааааалко повече дрехи.
Коромандел ми е за коктейлно парти с рокли.
Шалимар ми е твърде строг.

Ох, ненавиждам зима и сняг във Варна, имам чувството, че животът се парализира  Confused

# 83
Темата е страхотна! Благодаря  Hug
Обичам зимата, обичам студа, обичам снега, Обичам Коледа! По моя годишен календар времето се измерва не в дни и месеци, а от Коледа - до Коледа (на 1 декември съм украсила цялата къща, на 31 януари с мъка развалям украсата и включвам Коледния брояч).
И сега по темата. Тъй като се включвам на 6та страница вече са изброени почти всички мои зимни любимци. Тези, които не срещнах, а също нося с голямо удоволствие са : Иврес, Розовия Ангел, Еуфорията (която в студ ми прилича ужасно много на Старлайт/него също нося). А когато се уморя от всички "бомби" (изброените от мен и още десетина, изброени от вас) посягам към Котюр! и Водата на Мерве.

# 84
Привет, момичета Simple Smile
Някой може ли да ми помогне с описание на DOLCE & GABBANA THE ONE?

Аз съм пристрастна- обичам го много, въпреки че по едно време ми беше омръзнал. В състава присъства любима моя нотка- личи.  Heart Eyes
Страхотен е зимата- сочна праскова, гладка кадифена лилия и много, много чувствена ванилия. Консистенцията му е като на гъста сметана- кремест и заоблен. Интересни неща ми се случват когато го нося. Grinning

Моите зимни любимци:
Poison
Hypnotic Pоison
Parfum Sacre
Habanita
Datura Noir
Amarige Mariage

Хммм, мисля, че Хабанита най-добре ще се впише Laughing.
А, м/у другото, благодаря за описанието на The One.
Ще се радвам да "чуя" и други мнения за него Laughing

# 85
Златни сте момичета, мерси много!  bouquet
Довечера Фемините, а Хабанита на парти с друга тема.

# 86
  • София
Такамммм, може би да се отчета и аз, а?  Simple Smile Въпреки че Бубс още преди няколко страници без да иска (предполагам  Mr. Green ) е написала и моето мнение. Преобладаващото количество в гардероба ми са зимни и ядрени екземпляри, така че с чиста съвест като се застуди малко, мога да ги подпуквам подред - Джио, Маднес, Поем, Шалимар едп, Ангел и Демон, Румба, Линстант, Хабанита, Исатис, Пойзън, Хипнотик Пойзън... ама не мога да изброя целия си гардероб де Simple Smile Срещнах малко по-напред Фракас - той за мен е зелен и свеж парфюм, не ми изглежда като за кучи студ, ама знае ли човек, трябва да се пробва. А Хабанита едт ме уби с красота завчера, точно сега е нейното време... шлейф, трайност - извънземни... а за първи път откривам в затихването й едни хубави смолисти малини, подобни на онези в Хот Кутюр. Освен това от китките ми е попило в пластмасата на лаптопа ми - какъв кеф, да ми мирише на Хабанита от под носа презз цялото време  Laughing

Много добре биха ми се отразили един Ейнджъл и Целувката на Дракона едП (пък и малко Уоманизатор не бих отказала - с изследователска цел де, да видя на студено как ще е  Mr. Green ), обаче моя Дядо Коледа нещо е излязъл в дълга и безсрочна отпуска  Confused

Стягам се за срещата и след малко тръгвам  Hug

# 87
  • Германия
И аз съм коледен фрийк като Оле-то и за мен годината се свежда до петте й дни  и Новата година. При мен не е типично да има сняг и студ, но от две седмици немско е под снега. Зимните ми фаворити са изброени от повечето:

Midnight Poison
Euphoria
Lolita L
L`Arte di Gucci, с уговорката, че него мога да нося целогодишно
L´Instant
Rive Gauche
Crystal Noir

Временно съм извън строя и в лазарета като Смарти и другите болни феи. Докато другите са на среща, ще си спретнем хремав купон. Приятно прекарване на всички, които ще присъстват Hug. Атти, пий една от онези страхотни цитронади и заради мен, нищо, че е студено и при вас. Чакаме подробна докладна записка за новите впечатления.

# 88
Здравейте. Поздравления за темата. Черпя идеи за зимен парфюм с пълни шепи. Включвам се с въпрос относно Crystal Noir. Има ли голяма разлика между EDT и EDP? Един от двата ми беше подарък (откраднаха го при една от кражбите вкъщи), но тогава не го харесвах много и не бях обърнала внимание каква концентрация е. Сега искам да си го припомня и се чудя кой вариант да поръчам. Благодаря предварително за отговорите  bouquet

# 89
aventita, в предходната тема момичетата коментираха, че няма кой знае каква разлика между двете концентрации - нито като развитие, нито като трайност и интензитет. Можеш да го тестваш отново , и ако ароматът вече ти допада, да се спреш на едт като по-бюджетен вариант.

Тук го има на приемлива цена : http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/versace-crystal-noir-edt-m-m-.php

Общи условия

Активация на акаунт