Парфюмни размисли и страсти - 89

• 38 417
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • някъде под слънцето...
Момичета, кажете нещо за Private number на Aigner. Версията Opalisee различен аромат или лимитирана бутилка е?
http://www.fragrantica.com/perfume/Etienne-Aigner/Private-Number-2667.html
Приятен лек парфюм, по скоро цветя от колкото плодове има при мен..
goddess
За мен парфюм ли е трябва да има  силна ударна вълна, която да се разпространява около мен, осигурявайки ми ли4но пространство  Wink
БабеШките Шипри успяват да го постигнот, но съвременните....., неЩо прекалено съвременни ми идват Confused
Големи надежди възлагах и на  този
http://www.fragrantica.com/perfume/David-Yurman/David-Yurman-Fragrance-3084.html
който за мен не е , нито някога Ще бъде Шипър.,

# 61

goddess
За мен парфюм ли е трябва да има  силна ударна вълна, която да се разпространява около мен, осигурявайки ми ли4но пространство  Wink
БабеШките Шипри успяват да го постигнот, но съвременните....., неЩо прекалено съвременни ми идват Confused
http://www.fragrantica.com/perfume/David-Yurman/David-Yurman-Fragrance-3084.html
Sl,моля те Heart Eyes,нищо лично и разбирам идеята ти за парфюма,на мен например такова пространство ми отварят 24Ф,Хабанита и Черната орхидея Mr. Green
Любопитно ми е между другото как възприемаш 24Ф Flutter

# 62
  • Варна
Силве, изобщо не го мислИ Джон Варватос. Парфюмът е пълна боза. Плодова вода някаква, безлична и безхарактерна, изобщо не ми харесва. Можеш да откриеш заемки от един милион други, нищо общо няма с хубавите парфюми, които имаш.
Мимс,  bouquet Hug
ще ти се доверя безрезервно Heart Eyes
няма да си харча паричките за него Crossing Arms

И мъжкия ли е боза newsm78

И той. Ама не ме карай да ти го описвам, даже не го запомних.

# 63
Силве, изобщо не го мислИ Джон Варватос. Парфюмът е пълна боза. Плодова вода някаква, безлична и безхарактерна, изобщо не ми харесва. Можеш да откриеш заемки от един милион други, нищо общо няма с хубавите парфюми, които имаш.
Мимс,  bouquet Hug
ще ти се доверя безрезервно Heart Eyes
няма да си харча паричките за него Crossing Arms

И мъжкия ли е боза newsm78

И той. Ама не ме карай да ти го описвам, даже не го запомних.
Тотално ме отказа да се занимавам с Варватос Joy
Значи пробите,които пробвах на дамския и мъжкия не са били развалени,както си мислехме с Яничка Wink
Ейййй,поне да мирясам Laughing лека ви на всички Hug

# 64
  • Варна

И за мен не е шипър, но пък е страшно красив в точно ей такова снежно време, каквото е в момента в бг. В топло не ми харесва, вкисва ми някак и става задушен. Ако го имах, бих го носила точно сега в студа и при никакви други условия, също както Фрапин 1270 и Елексир де мервей. Някои парфюми са откровено грозни при неподходящи условия.

# 65
  • някъде под слънцето...
goddess Heart Eyes поШегувах се, това не е концепцията ми за парфюм, просто ми харесват такъв тип парфюми., не заЩото тровят вси4ко наоколо,  просто су4айно съвпадение е 4е пове4ето, които харесвам, са бомби Grinning
24 Ф  при мен се проявява като лек елегантен цветен парфюм.
Хабанита(ПП)  богат кадифен парфюм
4ерната орхидея не ме оби4а и много бързо си заминава от моята кожа , усеЩа се не пове4е от 6 4аса, показва се като приятна и загадъ4на
определено нит един от трите при мен не се проявява като лют Шипър, който оставя след себе си трупове от обгазяване.
Може би химията на , кожата ми е такава, 4е омекотява парфюмите убийци  Grinning
Хората около мен (ЛМ, приятелки, колеги, и лиенти)до сега никога не са се оплаквали, 4е  парфюмите ми са непоносими, то4но напротив,  определят  ги като  стилни и запомняЩи се.

# 66
  • Там, където ме обичат
Мразя зимата, студа, снега... Tired
Но Еликсира на Мерве е господаря на това време. Красотата си показват също така Samsara едп, Le Baiser Du Dragon, Halston Classic, Rumba  и разбира се L'Arte di Gucci, Boudoir и Allure Sensuelle.
Мислех, че съм от малкото които харесват ориенталските парфюми... а тези тук все едно аз съм ги изброявала Laughing
Бижу, как можа всичките ми любимци да изпишеш. Особено Самсара-та. Аз наскоро я преоткрих. Сетх се - добавям и Унгаро на Унгаро.

# 67
goddess Heart Eyes поШегувах се, това не е концепцията ми за парфюм, просто ми харесват такъв тип парфюми., не заЩото тровят вси4ко наоколо,  просто су4айно съвпадение е 4е пове4ето, които харесвам, са бомби Grinning
24 Ф  при мен се проявява като лек елегантен цветен парфюм.Хабанита(ПП)  богат кадифен парфюм
4ерната орхидея не ме оби4а и много бързо си заминава от моята кожа , усеЩа се не пове4е от 6 4аса, показва се като приятна и загадъ4на
определено нит един от трите при мен не се проявява като лют Шипър, който оставя след себе си трупове от обгазяване.
Може би химията на , кожата ми е такава, 4е омекотява парфюмите убийци  Grinning
Хората около мен (ЛМ, приятелки, колеги, и лиенти)до сега никога не са се оплаквали, 4е  парфюмите ми са непоносими, то4но напротив,  определят  ги като  стилни и запомняЩи се.

Смело мога да заявя,че когато искам да вдъхвам респект и да изтребвам в същото време всичко живо по пътя си бих заложила на 24ф и то в Едп вариант,едт-то ми звучи по-съвременно Mr. Green
Хабанита пп е уникална,макар да харесвам и едт Heart Eyes
а с това изявление,че Черната орхидея не ти трае ме застреля Wink
но пък всичко е въпрос на химия с ароматите.

# 68
Знам, че питах преди две страници, ама да си поместя и променя питането.  Simple Smile
Мнение за Estee Lauder Mustang Blue, макар че се интересувам от aftershave, не би трябвало аротатите да се различават.

Amarige Mariage - любов от миналата зима. Kelly Келеша  Laughing също е чудничък зимно време.

# 69
Мразя зимата, студа, снега... Tired
Но Еликсира на Мерве е господаря на това време. Красотата си показват също така Samsara едп, Le Baiser Du Dragon, Halston Classic, Rumba  и разбира се L'Arte di Gucci, Boudoir и Allure Sensuelle.
Мислех, че съм от малкото които харесват ориенталските парфюми... а тези тук все едно аз съм ги изброявала Laughing
Бижу, как можа всичките ми любимци да изпишеш. Особено Самсара-та. Аз наскоро я преоткрих. Сетх се - добавям и Унгаро на Унгаро.
Ами случайно Laughing но пък ми е приятно да има още някой, който харесва точно тези аромати! Hug

Kelly Келеша  Laughing също е чудничък зимно време.
А при мен в студ е само кожа! От онази, дето Мимси много я "обича"... Laughing Wink

# 70
  • Варна

А при мен в студ е само кожа! От онази, дето Мимси много я "обича"... Laughing Wink

Ъхъ, на изпотен елен  Mr. Green Laughing

# 71
  • при морето
И при мен Черната орхидея си заминава брутално бързо,три пъти я купвам и не,не ме ще! Cry
По подобен безсрамен начин се държат и Адикта и Кристал ноар. ooooh!
Но пък може да е временно,знае ли човек.
Иначе при минусовите температури експлоатирам с най-голям кеф Поемата,Ангела,Алюрите,Будоар,Ароматичния е перфектен просто,Мамзелата едт,Силвър рейн,невероятно удоволствие ми носи и Нюи еншант на Лаура Мерсие,а неизменни  фаворити ми са  и Миднайт и Хипнотик еликсир.Отскоро се наслаждавам на Еликсира на Мерве,страхотен е!Коромандела и той е нечовешки красив.
Да не пропусна Опиума на ИСЛ,Линстан Меджик,Ларте на Гучи.И естествено Непристойната,вчера бях с нея,умрях от разкошната й омая,искам още...Пропуснах Извънземното,обожавам го!Понякога слагам и Хабанита-пп,но рядко,нещо не ме влече зимата.Сега чакам Уоманизатора,да го видим той как ще е в студено. Hug

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 02:07 от Winter fairy

# 72
От известно време нося през зимата всичко, а през лятото само летните аромати.
И много се радвам, че в момента мога да ползвам предимно по-тежките аромати, които са немислими за лято. Това май е единствената причина, поради която обичам зимата. Grinning

# 73
Привет, нося си Англоманията,Кензо Амор,888 и понеже днес ми е много нервно от 6 сутринта, да не кажа от 22.00 вчера вечерта, най-безпардонно се офъсках, ама харабийската с Уоманитинчето ми (мъничко-сладичко).Така с мерак! Даже една колежка се закашля и аз най-безпардонно я питам: Защо кашлюкаш, да не би з/то се напръсках, току-що?”, а Тя: Не нещо от вчера гърло ме дразни! Много деликатна жена! Може и така да е, но не ме интересува , днес съм нервна и надута, но с Парфюм!(добре,че не работим на едно място ,а мина само транзит)
С две думи,нося си всичко,което ми е на сърце!
Смарти Hug
Атти, мерси за темичката!  bouquet

# 74
Кога успяхте да отхвърлите ПЕТ страници  Hug

Общи условия

Активация на акаунт