Парфюмни размисли и страсти - 89

• 36 335
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
http://www.parfum4eto.com/  - Онлайн Магазин за Маркови Парфюми :

Thierry Mugler - Womanity EDP 80ml - 30лв
/Продуктът е с гарантирано качество, в оригинална опаковка!/

Е кога успяха ???  ooooh! Shocked
Интересно как ли изглежда на живо бутилката Thinking
А на какво ли мирише newsm78

Обещавам да си нося най-ценените от мен парфюми,дааааа.......не се знае кой и до кога,а аз обичам да живея почти като за последно Crazy
Чудя се днес с Алшими ли да се полея или с Хаос,а може би ми се носи концентрирания Зен Flutter Wink егати трудния избор Wink

# 556
Ще обвиня празниците, но нещо ми става в края на годината! Този месец купих 8 парфюма  Blush (добре де, само един мъничък е за мен) - за подаръци. Лошото е, че май вече ми липсва оригиналност, обаче не мога да се спра. А вчера купих последния парфюм за един рожден ден, който е не по-рано от 11 месеца!  doh

Последна редакция: нд, 26 дек 2010, 14:30 от CR

# 557
  • София
Да ви се похваля, че "Дядо Коледа"  Mr. Green ми донесе Принцесата и съм страшно щастлива! newsm44

# 558
За мен тази Коледа е тъжна, затова нямам настроение да пиша, но с удоволствие ви чета и ми е безкрайно приятно да сме заедно  newsm51 Обичам ви и съм благодарна, че ви има!
Атти,всичко ще се оправи Hug
И на мен се опитаха да ми развалят Бъдни вечер,макар и само с "жестове",ама реших да не си го слагам,обаче всяка вечер мисля и мисля върху случилото се Rolling Eyes

Избрах концентрирания Зен за днес,интересен е,но някак не ме докарва до нирвана....лятото му се чудех,харесвам ли го или не,реших да му дам шанс зимата,но пак не ми е достатъчен Crossing Arms

пп.Честито на всички за коледните подаръци/самоподаръци Heart Eyes

# 559
Голяма  Hug за всички които имат нужда.

За Коледа не получих парфюм, така реших, нищо не мога да си харесам в момента. Искам само Нарцисо фор хър едт, но имам отливка и като я изхабя тогава.
Днес нося Адикт 2 летния божур, много ми е свеж и жизнерадостен, има много малка разлика с Адикт 2 и с Брайт кристал, те пък двата са ми еднакви съвсем.

goddess, на концентрирания Зен каква му е разликата с другия?

# 560
Здравейте, мили момичета, и честита Коледа!  bouquet Simple Smile  bouquet Имам едни текущи терзания и смятам, че единствено тук мога да получа истински отговор. Поръчах си Gucci Eau de parfum II 75 мл. от parfum-bg.com (двойникът на Мегашоп). Там обслужването е готино, момичето - мило, коректни са и досега съм поръчвала два тестера, които са си били 100% ок.
   Да де, ама сега НЕ-тестерът ми се оказа супер слаб. Просто "отказва да мирише" на моята кожа. Трябва хубаво да се полея, включително на дрешката, за да усетя нещо! Доста размисли и страсти ме налегнаха, но повредата не е в моя нос, наистина.... Моля някоя добра фея, която има парфюма, да ми каже мнението си. По принцип кожата ми не "пие" ароматите newsm78. Номерата от кутията и дъното (там е само лепенка) съвпадат, пише Made in France. Благодаря ви много предварително, весело настроение! Hug

# 561
http://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Eau-de-Parfum-II-685.html за това ли става въпрос?

Имах го преди, доста присъствен, но сега е студено за него, може затова да не го усещаш добре.

# 562
  • Враца
Този Инсоленс ЕДП ми е слаб ...  Rolling Eyes

За Коледа заложих на Линстан Меджик и въобще не сгреших!
Присъствен, приятен, празничен, мек, разкошотия!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 563
Весела Коледа!
Много щастие и сбъднати /не само парфюмни  Wink / мечти ви пожелавам!
И на мен по 'традиция', както на всеки празник се опитаха да ми развалят Коледата  Stop
Подаръци парфюмни нямам, но пък съм решила, че е крайно време да си самоподаря едно непретенциозно Мехх-че, но пък което страшно харесах още миналото лято и все купувам разни други неща, а до него не идва ред...
И да си кажа и аз за зимните аромати-вече 3-та година неизменно като зимен фаворит ми се очертава Миракъл форевър...не е 'върха на сладоледа', но пък явно добре ми стои и много комплименти съм отнесла с него  Blush /*в т.ч. и от жени  Wink / А изглежда и  доста шлейфов се оказа Simple Smile
И сега да питам притежателките на Сицилия: как се държи в такова време  Rolling Eyes
Имах я лятото, но при мен се появяваше една 'пиклива'  Embarassed нотка, та се не траеше и я разкарах набързо...сега обаче ми е влязла една муха пак да я придовивам и се чудех... Thinking

# 564
Да, точно за него Hug
При тест в магазина (даже зиме) винаги съм го усещала отчетливо, а сега... до камината, развиваща безумни температури - тцъ Confused.

# 565
За мен ЕДТ е по-присъствен и влачи метри шлейф. ЕДП се държи по-близко до кожата.

# 566
  • София
Я и аз с мойте терзания.  Laughing Получих толкова исканата от мен Принцеса на Вера Уанг, обаче...  Tired Не, че ми залепва до кожата, но опредлено, не я чувствам толкова мощно, като Амор Амор Еликсир или като 5тото Авеню.  Tired Да ви попитам, това се дължи на факта, че Принцесата е ЕДТ или сега не и е сезона?  newsm78 Моля за вашето експертно мнение!  Praynig Hug

А,да и да попитам имате ли вяра на парфзмите от get.bg?  Thinking

# 567

Ами концентриран е Laughing това в кръга на шегата разбира се Wink

По същество:носила съм един два пъти Зен от отливка,ами какво да ти кажа ананаса заедно с бергамота се усещат осезателно,но в концентрирания има праскова,от която за жалост се усеща само аромата й,сладостта й е безмилостно сгазена от ананаса Rolling Eyes всичкото това нещо се задържа безумно дълго време на кожата ми,иначе нататък са почти еднакви,само дето в концентрирания се усеща едва загатната ванилия,а бе колкото са еднакви,толкова и не са Thinking май не ти помогнах много,ама за сега толкова Wink

За мен ЕДТ е по-присъствен и влачи метри шлейф. ЕДП се държи по-близко до кожата.

Абсолютно подкрепям,имам и двата варианта Peace
Виленце,прости ми,мислех да ти кажа да си поръчаш ЕДТ,но не посмях да ти се меся Rolling Eyes

# 568

Ами концентриран е Laughing това в кръга на шегата разбира се Wink

По същество:носила съм един два пъти Зен от отливка,ами какво да ти кажа ананаса заедно с бергамота се усещат осезателно,но в концентрирания има праскова,от която за жалост се усеща само аромата й,сладостта й е безмилостно сгазена от ананаса Rolling Eyes всичкото това нещо се задържа безумно дълго време на кожата ми,иначе нататък са почти еднакви,само дето в концентрирания се усеща едва загатната ванилия,а бе колкото са еднакви,толкова и не са Thinking май не ти помогнах много,ама за сега толкова Wink

Концентрирания Зен е много концентриран,седи мазничко на кожата и направо залепва. За мен е много по силен,мощен от обикновенния Зен и много по ориенталски. Има сладост в него,плодове...нещо което аз в обикновенния не усещам (никаква праскова или ананас,само цитруси) и определено ванилия. За мен има разлика м/у двата.

# 569
  • Враца

Абсолютно подкрепям,имам и двата варианта Peace
Виленце,прости ми,мислех да ти кажа да си поръчаш ЕДТ,но не посмях да ти се меся Rolling Eyes

Сливи ли имахте в устата ???  smile3516

Общи условия

Активация на акаунт