Парфюмни размисли и страсти - 89

• 36 282
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Атти за мен това Москино прилича на Еклат Д арпеж http://www.fragrantica.com/perfume/Moschino/Cheap-Chic-I-Love-Love-728.html  и давта съм ги носила с кеф, но вече са ми поомръзнали не бих повторила.

# 646
  • София
Имам близка приятелка, която не остава без Лайт Блу и освен него харесва много NATURELLE  на Yves Rocher, както и  L'Eau par Kenzo  Peace И разбира се Москино : I Love Love  и Funny!   bouquet

# 647
  • Sofia
Сега разбрах защо за някои от вас Chloe Love е ужасен.
В студено време избива една горчива химична нотка и мирише на лак за коса.
Напълно потушава цветята. Ще трябва да чакам пролетта, за да си го нося.  Confused

# 648
Карен, на мен и в топло време ми е лак за коса.

# 649
При мен в началото е много хубав и цветен,но след това става сапунче Rolling Eyes

# 650
Благодаря ви момиче,знах си,че тук ще намеря това,което искам. Hug

Мъжа ми сега ми придума за 1 милион на П.Б, мъжкия и женския някой ползвал ли го е?Отзиви?И сайт за парфюми и тестери(проверен)? Laughing  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Мъжкия е много харесван и много носен. Най-продавания мъжки парфюм в нас от пускането му. Сладък, тежък, мазен, без проба не е препоръчителен. Доста жени го носят и им стои добре.
 Женския не струва хич, но все пак и той се продава много добре. Simple Smile Пробвай ги най-добре.
В крайна сметка мъжа ми поръчал някакво Трусарди  newsm78 (той е фен на Трусарди).Става въпрос за сестра му и искал някакъв по-различен мирис от Синьото,което тя повтаря редовно. Mr. Green Аз мисля,да му поръчам 1 млн. ама тайно,има празник тези дни,а щом казвате за женския вариант-вярвам ви-пък и ми се струва,че женския ще е тежък,а аз подобни не слагам,фенка съм на жасминовите нотки  и подобни киселяци  Mr. Green

# 651
  • Варна
Аз вече не бих носила нито Лайт блу, нито Ланвена. Когато първият излезе преди 8675887575 години, го носих до умопомрачение, 2 стотици една след друга  Crazy Не искам да чуя за него повече. Натали, приличат си за мен по характерната смолиста нотка.

# 652
Лайт блу ми е адски натрапчив и неприятен. Преди 100 години го харесвах, но за малко.
Ланвин мислех, че мога все още да нося, но уви... и него вече не понасям.
Странното е , че захаресвах Алюр, който преди ми предизвикваше главоболие. Еволюция, какво да се прави. Laughing

# 653
  • Варна

Странното е , че захаресвах Алюр, който преди ми предизвикваше главоболие. Еволюция, какво да се прави. Laughing

И аз така  Simple Smile
Особено сега в студеното ми е даже много хубав, днес го носих и се очаровах направо. В края на лятото и есента как ли не го мъчих - то ме задушаваше, то ми се повръщаше... мислех да го махам даже.

# 654
Толкова ангажименти вчера, че не мога да стигна до тук и да ви разкажа какво ми се случи...
Прибирам се от работа сутринта и пощата бележка за малък пакет. Ама аз не чакам от никъде нищо... Преди да легна да спя, ЛМ ме закара до пощата и госпожите там услужливо ми обясняват, че имам пакетче (каквото не очаквам) при това от чужбина. Поднасят ми непознато на вид кашонче с лепенки на Кралските британски пощи, което ще рече, че иде от Англия. Thinking Отгоре му моето име и адрес и явно е за мен! Подписвам се и си го отнасям у дома. Отварям го и вътре се оказва един брой чисто нов Angel Garden Of Stars - Pivoine Angel Thierry Mugler! При което ми увисва ченето, а очите ми ей такива #Crazy Това пък какво е сега!? Оооо някаква грешка е станала, ама как така ще ми пратят нещо, което не съм поръчвала... newsm78 Поглеждам фактурата и на нея виждам, че билинг адреса е на някаква жена в САЩ, а шипинг адресът - моя!! Ми сега!? Тази жена си чака парфюма, а тези толкова са се сбъркали по Коледа, че вече пращат на тези дето не са поръчали, а тези дето ги чакат ... няма да си получат подаръка! Е, такова чудо не бях преживявала до сега. Оставям пакета настрани и после ще го мисля, трябва да им пиша, да ходя да го връщам... въобще разправии! ровя си из Фейсбук половин час, но нещо не ми се връзва в тази работа! Thinking Пак поглеждам фактурата и виждайки сайта, от който е правена поръчката, се се сещам, че аз имам регистрация там, но никога не съм поръчвала до сега. Е как тогава ще изберат моят адрес, та да ми го пратят. Поглеждам пак името и адреса. Да, някакъв град в САЩ, който чувам за първи път и име, чиято фамилия ми е непозната, но пък е ...българска!!! Чакай малко, друго може да не ми е познато, но името(без фамилията) ми е съвсем познато! Тук май няма грешка!!! Този парфюм е за мен! Той ми беше представен като "картичка за Коледа", която с нетърпение чаках! Laughing Ах тази жена!!!
Това е една дама, с която съдбата ме срещна преди двайсетина дни по повод темата, линкът към която е в подписа ми. Тя беше първата, която изпрати $200 по сметката на Михаела. Една прекрасна българка, с която съвпадения в течение на разговорите ни от 13.ХII. насам ме впечатлиха особено! И тя, в заговор тук с една местна дружка в общата ни лудост, която ще си понесе... и то в двойна доза, защото другата ми е много далеч и това я спасява, ми спретнали този заговор и тази изненада, която ме втрещи и след като схванах за какво става дума, толкова ужасно много ме зарадва!!!
Та затова наминах да ви разкажа, че по Коледа стават чудеса и аз вече наистина вярвам в това. Grinning
Снощи бяхме на рожден ден и никога до сега не съм отнасяла толкова комплименти за парфюма си - в два магазина ми казаха, че ухая прекрасно и попитаха кой е парфюма, плюс всички гости, с които се видях снощи! И той е толкова прекрасен и ухае така вълшебно, не защото е на мен, а защото беше едно малко коледно чудо от прекрасен приятел! Heart Eyes

ПП. Подозирате ли коя е заговорничката!? Twisted Evil

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 11:20 от Бижy

# 655
  • Германия
Кръстнице, какви чудесии ти се случват наистина! Така става с добрите хора! Да си жива  и здрава!

С риск да се превърна в параноична, искам да помоля всички, които имат Delices de Cartier 100 ml EdP да погледнат дъното на флакона. Има ли номер? Или някъде по самия флакон.

Денси, в теб ми е надеждата Hug. Знам, че ти го имаш със сигурност, за други само се надявам.

# 656
Не аз имам чистия парфюм 30 мл. Hug

# 657
  • Варна
Бижу, изненадата е супер!
Единствените, които подозирам в този заговор са Атти и Натали  Simple Smile

# 658
аз подозирам разни Вдовици   Grinning

# 659
  • Германия
И аз подозирам трансокеански черни паячета. Ние с Атти не сме.

Денси, твоят флакон има ли номер, нищо, че е 30 мл. Много моля, наистина, ако някой го има да погледне флакона си. Моят пристигна току-що и няма номер, а това ме изправя на нокти и искам да го върна незабавно.  Аман от мошеници. Просто трябва да знам дали номерът е задължителен атрибут за този парфюм или е нормално да няма.

Общи условия

Активация на акаунт