Парфюмни размисли и страсти - 89

• 36 269
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
30 мл. пп има лепенка с текст и напечатан бял номер

# 661
  • Варна
Презокеанската подозирам, че не познаваме, след като Бижу се е запознала с нея преди двайсетина дни, пък и Вдовицата не е от неизвестен град, ама тукашната участничка в заговора коя е  newsm78

# 662
30 мл. пп има лепенка с текст и напечатан бял номер
Моя също. Peace

# 663
Е ,бижуто си е бижу....  bouquetрадвам се за хубавия ти подарък Бижу....със сигурност го заслужаваш.За коледа получих един сплендор и вчера перлата ноа на кашарел.Винаги съм харесвала ноа,но този не издържа на мен и един час...Имате ли представа дали е от времето?А аз си самоподарих линстант на герлен,а май трябваше да взема линстант меджик... ThinkingПоздрави на всички...сутрин и вечер ви чета с удоволствие

# 664
Кръстнице, какви чудесии ти се случват наистина! Така става с добрите хора! Да си жива  и здрава!

С риск да се превърна в параноична, искам да помоля всички, които имат Delices de Cartier 100 ml EdP да погледнат дъното на флакона. Има ли номер? Или някъде по самия флакон.

Денси, в теб ми е надеждата Hug. Знам, че ти го имаш със сигурност, за други само се надявам.

Моят е едТ, но има малко стикерче, което МОЖЕ да се отлепи лесно
сори за лошото чувство, но ако ухае ок и има трайност, най-вероятно стикерчето е паднало

# 665
Здравейте парфюмни феи,искам да ви помоля да ми опишете Шанел Коко мадмоазел едт и да го сравните с някой друг парфюм,едп не ми харесва,прекалено ми е тежък.Някой би ли могъл да ми даде пробичка   bouquet

# 666
Честита Коледа момичета. Не искам да оспамвам темата, но може ли някой да ми каже бг сайт за парфюми, позволяващ пращане без карта, т.е. на куриера или нещо подобно?

# 667
  • София
get.bg  Peace

# 668
Здравейте парфюмни феи,искам да ви помоля да ми опишете Шанел Коко мадмоазел едт и да го сравните с някой друг парфюм,едп не ми харесва,прекалено ми е тежък.Някой би ли могъл да ми даде пробичка   bouquet
Този е евтин заместител на Мадмоазелата, ако не ти се дават много пари, но за съжаление не мога да ти пратя, тъй като го нямам вече. Опитах се да я понеса в по-евтин вариант, за да знам дали си струва да дам пари за нея и не можах.

Не познавате презокеанската дама, защото и аз я познавам едва от скоро, което въобще не ми пречи да чувствам, като че се познаваме от векове и това още преди подаръка! А заговорничката може да е само една Joy Атти, разбира се! Heart Eyes Hug

# 669
# 670
Този е евтин заместител на Мадмоазелата, ако не ти се дават много пари, но за съжаление не мога да ти пратя, тъй като го нямам вече. Опитах се да я понеса в по-евтин вариант, за да знам дали си струва да дам пари за нея и не можах.

Не познавате презокеанската дама, защото и аз я познавам едва от скоро, което въобще не ми пречи да чувствам, като че се познаваме от векове и това още преди подаръка! А заговорничката може да е само една Joy Атти, разбира се! Heart Eyes Hug
Благодаря ти за информацията,би ли ми казала дали е тежък като едп ,лек ли е?

# 671
  • София
Мдаааа, Коледа е прекрасно време да се случват чудеса  Wink  Hug

Да ти е честит, Бижу, и да ти носи винаги комплименти и самочувствие   bouquet

# 672
Благодаря ти за информацията,би ли ми казала дали е тежък като едп ,лек ли е?
За мен не е тежък.

Мдаааа, Коледа е прекрасно време да се случват чудеса  Wink  Hug
Ах тииииииии! Ще ми паднеш в ръчичките! smile3508 Heart Eyes Hug

# 673
Бижу, честит ти божурен Ангел!

Днес си получих Румба-  Two Hearts
Невероятна е! Различна от всичките ми аромати, определено си намери мястото в сбирчицата ми. Започна със силна солена кожа в началото, солидно подплатена със сливи и мед. Страхотно попадение на сляпо, благодарение на вашите коментари я взех и много ви се радвам, да знаете!  Hug  bouquet

# 674

Според мен, ако ЕДП ти е тежък, ЕДТ също не би ти понесъл; за мен поне двата са почти еднакви  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт