Парфюмни размисли и страсти - 89

• 36 267
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Dez, и на теб честита ти Румба! Прекрасна е! Пак Атти да се изчерви, веднага!  Joy Hug

Аз вече имам две мъничета, едното си го купих за миниатюрна сума от една съфорумка, а другото ми е подарък от една Богиня Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Абе хора, някой тук от вас може ли да се похвали с такива изненади като моите!? С какво заслужих това!? Първо Ноар и Бети Пейдж ме сразиха на РД  smile3544  Heart Eyes Heart Eyes ; после една жена с прекрасни очи, която харесах още от първата ни среща ужасно много  Two Hearts; после Богини ми правят подаръци  babydust7  Heart Eyes ; после мод ooooh! Two Hearts и накрая презокеански подарък! dancing Kissing Heart Боже, как ще се отплащам на всички... Hug Heart Eyes

Оооо, и една красавица, която ми е особено близка и скъпа, и която редовно ми прави подаръци от нейната безкрайна колекция! txtloves newsm76

ПП.  А пък и току що разбрах, че още чудеса се случват тук тези дни... и има още щастливи и изненадани хора! Rolling Eyes hug

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 18:56 от Бижy

# 676
Бижу,честито и със здраве,мила Hug Heart Eyes
На мен пък нещо не ми е празнично,получавам си пакетчетата,отварям само да видя какво има и от кого и до там,дори не проявявам интерес да душна Rolling Eyes тридневното потапяне в най-любимите ми аромати ли ме докара до тук ooooh! готви ми се,а мъжа не дава,щото бил дебел Confused

# 677
Бижу, честити ти подаръци. Със здраве да ги ползваш.  bouquet
И при мен има много изненади, няколко парфюмни и други под формата на други блага, та затова наистина взех да вярвам, че по Коледа стават чудеса.
 Остана още едно парфюмно желание за утре, та ще видим, как ще завърши годината. Laughing

# 678
  • София
Дезидерата, честита ти Румба, спомням си, че заложих да ти хареса и не съм сгрешила Simple Smile Много се радвам, когато някой споделя страстите ми по непопулярни аромати.

Еййй, ама сте опасна работа, човек не може тихомълком нищо да свърши, веднага ще го разконспирирате  Crazy  Laughing

# 679
Здравейте парфюмни феи,искам да ви помоля да ми опишете Шанел Коко мадмоазел едт и да го сравните с някой друг парфюм,едп не ми харесва,прекалено ми е тежък.Някой би ли могъл да ми даде пробичка   bouquet

Според мен, ако ЕДП ти е тежък, ЕДТ също не би ти понесъл; за мен поне двата са почти еднакви  Simple Smile
Да ,точно така стана,пробвах го в един магазин,никак не ми допадна,направо ме задушава,не разбирам какво толкова много го харесвате този Коко Мадмоазел,след толкова хвалби реших да го пробвам,но не се харесахме  Sick Явно само аз не го харесвам,а и не само него Алюр също  Sick

# 680
  • Варна
И аз не харесвам Мадмоазел, нечистоплътна ми е и задушна.

# 681
  • Sofia
Да, с някои кожи прави точно такава химия. При някои жени избива мухлива нотка като на застояло.
При мен стои сладка и цветна и я ползвам за дневен парфюм. Нищо официално  и тържествено не намирам за разлика от други жени.

# 682
И аз като Карен  Simple Smile Мамзел ми е съботно-неделният парфюм, когато не ходим никъде или най-много на гости на родителите.
Много ми е свеж и приятен, носи ми леко и уютно чувство. Моят е ЕДТ версия  Peace

# 683
Вече наистина не знам, кой парфюм в кой момент ми понася и в кой не. Rolling Eyes
Когато си купих Шанс тендре съжалих 1000 пъти, че съм дала пари за едно безлично нещо, което не трае и 5 минути. Пръсках и се ядосвах, че съм дала пари на вятъра. След около 2 месеца установих, че ми трае цял ден че и повече и ми доставя страхотно удоволствие. Явно химията на кожата се променя, променят се и усещанията.

# 684
Прекрасен, любовен, розов, тържествен, за хубави, интимни моменти е моята КМ ЕДП. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 685
Прекрасен, любовен, розов, тържествен, за хубави, интимни моменти е моята КМ ЕДП. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мдааа, късно го открих, но му се радвам много. Heart Eyes

# 686
  • Варна
Интересно, че го намирам за неприятен дори само от капачката, без съприкосновение с кожа. Повредата е в носа ми по-скоро, не в химията.

# 687
Въпрос на усещане. На мен Линстантите ЕДТ, ЕДП и мандаринения са ми нечистоплътни и на кожа и от капачка. Кой споменаваше че е от меда, наскоро пробвах и Код едт, е няма такава гадост, а Едп много ми пасна. В Беиж също след 2-3 часа се прокрадна една гадна нотка, по спомен в топлото я нямаше, дано не се появи  Sad
Мадмоазелата и едт и едп версиите много ми харесват.

# 688
Линията за тяло на КМ също е уникално добра. Не се различава грам аромата, както е при много други аромати вк. и при Уоманити. При ползването на няколко продукта заедно се получава наслагване и игривост на съставките като калейдоскоп. Много любовно усещане. Heart Eyes

# 689
Денс, права си, имам лосиона за тяло на Уоманизатор-а и наистина има разлика. Стои по-шоколадово-лешников Heart Eyes
Мадмоазелата ползвах га бях млада, вече не помня дали ме е зашеметявал. По спомен обаче на дами с по-матова и суха кожа се държеше по-различно.
Химия, настроение, емоция, ПМС, караница с мъжО, всичко оказва влияние ако мен питате Laughing

Общи условия

Активация на акаунт