Парфюмни размисли и страсти - 89

• 36 250
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Интересно, че го намирам за неприятен дори само от капачката, без съприкосновение с кожа. Повредата е в носа ми по-скоро, не в химията.
Значи и моят нос е повреден... Точно такъв ми е - неприятен, меко казано.

# 691
  • Враца
За мен дълги години КМ-ЕДП беше парфюм - фаворит,
но започнах да не го усещам и взех, че го размених.
Снощи го подуших в/у една дама,
наистина хареса ми отново,
но пък нищо специално не усетих ...  newsm78
С две думи, не мисля че бих го придобила пак  Naughty

# 692
Едва ли е най-подходящата тема, но се надявам някой да ми помогне.

В този сайт testerite.com, има мн изгодни оферти за парфюми. Интересува ме някой пазарувал ли си е от там и как е качеството?  newsm78

# 693
Едва ли е най-подходящата тема, но се надявам някой да ми помогне.

В този сайт testerite.com, има мн изгодни оферти за парфюми. Интересува ме някой пазарувал ли си е от там и как е качеството?  newsm78

Ментета са Peace невъзможно е оригинали да са на такива цени Wink

Chanel Coco Black -нов Шанел ли е Mr. Green
http://testerite.com/-woman/170-chanel-coco-black-.html

# 694
Прекрасен, любовен, розов, тържествен, за хубави, интимни моменти е моята КМ ЕДП. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И при мен е така
С удоволствие купих едТ след като бях ползвала едП и ми е много специален...

# 695
  • София
Добро утро, феи!  Hug Ще дадете ли отзиви за Orazuli S.T. Dupont EDP Praynig Аз като любител на ванилията и шоколада дали ще го харесам? Във фрагрантиката видях мускус и ванилия, като  базови нотки, което много ме зарадва, но наличието на цитруси в базовите нотки, силно ме притесни. Моля за отзиви!  bouquet

# 696
Добро утро, феи!  Hug Ще дадете ли отзиви за Orazuli S.T. Dupont EDP Praynig
За мен този парфюм не мирише на нищо. Rolling Eyes

# 697
  • София
 Mr. Green Е точно такъв отговор от теб не очаквах!  Hug Как парфюм, който не мирише на нищо?!  Crazy

# 698
Ми така Laughing една никаква блудкава миризма, като на сладникава вода, ама престояла на слънце.
Не си давай парите за него.

# 699
  • София
 Joy Ясно, мерси!  Hug

# 700
Ми така Laughing една никаква блудкава миризма, като на сладникава вода, ама престояла на слънце.
Не си давай парите за него.
Даааааааа,за мен също беше такъв, нещо като нищо,а съм фен на бранда и мъжкия ме разочарова Rolling Eyes

пп.Кажете с какво да се напръскам/полея днес,опциите са :Мишка Котюр,Уоманити,Галиано ЕДП,може и Жасмин ноар,макар че него мисля да нося утре,а може и други опции да предложите Hug

# 701
Ей, Гет-а как ме зарадваха! За един ден ми изпратиха NU EDP  Simple Smile Още движа по нощница, ама обилно полята с този разкош  Simple Smile

Който му е хвърлил око да побърза, защото се изчерпва, ама наистина. В ebay вече почти няма (за разлика от Алшими, дето е спрян от години, но все още е възможно да се намери, макар и не евтино)  Peace

# 702
Силви, на Жасмин ноар ще му е студено и няма да усетиш красотата му. Тези температури са твърде ниски за него. От опит го казвам Wink
От мен Галиано! Hug

Аз втори ден с огромно удоволствие разнасям Femme Rochas! Heart Eyes Даже май плених още една дама с него Wink

# 703
  • Козлодуй
Точно това щях да напиша и аз за Жасмина,носих го тези дни Peace Галиано.
И на свой ред събирам отзиви за Gres Cabotine Gold?

Ета,честито ти Ню,със здраве да си го пръскаш!

# 704
Бижу,и аз така мисля за Жасмин ноар,затова си мислех за утре да го оставя,когато ще съм си вкъщи,на топло и няма да се губи Wink
Мисля,че и Мишка котюр ще се губи,но пък Уоманити как се държи в този студ Flutter
Галиано го харесвам по всяко време,ама вие предлагайте Crazy

Ета,не мога да не ти честитя новата придобивка,обичам го това Ну едп,а и сега му е времето,със здраве и любов да си го носиш Heart Eyes

пп.За сега Галиано печели Grinning

пп2. Сънчо,сигурна ли си,че го искаш този Каботин,че е от твоите или просто ти се харчат пари,хвърлих му едно око/не го познавам/,ама ми се струва,че ще е боза Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт