Парфюмни размисли и страсти - 89

• 36 288
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
# 706
goddess, на Галиано също му е студено сега. Алдихидите се пресичат от студа. Имаш много хубави, много силни парфюми избери нещо за голям студ. Hug

# 707
goddess, на Галиано също му е студено сега. Алдихидите се пресичат от студа. Имаш много хубави, много силни парфюми избери нещо за голям студ. Hug
Денси,ще е по-тамянест Галианото Wink
Казваш значи например един Еликсир на Мерве да метна Laughing я споделете мнението си  и за тази опция,тъкмо ще намерим работа на Атти Wink
Ох,и на вас ли вие така трудно сутрин да си изберете парфюм Grinning
 hahahaСедя си по пижама и съм си завряла под носа една празна спринцовка от Феминити ду Боа,представям си каква картинка съм отстрани Joy

# 708
Аз пък съм с такава ужасна хрема, че не усещам абсолютно никакъв мирис  ooooh!

# 709
  • София
Казваш значи например един Еликсир на Мерве да метна Laughing я споделете мнението си  и за тази опция,тъкмо ще намерим работа на Атти Wink
 hahahaСедя си по пижама и съм си завряла под носа една празна спринцовка от Феминити ду Боа,представям си каква картинка съм отстрани Joy
Моля те, опиши малко аромата на Феминити.

# 710
Не не става по-тамянов, а се разводнява от пресечените алдехиди. Дай нещо топло, ликьорено- канелено, страстно и сгряващо като прегръдка. Нещо силно дето ще мори студа. Най-добре да е с подправки, като греяно вино. Simple Smile

# 711

Моля те, опиши малко аромата на Феминити.
Ми точно този парфюм не мога да опиша или не искам/преди време,когато се опитах да опиша друг мой любимец-Черния кашмир,след писанията ми вече не го чувствах така опияняващ доста дълго време/,мога само да кажа че за мен е безумно съвършен Heart Eyes и както всички знаят надявам се,от него приемам количества под всякаква форма,проби,отливки,бутилки,буркани... Mr. Green
ето тук може да прочетеш,аз съм за второто мнение,макар че и първото е вярно,но погледнато от добрата страна Grinning

Денси,ми горния,но той е за специални моменти Wink
Иначе Русе,Ч.кашмир,Ч.орхидея newsm78

# 712
  • София
Бижу, накара ме да се размисля за Бритни Спиърс.  Thinking
Този Кюриъс не е ли по-лек и младежки? Няма ли да ми хареса повече Фантази или даже, ако не и Хидън Фантази? Някой с мнение за тези аромати?  Praynig
Защо не мога да пиша на английски в съобщенията? Някаква опция ли има?  Tired

# 713
Денси,ми горния,но той е за специални моменти Wink
Иначе Русе,Ч.кашмир,Ч.орхидея newsm78
Едно Русе дай. Hug

# 714
  • София
kashmir , за мен Фентъзи и Миднайт фентъзи са изключително трайни парфюми. Фентъзи доста ми напомня на Ескада магнетизъм, но  Ескадата е по-класен.  Във Фентъзи има някаква нотка, която леко ми простее.Ако се абстрахираш от това, че са "звездни парфюми" и малко за тийнейджърки, ако ти понасят плодово-сладки аромати, за зимата са ок. Хидън фентъзи не съм го тествала на ръка.

# 715
Аз имам Миднайт Фентъзи и много си го обичам-доста сладък,силен и траен парфюм.Фентъзи розовото съм го тествала само,но и на мен ми се стори простеещ и обикновен,Хидън Фентъзи също не ми допада-напомня ми друг аромат,но не мога да се сетя кой.Kashmir ако искаш да го тестваш мога да ти пратя пробичка  Simple Smile

# 716
  • Варна
Силви, тези дни не избирам много трудно парфюма за деня, защото съм решила да приключа с Елексир де мервей. Останали са ми не повече от 10мл и ще пръскам него докато свърши. Нещо му се преситих и искам да го нямам вече.
На мен Галиано ми харесва в студа. Вярно, че става някак по-"спестен" заради ниските температури, но пък на мен ми е ок и така. За алдехидите не страдам, понеже даже и в топло не ги усещам особено много, не се проявяват при мен отчетливо, да не кажа хич.

# 717
  • Враца
Аз тези дни си залагам на Линстан Меджик и ми е едно празнично и приятно  Peace

А когато излизам по ресторантите , яко Алиен  Crazy Crazy

# 718
  • София
aз пък си приключих Л'инстан мажик-а вчера и сега съм в чуденка да взимам ли нов или да наблегна на еликсира  newsm78 (понеже други си нямам, де  hahaha)

в този ред на мисли (на нямането), вчера най-случайно попаднах на една Нежна отрова на прекрасна цена  Heart Eyes а уж отидох за шаблони за печати  Whistling хубавото на това магазинче е, че колкото е малко и по принцип скъпо, толкова и понякога изпадат доста добри находки.. а и момичетата са много любезни и даже разбират от парфюми  Blush - това за сравнение с огромната маса "подавачки"  ooooh!

# 719
  • София
Благодаря ви много за отзивите момичета!  Hug Явно се спирам на Миднайт Фантази-то.  Angiell , ако не го намеря за проба в ДМ, ще се обърна към теб!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт