Парфюмни размисли и страсти - 89

• 36 242
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Тествах Voyage на Hermes.
Намирам много общи неща между него и Нилските градини. Като изключим връхните свежи нотки при Нилските основата е почти същата - мускус. Хубав е, но придобиването му губи смисъл заради приликата. За мен не е унисекс аромат, не си го представям на мъж.

# 721
Днес в студа съм с the One, много добре се държи. След празниците ще си поръчам Инсоленс ЕДТ (чувствайте се виновни), само не разбрах тестерите са без капачки, нали? И за мен двата парфюма в един момент си приличат, една прашност, която много ми харесва Hug

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 15:46 от antonija

# 722
The one си е супер сега.Аз пък се влюбих в този Heart Eyes
А пощенската марка е ужасен.Боровинки...компот.

# 723
  • София
Дойде ми Pure poison elixir тестер. Да ви питам на самата помпичка не трябва ли да пише CD.  Rolling Eyes За самия парфюм не мога още нищо да кажа, освен, че ми харесва, но е озадачаващо, че на светлина се вижда,че плуват разни неща в парфюма Laughing. Нали се сещате, като на старите бири от онова време.

# 724
  • София
Дойде ми Pure poison elixir тестер. Да ви питам на самата помпичка не трябва ли да пише CD.  Rolling Eyes За самия парфюм не мога още нищо да кажа, освен, че ми харесва, но е озадачаващо, че на светлина се вижда,че плуват разни неща в парфюма Laughing. Нали се сещате, като на старите бири от онова време.

На моята Midnight Elixir има CD на помпичката, точно, където се натиска,за да се пръсне  Peace

# 725
Днес в студа съм с the One, много добре се държи. След празниците ще си поръчам Инсоленс ЕДТ (чувствайте се виновни), само не разбрах тестерите са без капачки, нали? И за мен двата парфюма в един момент си приличат, една прашност, която много ми харесва Hug

Insolence edt - тестер е с капачка, обаче в Мегашоп свърши и ми върнаха парите  Cry

# 726
Девойки, простете, че ви нахлувам в темата, но:

Търся подарък за жената на девер ми.  С триста зора успях да изкопча от него, че харесвала син "Долче и Габана". Дали го има в Бюти зоните по моловете и на каква цена е?

Благодаря.

# 727
Благодаря, важното е, че е с капачка, ще го има в друг сайт сигурно Flutter

# 728
  • София
И на моя Хипнотик има, а на този няма, но е тестер, ако въобще това би трябвало да има значение. Сега какво да правя.... Хич не ми се занимава с връщане. И тия боклуци в него Rolling Eyes Не е особено траен, голям подарък си направих за Коледа  Laughing Направо ми идва да ходя до Мола да душа и сравнявам, но оня ден тестерът им беше празен.

# 729
  • Враца
Не тази вечер, Жозефина!!!

Ето:
http://megashop.bg/cshop/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D … product_info.html

И утре е при теб Simple Smile

# 730
Юх  bouquetууууу, страхотни сте!

# 731
А какво мислите за Май инсоленс,на мен ми прилича на ароматизатор,от тези за коли силно концентриран  Sick

# 732
А какво мислите за Май инсоленс,на мен ми прилича на ароматизатор,от тези за коли силно концентриран  Sick

Изпратиха ми го по грешка,вместо Инсоленс едт, пръснах веднъж - и....няма никой  Mr. Green, по- късно се усещаше едва-едва някакъв слаб аромат...не си струва парите според мен и няма нищо общо с Инсоленс едт! Peace / върнах го/

# 733
  • Козлодуй
Аз имах тестер на Pure poison elixir от гет,няма нищо изписано на помпичката.Нямаше обаче и "парцали"...
Друг е въпроса,че помпата се развали,преди да съм го изпръскала и половината Twisted Evil

# 734
  • Варна

Обичам го. Докато го имах го носех само лятото. Безкрайно траен, шлейфов и жизнерадостен.

Общи условия

Активация на акаунт