Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 999
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро  Hug Hug Hug

Ай пак нова седмица, добре че ще е къса.

Стеф, шалтето е много хубаво. Признавам си аз също гледах украсата и не съм го забелязала.

Пол, при мен няма нищо ново, нищо не става и нищо не се случва. Скукаааааааааа. Освен, че след НГ ще имам още повече работа, освен че едната колежка ще я пенсионираме и по новото щатно разписание няма да ми назначат нов човек. Със сигурност ще ни  местят на ма**та си. Взех да се чудя дали да не потърся нова работа  newsm78

Тая сутрин пак се борих с колата, нещо не работи като хората и май от влагата токовете не са й наред. Говорих тук с колеги шофьори и май проблема съм го установила правилно. Та ще се чака сега заплата, за да я стягам, че се измъчих с тая каруца. А и както мисля да започвам да пътувам до Благоевград след НГ, ще трябва да е пушка отвсякъде.

Успешна седмица пожелавам на всички.

# 211
Фрапенце, тук всички и всичко си казваме много бързо Crazy Hug. Ако нещо те притеснява, можеш да пишеш на ЛС, но да знаеш, че ще трябва да го пишеш на всички Joy Joy

Джуджи, като спомена и аз за напускане, всеки ми вика: Вникакъв случай! Naughty Толкова е трудно да си намериш работа, пък ако е и да е хубава, и добре платена си е чиста проба късмет ooooh!. От личен опит знам, че мрънкаме и роптаем срещу всяко нововъведение, но в един момент свикваш, и започва да ти харесва Wink.

# 212
Тъй, тъй, Пол. И аз едно време много роптаех за работата си, защото се занимавах с жалбите на клиентите и работа бол, а парите все не стигат, ама сега какво ли не бих дала да можех пак да се върна там.  Sad
Хаясче,какво ще дирш в Бл.град, че не съм разбрала.  newsm78

# 213
Добро утро.   Hug

Джулке, аз знам какво е актова зала Flutter. Само дето при нас е на първият етаж. Wink

Ей, Полче, добре, че си ти, да ме отсрамиш, 'начи.
Тия хулиганки тука глей кво си мислеха иначе.
  Laughing

Джулке, ще ходите ли на празник? Как е детето?

За сега е добре, може и да отидем, ще видим.  Rolling Eyes

# 214
Аааа и аз знам какво е, и ние така викахме едно време, ама забравих да напиша, понеже още ми се спи.
Мисля, че идва от Инглийската дума act- театр, действие, акт.  Mr. Green
Джулке, мнооо ме кефят подписите ти. Все едни такива красиви думи намираш.....  Hug

# 215
Егати навалицата горе Crazy.
Айде слизайте на отчет, пък после ще чета. Ще излезем да се разходим малко. Студено е, но пък се мъчи да понапича.
 Hug

Камче,  принудени сме да търпим какво ли не зарад пустите пари ooooh!
Дано пък си намериш нещо по-добро, кой знае. Rolling Eyes

Джулке, ъъъъъ таковата, глей да направиш някоя и друга снимка на детето значи Naughty

# 216
Пол, за мен е немислимо да напусна и тепърва да търся работа, по-скоро ще се ослушвам за нещо по-добро или по-хубаво, знам ли може пък нещо да изкочи.

Кам, уча там, но прекъснах, защото забременях и ме беше страх да пътувам накрая. Сега мисля да възстановявам студентски права, да завърша и да запиша още едно висше  Mr. Green Мииииииии, учи ми се, искам да се развивам, а не да затъпявам. А и ми залипсваха студенските години.

Джулс, дано само с това се размине Марчело.

Уф, сега трябва да творя някакво си писмо. А хич не ме бива в това. А имахме ужасен проблем с горивото миналата седмица и трябва да се жалвам и рекламация да пусна. Пфууууууу, аман.

# 217
Уф, сега трябва да творя някакво си писмо. А хич не ме бива в това. А имахме ужасен проблем с горивото миналата седмица и трябва да се жалвам и рекламация да пусна. Пфууууууу, аман.
Аууууу аз много обичам да се жалвам.  Crazy Crazy Crazy Онзи ден спретнах един скандал на ДСК.  Crazy

# 218
Аааа и аз знам какво е, и ние така викахме едно време, ама забравих да напиша, понеже още ми се спи.
Мисля, че идва от Инглийската дума act- театр, действие, акт.  Mr. Green

А, обясни й на онЪз хулиганка - Стефчето, че тя веднага за нЕкви други щуротии си мисли.  hahaha

Цитат
Джулке, мнооо ме кефят подписите ти. Все едни такива красиви думи намираш.....  Hug

И на мен ми харесват, мерси, Камче.  Hug

Хаясче, к'во става с тоците по колата?
 Rolling Eyes

Аууууу аз много обичам да се жалвам.  Crazy Crazy Crazy Онзи ден спретнах един скандал на ДСК.  Crazy

И аз, и аз.  Laughing

# 219
Добър ден   bouquet

# 220
Оооооо, Рейче, здравей.   Hug

# 221
Хич, не обичам да се жалвам, пък да пиша писма съвсем. Не за друго ама не ме бива. Бла бла, бла бла. А и като знам, че е глас в пустиня и съвсем се дразня.

Джулс, трЕбе да се сменят понякога дистрибуторна капачка, палец, кабелчета, свещи, ти много добре знаеш. Ама пусти пари не стигат и мойта кола не е виждала таквиз нови неща отдавна и сега забелЕзах, че като е влажно и прекъсва и не работи добре. Смятам, че прави конденз в капачката или кабелите светкат като дискотека в тъмното вече и малкото влага им се отразява. Здраве да е само ще я оправим. Аз поне отстраних проблема със замръзването на вратите, че иначе сутрешната гимнастика ми идваше в повече  Mr. Green

# 222
Джулс, трЕбе да се сменят понякога дистрибуторна капачка, палец, кабелчета, свещи, ти много добре знаеш. Ама пусти пари не стигат и мойта кола не е виждала таквиз нови неща отдавна и сега забелЕзах, че като е влажно и прекъсва и не работи добре. Смятам, че прави конденз в капачката или кабелите светкат като дискотека в тъмното вече и малкото влага им се отразява. Здраве да е само ще я оправим. Аз поне отстраних проблема със замръзването на вратите, че иначе сутрешната гимнастика ми идваше в повече  Mr. Green

Ооо, Хаясче, с тия кабели голЕм смЕх.
Преди години имах един колега - голям смешко и всичко приемаше на майтап.  Laughing
Та, веднъж се сменяваме с него пред блока, и аз тръгвам нанякъде с децата, а той пали и ще потегля вече.
И по едно време "БУМ! ТРЯС!" и всички кучета наоколо се разбягаха, ние с децата се смеем, а хората се оглеждат кой стреля.  hahaha
А той се хили от колата и вика: "Смешно ли ти е, а? А питаш ли ме насред Центъра като гръмна така пред полицаите, как ме гледат?!"  hahaha Joy

А друг път пък на мъжа ми колата "гърми" и си караме с него един след друг, посред нощ, пак в Центъра.
И на едно кръстовище станала катастрофа, колите стоят ударени, а един регулировчик се опитва да въведе ред в движението.
Ние с мъжа ми си говорим по телефоните (както винаги Mr. Green) и аз му казвам: "Лелееее, тоя с'я като ме види без колан и с телефона, направо не акт ще ми напише, а акта за раждане ще ми вземе!"  hahaha
А мъжът ми вика: "Нищо, аз пък ще го "гръмна"!
И като натисна повечко газта, и като тресна тая кола, ако щете ми вярвайте, но полицаят така се стресна, че си изпусна палката и гледаше ето така  Shocked
 Joy Joy Joy
Направо умрях от смях и после дълго време го бъзиках мъжа ми, как "гръмна" полицая!
 hahaha Joy

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 17:40 от Джуличка

# 223
 Joy Joy Joy Трябва и аз да "гръмна" някой полицай.  hahaha

В интерес на истината никога не съм си изоставяла така колата, особено преди зимата, ама тия 3 месеца с това 25 % намаление ме разби отвсякъде.

# 224
  • София
Дзак!   surpriseuu
Къде сте? Джули и Хаяси ги разбрах, сигурно гърмят полицаи из улиците  Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт