Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 999
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Къде сте? Джули и Хаяси ги разбрах, сигурно гърмят полицаи из улиците  Mr. Green!

Ааа, не, бре!
Това беше преди, сега съм О.К. с кабелите и тоците.
Нъл знайш, че при мен всичко е ток и жица (и преносно, и буквално)?
 Mr. Green

# 226
  • София
Джули, как е Марчело? Четох, че е бил с Т. Успяхте ли да идете в така популярната актова зала  Laughing?

# 227
Джули, как е Марчело? Четох, че е бил с Т. Успяхте ли да идете в така популярната актова зала  Laughing?

Ами, имаше 37.8, ама се разплака и ми стана жал, и го пратих с мама.
Няма кой да гледа Джули и Малчо, за това аз си останах вкъщи, а и още съм циклична, макар и накрая Tired, та не ми се влачи така по актовите зали.
  Mr. Green

# 228
  • София
Не си сбъркала, че си го пуснала детето, щом е имало желание  Wink!
Като каза цикъл... да ви се поФаля - трябва да ми дойде на връх нова година  ooooh!, късметлийка съм, а  Crazy!?

# 229
Като каза цикъл... да ви се поФаля - трябва да ми дойде на връх нова година  ooooh!, късметлийка съм, а  Crazy!?

Ама пък няма да си сама  Mr. Green

# 230
...Като каза цикъл... да ви се поФаля - трябва да ми дойде на връх нова година  ooooh!, късметлийка съм, а  Crazy!?

На мен пък на 29 - първият ми работен ден Twisted Evil. КеФче, а? Mr. Green

Бях на работа досега, поработих и се чувствам много добре bowuu. От компресията в канчето ми взе да изскача по малко от компресираната информация hahaha

# 231
  • София
Хех, ние сме цяла група късметлийки  Mr. Green  ooooh!!

# 232
Аз да ви се наоплаквам.  ooooh!
Утре ще ходя до инспекцията по труда. Днес ми дадоха от бившата работа заплата и фиш без никакви удръжки в него. Аз мисля, че трябва да има осигуровки за този 1 месец по чл.222, ал. 1 от КТ, защото се зачита за стаж. Коментара на касиерката бил "като иска да си ги внася". Ама така не става мойто момиче, по закон 60% са от работодател и 40% от работник. Аз не мисля да внасям и тяхната част. И ей за това утре отивам да се консултирам в инспекцията.  Crossing Arms
Най мразя да ме правят на будала.  #2gunfire
Ей на оплаках се.  Tired

# 233
Хех, ние сме цяла група късметлийки  Mr. Green  ooooh!!

Може да хвърляме чоп на коя няма да и дойде. smile3506
Внимавайте, в овулация сме Twisted Evil.

Руми, търси си правата Peace. Най-важното е да се държиш спокойно и да си уверена в правотата си. И да го показваш Peace

# 234
Аз за това ще ходя утре до инспекцията, за да ми дадат правно основание да си отстоявам правата.  Flutter

# 235
Аз за това ще ходя утре до инспекцията, за да ми дадат правно основание да си отстоявам правата.  Flutter

Най-важното е: Не с рогата напред! Говориш тихичко, спокойничко, така че да те слушат, и обясняваш ситуацията. Peace Успех!

# 236
Мерси за съвета.  Hug
Те в инспекцията не са ми виновни, няма какво да викам на тях. Пък и аз по принцип не съм по викането. Ама като ми се полага нещо си го търся. Flutter

# 237
Пол, от късметлийките, май никоя няма да тегли чоп. Аз не бих посмяла  Joy
И наистина като се завърнеш на работа много малко ти трябва и ще започнеш да се чувстваш добре.

Мъж ми е гладеееееен, майкоооооу, добре че имам яденета. От 5 минути се чуди от кое да си сипе. Когато има трудно, когато няма - пак трудно.  ooooh!

После съм му спретнала един голяяяяяяяяям и дълъг списък за пазар ooooh!

# 238
Джуджи, много си права, добре се почувствах днес. Просто защото се успокоих като поработих. Имах нужда да пипна, да усетя. Едно е да ти разправят, друго е да си вътре в играта Crazy.

Аз пък досега лъсках кухнята, и току-що мъжът ми реши, че ще си пържи яйца #Cussing out.

# 239
AAA аз на НГ ще съм ток, ама по Коледа ще бъда на "Червено море". Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт