Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 999
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро! Hug

Аз пък що работа свърших досега bowuu. Закуска правих, рибена чорба сготвих, хлябът се пече сега, един дроб съм накиснала в прясно мляко и после ще го пържа. Кафе пих, а сега с дреб ще закусваме.

Стеф, нали знаеш, че на хубавото бързо се свиква Mr. Green. А Ванката какво ще прави докато ти палиш печката? Thinking Не лИбопитствам, просто ми стана интересно Crazy.

Бенджи, браво на детето!  bouquet

Люско, ранобудна както винаги Hug.

Норче, твоите курабийки кога ще ги видим? Thinking
Мойте боти може по-късно да ги щракна.

Камче, какво викаш за меденките? Нещо тестото да не се е прецакало?

Норче, мен още миналата седмица ме накараха да кажа кога ще ползвам отпуски през следващата година Twisted Evil. Аз още работа не съм почнала....Моите са 22 дни само Close

# 346
Ами, Полинко, той не може да пали печка. Виж аз съм голям мастер.  bowuu Винаги ме се хваща от първия път. Пипала съм циганин явно. Laughing През това време него ще го инсталирам пред телевизора и ще го завия с одеала докато се стопли. Гледам да не му правя забележки, че и без това винаги в последните години аз съм се налагала по отношение на това къде да бъдем за празниците. На него му поомръзна вече и да ти кажа го разбирам - последните 3-4 години все сме във В-д за н.г. Сега с право той си поиска малко да разнообразим и само за Бъдни вечер да сме там, а за н.г в Пловдив. Омръзва все едно и също. Пък и на него не му е родно място там.

# 347
Стеф, ти си разказвала /и показвала/ за вашата къща там, обаче какво представлява всъщност? Знам, че е голяма, на етажи ли е? Или на един кат. Има ли много стаи? Обзаведени ли са? Вие все пак ходите сегиз-тогиз, та предполагам, че си имате поне минимума удобства да изкарате няколко дни, при все, че е необитаема през повечето време. Thinking

Готова съм с обяда.  chef Ако ми хареса дроба, както го направих, ще ви споделя рецептата Wink.
Сега ще измъкна моя от леглото да излизаме. Rolling Eyes Вчера купихме какви ли не простотии, без грам плод, като изключим йовтините банани от Кауфланд Mr. Green. Голяма борба беше ooooh!. Успях да измъкна три свястни банана от камарата и мъжа ми реши, че са малко, та отиде и награби още две чепки Mr. Green, ама нали е висок Whistling На касата ги минахме на две сметки, че повече от 2 кила на човек не давали hahaha. И захар също Naughty

# 348
Камче, какво викаш за меденките? Нещо тестото да не се е прецакало?
Ами Полче, станаха, но както винаги ги направих много тънки.  smile3538
Виктор кашля пак. Аман вече. Тука е такава мъгла и влага, че пак му се активира пустата алергия.  ooooh!
Стеф , майсторче си викаш по печките, а? Flutter

# 349
Добро утро   love001

Много ми е готино, но не знам що, пу да не ми е уроки  newsm03 Дано да ни пуснат по - раничко днес  Praynig ( ще мия банята )

Пол снимала съм всичко ама нямам време да кача в албума  newsm53

Камче и кво викаш - не ти харесаха сладките ли бе? И сега кво - да ги правя ли или цъ ? newsm12

Стеф нещо лошо за чалгаджийките ли искаш да кажеш?  smile3533

Гудзи
, радвам се да те "видя"  hug

Вчера ни дадоха купони и днес ще ходя да ги изхарча  Rolling Eyes

Мишо сякаш днес е по - добре . Отиде на у-ще. На Кали пък днес и е празника и голяма фръцня му направи сутринта. Карала г-жата да и пише по гипса вчера и все ми го показва  newsm61

Днес на работа ще пием Бейлис, че едната колежка прави една година сгодена  Crazy

Цункам вииииииии  love001

# 350

Камче и кво викаш - не ти харесаха сладките ли бе? И сега кво - да ги правя ли или цъ ? newsm12

Aaaa, не бе пиле, много са си хубави. Аз като сравних моята рецепта от минали години е същата. Mr. Green Свеки ми я беше дала.
Просто ги направих много тънки, а им ходи да са по дебелички.  bowuu  И трябваше по рано да ги напрвя, някъде към 20 ти. Ама, то нямаше да остане нищо.  Blush

# 351
АААА добре  smile3521 значи ще ги правя  newsm53

# 352
  • София
Здравейте лъвици!
 Случайно Ви открих по форума и искам да се присъединя към вашата лъвска компания.Simple Smile
Родена съм на 13.август.......
Хайде Весели коледни приготовления!

# 353
  • Пловдив
mama bube, добре дошла!  Hug

# 354
  • Пловдив
mama bube, добре дошла!

Как сте, драги мои? Опаковахте ли подаръците вече?

С тези меденки така ме раздразнихте, значи. А мен ме мързи пак да правя  Blush, пък и само аз си ги ям...

Камче, и при нас мъглата е ужасна. Снощи едвам се прибрахме, аз такова чудо не помня да е било - чак пътят не се виждаше. Все едно бяхме в мляко.

Гудзи, нещо съм пропуснала (а уж всичко изчитам), къде ще се местите?

# 355
mama bube, добре си дошал! Hug
ПоотчетИ се с малко инфо за себе си Thinking

Забравих да кажа на Гудзи, че всичко в общи линии в прайда е наред - живи и здрави сме Peace. Вийчето е у Ирландско, Тедко се оправи и чака отпуската, при останалите май нищо съществено няма newsm78.

Кам, аз пък ги правя дебели, и ги вадя бели от фурната hahaha Така ги харесваме повече  chef

Освен две черни репи, друго не можах да купя днес Whistling. Сега нагласих едната за сиропче, че нещо с Ник покашляме Rolling Eyes. На мен ми тече и едната ноздра newsm78. Кихам Rolling Eyes Иначе съм пушка, нищо ми няма. Пазя се, че да не се разболея баш за работа Twisted Evil

Кипре, как сте? Май не си се вясвала скоро насам Thinking

# 356
mama bube добре дошла .

Ко правите бре?
Аз днес донесох малко подаръци да опаковах на работа, че няма как да остана у дома сама.  Grinning

# 357
Уф, и аз се чудя как да опаковам ooooh!. Даянка не трябва да е в къщи, пък и Ник да спи или да го няма newsm78. Ама как да стане newsm78 Освен да ги пратя с мъжа ми нанякъде следобед Thinking

# 358
  • Пловдив
 Полко, не съм, щото няма с кво да се поФаля.

Абе вие как ги опаковате подаръците, в смисъл - с опаковъчна хартия ли?

# 359
Пол пратиги на вън за половин час с мъжа.  Peace

Кипре, умрЕм за опакован подарък в хартия. Харесва ми да опаковам с хартия и да си получвам подаръците в хартия - да си късам наволя.....Торбичките вече хич не ми харесват  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт