Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 999
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Блазе ти. Аз пък съм толкова вързана в ръцете... ама и на мен са ми писнали торбичките вече. Ще взема и аз да опаковам, пък каквото стане.

# 361
  • Пловдив
И аз така: обичам опакованите подаръци и обичам да подарявам опаковани подаръци... Simple Smile
Торбичките ич не ги аресвам.

# 362
Специално коледните подаръци винаги ги опаковам в хартия. Вчера си купих три ролки от Кауфланд и дано да ми стигнат newsm78

Норче, половин час няма да ми стигне Whistling Но като нищо ще ги пратя да се попързалят малко Crazy

# 363
  • София
Стефи, ще те утЕпам, да знаеш... или да се утЕпам сама себе си  newsm78. Ти скоро писа, че тая година няма да ходите по празниците за Велинград. Обаче, ако знаех, че ще ходиш, щях да се засиля в тази посока и да те подмамя да се видим на по кафенце.

Никаква не съм я свършила аз... Даже не можах да купя подарък на детето, защото тия гадове от Пулсар са си затворили магазина в Арена-запад  ooooh!.

Бенджи, поздравления за дъщеря ти, браво!
Гузди, здрасти, пиле брокатено  Laughing  Hug.

# 364
Венка ако трябва да бъда абсолютно честна четвърта година вече във В-д ми втръсва. Само стоене в къщата, На брат ми все не му се излиза. Поначало той като чуе излизане (та даже и само на кафе) се изприщва. Само че аз не съм така. Ванката също. И по настояване на Ванката тази година ще си бъдем в Пловдив. Без да се оливаме с покупка на ядене, от което после качваме по 3 оки на снагите си. И без да хистерясваме по веселото приповдигнато настроение. Искаме просто една спокойна Нова година.

Изобщо... не мога да ти обясня Confused . Много неща клокочат под повърхността. И ми се гади от тия неща вече. Нищо че е Коледа. Затова с Ванката искаме просто една спокойна вечер. Е, тоя негов приятел, с който ще бъдем, не ми е първа дружка, но човекът е възможно да замине в чужбина след празниците и Ванката иска да прекараме заедно - да се видят, да си поприказват. За да има все пак някакво изравняване Бъдни вечер ще посрещнем във В-д с брат ми. На другия ден се прибираме в П-в.
На мен този вариант ми се вижда справедлив. Доста години налагах моя вкус. А в интерес на истината дори не от вкус, а поради точно ония неща дето одеве ти казвах, че клокочат ли клокочат.

Изобщо пълен пас съм. Започвам да завиждам на тези от вас, които ще ходят на хотел. Да, по-скъпо е. И храната погледнато общо е доста по-малко отколкото ако отидеш и си я купиш в Кауфланд. Но не се разправяш с готвене, с чинии, с това да забавляваш някого. Спокойствието има цена. Да сме живи и здрави догодина си пожелавам да имам настроението и финансите да си позволя именно това.

# 365
  jumpuu Хоооорррраааааа наааближаваааа КОЛЕДААААААА  newsm68 santa2
Божкееее още една година си отмина  newsm81 icanfly

# 366
  • София
Стефи, много добре те разбирам! А като гледам, ти също си ми схванала идеята, поради която си обирам крушите и се изнасям  Mr. Green.
Дълги години правехме великите комбинации - на бъдни вечер с нашите, на коледа - със свекърите. Ама не е толкова просто - трябва да се разберем предварително при кои роднини кога ще се явим, трябва братята и сестрите също да са организирани по подобен ред; трябва да се направят приготовления от тонове храна, която остава неизядена; трябва да се вземат дребни сувенирчета за подарък поне... Ми, не ща, пък! Напоследък домакинствам и готвя с нещо като..., абе не е удоволствие, но да кажем, че не ме побърква. Но ако мога да си го спестя - ще го направя  Mr. Green. Да не говорим, че мъжът ми е все на работа и тези два-три дни ще си бъдат само за нас тримата.
Ние малко се изхвърлихме с хотела, но така се стекоха обстоятелствата, но в интерес на истината, имаше изключително изгодни оферти. Едната, която бях харесала, включваше 3 нощувки, 3 закуски, 2 вечери (не на блок маса), 30% намаление на масажи, спорт и др. услуги в хотела, като цялото това удоволствие възлизаше на сумата от 200 лв. за двама възрастни и едно дете (не на ден, а за всичките три дни!).

# 367
Рейчо, доста Бейлис си пийнала май.  Thinking  Mr. Green

# 368
Камче, само два пъти по два пръста   Mr. Green Ама съм добре де, нали съм шИфьор и се спрях. Иска ми се сега да си Ода  Crossing Arms

# 369
Аз ли съм най-зле.
Не съм купила подаръци. Sad
Утре.
mama bube , добре дошла .  bouquet

# 370
  • София
Аз ли съм най-зле.
Утре.
Не си - не съм купувала подаръци и елхата не ми е украсена...

# 371
Аз ли съм най-зле.
Утре.
Не си - не съм купувала подаръци и елхата не ми е украсена...

Венче, време ли не намери, или мързела ти надви? hahaha

Мъжът ми гледа "страшен" филм днес, че и Даянка с него ooooh!. Цялото действие /2 часа и нещо сигурно/ се развива в един ковчег #Crazy

# 372
  • София
Пол, ако се умираше от мързел, нямаше да съм жива  hahaha. Няма какво да се лъжем - мързела е велико нещо  Embarassed!
А за подарък одеве ходих, ама закрили филиала на магазина, моля ви се  ooooh!!

# 373
  • Балчик
Хораааааа  Hug
............ наминавам
пък и аз съм на работа още  Laughing

# 374
Вени, елхата я украсявам вече 4 път, защото си имам сладур, като този от клипчето на Стефи.
Аз също съм на работа, въпреки, че работното ми време приключи.
Поръчала съм дънки за синчето и ще ги взема тази вечер.
За подаръци утре ще ходя и за котака.

Общи условия

Активация на акаунт