Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 999
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Снежи, нали утре почиваме? Официално. Аз днес съм в отпуска, ама Ванката от одеве ме подпира сигурна ли си та сигурна ли си, че утре фирмата ви няма да работи. И аз в един момент се оцъклих newsm78

# 376
  Вени, споко! И ние още не сме украсявали ни елха, ни къща. Моето не е от мързел, а от липса на настроение за празнуване. Такава депресийка ме е натиснала, че чак се задушавам  Rolling Eyes. Мисля обаче, че е крайно време вече да извадя елхата от килера и да оставя децата да я украсят по свой вкус  Laughing. Само се надявам котьо да не я докопа  Laughing. Подаръците инак ги купихме миналата седмица, но още не съм ги опаковала. Инак и аз много обичам да опаковам. Дори на племениците като пращам подаръците винаги ги опаковам в две хартии - едната празнична, а отгоре амбалажна, че инак не ги приемат в  пощата.
   Норче, гледам, че Мишо е по-добре. Вчера и Боил одрайфа цялата къща. Беше блед като платно, но днес е по-добре. Лошото е, че от повръщането му се е раздразнила лигавицата на гърлото и сега е червено. Много ме е яд, че баш за празниците се разболя, но явно е от ДГ. Днес като носих бележката на госпожата тя ми каза, че имало доста отсъстващи деца със същите оплаквания. Както и да е, само се надявам да се оправи до Коледа.
  Гудзи, и аз съм пропуснала. Къде ще се местите и по каква причина?
  Вени, вие кога ще тръгвате? Ако не се включа отново в близките дни и те изпусна - Весело посрещане на празника!
  Хайде, аз ще скоквам, че да почистя кочинката в къщи  Mr. Green! ЦелуФки на Фсички!

# 377
Аз останах сама и почвам да опаковам Flutter.
Абе да ви се оплача, ама бях поръчала разни дребни неща за майка ми и сестра ми, и все още ги няма. Явно ще останат за Нова Година newsm78

# 378
Стефи, утре е почивен ден/мисля, че го приеха миналата година/. Аз се бях объркала за 31.12.
Аз съм в отпуск до 03.01.

# 379
  • София
Рени, утре ще тръгнем по някое време преди обяд (надявам се), то и без това настаняването става след 14 ч., а и си имаме път до там. На сайта на хотела пише, че има високоскоростен интернет и сигурно ще ви наглеждам тия дни, но наистина - Весело посрещане на празниците  Hug!

# 380
Венче, много ми е интересно как протича да речем едно Коледно тържество в хотел с непознати Thinking. Вие си имате вечеря осигурена, и? newsm78 Всеки си сяда, и си вечеря, и по някое време под въздействието на алкохола сигурно компаниите се сближават, така да се каже Crazy Никога не съм празнувала някакъв празник на хотел и сами newsm78

# 381
  • София
Поли, ще ти разкажа, ама утре вечер - първо за Бъдни вечер, а после и за Коледа  Joy. За втори път ще празнуваме празниците в хотел, но на предишния бяхме с още две приятелско-роднински семейства и в никакъв случай не бяхме сами.
Честно казано искам по време на вечерите да хапна и да се прибера раничко в стаята. Не знам защо, но по хотелските легла ми е много удобно да спя  Shocked!
Аз не пия, а мъжът ми не е от тези, дето ще завърже контакти с непознати, та не знам дали е възможно да се сближим с някоя друга компания  Laughing. Такива работи обикновено стават покрай децата, така че не е изключено.
Ама аз наистина нямам очакване за някакви всенародни веселия и тържества! Даже, когато разглеждах различни оферти, избягвах всички, на които в описанието имаше програма с жива музика  Mr. Green.

# 382
Вени, и аз харесвам хотелските легла Crazy. Едни такива големи и възглавниците им са хубави. Абе обичам хотелите Blush
Дано си изкарате хубаво. Peace

Аз успях да изчистя, освен опаковането. Сега ще вечеряме, и после не знам. Следобяд дремнах и дано тая вечер не легна пак рано-рано Crazy

# 383
  • Балчик
Привет и от мен   Party
приготвих вечеря , сега си слушам новините
Поли миналата година празнувахме Нова Година в ресторант с хотел , ами не останах очарована  добре , че стаите ни бяха на един етаж с ресторанта , че по някое време си полегнах .
Аз харесвам къщите за гости , на долният етаж е кухня и хол , а на вторият са спалните . Но ни идват твърде скъпичко , ако сме си сами.
Вени на теб ти пожелавам весело посрещане на празника . Hug

# 384
Момичета-кокичета, гледам запразниците сте се разговорили - кои как и къде.
Да се отчета: елхата още от 1 декември я украси дребното и украси е намяткал из цялата къща  Simple Smile Сякаш покрай него всички някак се нагласяме за празници  Party
Ние ще сме със свеки за Бъдни вечер /нашите вече не са между живите  Praynig/, те ще дойдат тук, като ще носят бобец, питка и баклава /за Коледа/, аз ще правя постни чушки, също питка, пълнена с плодове и ядки тиква, картоф. салата. За Коледа кумичката ни е канила, а за Нова година - не сме наясно, но няма да пътуваме.

Вени, супер си го намислила, а и офертата е  Shocked Това ще ви е една заслужена почивка и ще се видите семейно  Peace Мисля си че Марти ще намери бързо компания, а покрай него и вие  Simple Smile
Ние сме ходили така на Великден и НГ, но с приятели, сами не ни се е случвало.
Да ви кажа за мъжо: Обажда се по телефона, какво да пазарува за утре и аз ви казвам туршия, картофи... А той: А луканка да взема ли?  hahaha

Весело изкарване на празниците на всички!  Hug

# 385
  • София
Да ви кажа за мъжо: Обажда се по телефона, какво да пазарува за утре и аз ви казвам туршия, картофи... А той: А луканка да взема ли?  hahaha
Мъже  Joy! Моя си иска направо пържоли  Mr. Green.

А офертата е супер, само дето докато се натуткаме, местата бяха изчерпани и я изпуснахме, та ще ходим на друго място ooooh!!

# 386
Дзак  Party

Измих банята  Crazy и вече съм спокойна  ooooh! няма да посрещам празниците с мръсна баня  Mr. Green

Ние на Бъдни вечер и Коледа ще сме със свекър ми ( свекито нали избЕга У Шумен ) та човека сам и аз изрично му каза: У дома !!! Значи ще си имам един гост  Tired ама нищо ...
Ще направя постни ( е не баш със сирене и яйца ) лозови сърмички и квото ми дойде на ум. Ще направя и една свинса кавърма за който иска, че на свекър ми като му казах: Утре постно и ме изгледа невярващо  Mr. Green Ще направя и задължително содена пита. Десерт разни плодове  Wink

Много тъпо с тези купони за храна. Можем да пазаруваме от два магазина СБА и Бурлекс, аз и двата не ги харесвам, защото не им е хубава стоката и в нашият квартал са много западнали и все нещо развалено ти дават.....та ходих до един Бурлекс дето е на центъра и уж всичко е оки. Наточих се аз всички купони да изхарча , да ама - не  Crossing Arms Пазарих, пазарих и се сетих, че няма как да занеса на ръце всичките турби  Rolling Eyes щото до колата няма как с количката да се иде, щото нямат паркинг  Crossing Arms Оставих половината работи и с 300 зора си замъкнах покупките  Crossing Arms
Обичам магазините дето си излизаш с количката до колата и хвърляш в нея, така може и безпомощна  Wink жена като мен да си напазари като за че ли отива при 100 човека да храни  Mr. Green

Малко се оплаках, ама все още съм в настроение.

Мъжа ми тази вечер няма да се прибира, - на работа е  Whistling

Вени чакам с нетърпение снимки от пазника ви  Hug

# 387
 Hug

Цъкнах на "публикувай отговор", пък не знам какво да ви пиша Crazy

Българска земя вика Джеската Hug

# 388

Hug
Цъкнах на "публикувай отговор", пък не знам какво да ви пиша Crazy

ААААААААААА и на мен ми се е случвало таквоз нещо  Twisted Evil

# 389
МноО яко, нали? Mr. Green