Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 981
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Камче, и кво сънува за Джу?
Сънувах, че я дават по тИлИвизора и аз викам на мъжа ми - Ааа аз тази жена я познавам.  Flutter Mr. Green

# 541
Камче, и кво сънува за Джу?
Сънувах, че я дават по тИлИвизора и аз викам на мъжа ми - Ааа аз тази жена я познавам.  Flutter Mr. Green

Хаххахаха...
Надявам се, че за хубаво нещо са ме давали?  Flutter
Че мен обикновено ме дават по едни поводи.... е*и му м***а.  ooooh!  Crossing Arms

Джулке, мОре, не те ли е страх да я вършиш тая работа? newsm78 И като те чета как излизаш нощем Crazy, все едно ходиш на лов Crazy. Или криминалетата ми идват в повече Joy

hahaha Joy
Много точно си го казала - на лов.  Peace
Е, понякога за говеда, но все пак лов.  Laughing
И не, не ме е страх, то ми е омръзнало отдавна да обяснявам, ма не е толкова страшно, бе Полче.  Hug

Снощи някаква девойка ми прави комлименти - какво внимание към клиента, как съм се грижела да й е удобно, направо е очарована и т.н.
После заговори за ФБ, за Интернет, за Форуми...
Бая си мислех да й кажа да се регне в БГМамма и да драсне два реда, че има и Убави Ора сред нас, не са само идиоти.  Joy Joy Joy
Ама се ограничих до това, да й кажа, да влезе из нейните си там Форуми и да ни похвали и нас, скромните таксиджийчета... стига все ни плюли.
 Flutter Whistling
 hahaha Joy

# 542
Джулке, много е хубаво да те похвали клиент Blush. И така ти се иска още по-добре да работиш Flutter. А говедата ги има навсякъде Twisted Evil.

Норче, аз съм писала тук, но явно преди да ни намериш. Значи наистина има повече от две-три години откакто не се е случвало. newsm78 Ами не знам на какво се дължи. Чела съм доста и единственото, което запомних е, че е повече страшно като гледка за родителите, отколкото да е страшно и опасно. Бяхме купували едни гъбички от аптеката, които се мушкат в носа. И противно на всеобщото схващане детето трябва да се държи силно наведено напред, а не назад, защото може да се получи задавяне Whistling. От сухият въздух зимата се получава обикновено. Знаеш - климатици, печки. Та така. Не е приятно, но какво да се прави. Rolling Eyes

Кам, и аз съм сънувала някои от вас Crazy. Ама е много реалистично винаги, все едно сме се виждали сто пъти Crazy.

Джуджи, навсякъде е така с разтребването и оправянето, повярвай ми Whistling. Аз почти съм се предала, а занапред и по-зле ще става ooooh!. Признавам си, че компютърът ми яде много от свободното време, но пък тук си почивам. Ще работим като остане време Crazy.

Вийчето трябва днес да се прибере Thinking

# 543
  • Пловдив
Полко, аз пък съм чувала (а и на мен ми се е случвало), да тече кръв от носа преди хрема. Не знам дали си забелязала подобно нещо при Даянка.

# 544
Ясно Пол, явно ще го израсте.

Чакам с нетърпение Вий да разказва как е минало със снимков материал разбира се Flutter

Децата ги изпратих с дядо си на ледената пързала, дано да се върнат невредими  Praynig

Аз ще излизам да плащам сметиките и по магазините пак да пазарувам  Money за ядене де, то друго не ми трябва  Wink

А с Жу кво става ?

Айде чао за сега  Hug

# 545
Полко, аз пък съм чувала (а и на мен ми се е случвало), да тече кръв от носа преди хрема. Не знам дали си забелязала подобно нещо при Даянка.

Кипре, не. При нея не е от това. Не знам. Аз си го обясвянам със сухият въздух. Освен това сега въобще не излиза навън като е ваканция. Признавам си, че не отварям всеки ден прозорците в къщи Embarassed. Днес специално го направих да влезе малко студен свеж въздух. Rolling Eyes

Норче, надявам се и аз да го израсте.
Приятна разходка! Hug

Между другото си комуникирам с на Вийчето брат и Crazy

# 546
Пол, защо не се опиташ да овлажняваш въздуха в стаята на Даянка. А за разтребването и аз се предадох вече, нямам сили да се ядосвам вече, че не смогвам и е разхвърляно, даже забелязвам, че ми е по-уютно като е разхвърляно  Mr. Green

Моя мъж от утре е отпуска, ще гледа детето  Mr. Green А аз ще опъвам каиша още 2 дни  Crossing Arms  На всичкото отгоре 2 камиона със сол са се загубили някъде и имам съмнения, че не са разтоварили където трябва, а това ще е голям проблем  ooooh! Дано не е така.

# 547
Джуджи, кой умник загуби камионите? Crazy Ужас! ooooh! Дано се оправиш бързо, че баш преди празници като се зададат едни проблеми ooooh!

За овлажняването не знам как да стане. Нали знаеш - нож с две остриета. Сменихме дограмата преди три години и веднага изскочи мухъл в една от стаите. ooooh!

# 548
Здравейте,казвам се Деси,родена съм на 25.07,ще ми е приятно сред вашата компания Simple Smile
Имам син Даниел на 10 месеца,от гр.Ловеч сме.

# 549
Пол, достатъчно е да оставиш съд с малко вода и сода (доколкото помня) 1 ч.л. вътре или малко лайка или липа. То и прекалената влага не е добре, но със съда няма да е толкова много. При нас е много сух въздуха и винаги зимно време слагам. То се изпарява съвсем малко и няма да е влажно чак. На нас сега в спалнята ни се появи проблем с конденз и ще взимам мерки, ама докато не купим радиатор за стаята все ще е така.

Десита, добре дошла  Hug

Моите камиони са разтоварили на друга фирма  ooooh! дано времето е хубаво няколко дни поне, че закъсваме здраво. Тия от общината ни побъркаха тая година. Друга година толкова сол харчим за цялата зима, сега за 1 месец замина.

# 550
Джуджи, ще го направя това с водата Thinking. То вярно, че така или иначе се изпарява.

Абе Ник пак повърна Rolling Eyes. И разстройството продължава. Сега пратих мъжа ми до аптеката да вземе нещо. Между другото и него май го събаря ooooh!
Та се чудя сега как да храня малкия. Не ми се ще да му давам храната от кухнята. Че и за утре писахме, а май не трябваше. Тъкмо щях да му давам ориз от сърми /дето аз съм ги правила/ и той повърна. После отказа да яде. Какво да му давам? Thinking

Десита, добре дошла при нас! Hug Почети ни, ако ти хареса, остани. Peace

# 551
  • Пловдив
Пол, може да му даваш препечен хляб и сирене, натурални сухари, солети, ориз, картоф, чай от шипки/джоджен, компот дренки,..
Добре е да му преваряваш водичката за пиене, докато е така.

# 552
  • София
Щях да пиша, ама Бенджи е казала това, което знам и аз  Grinning.
Има едни прахчета по аптеките, които са за оводняване и възстановяване на чревната флора, обаче им забравих името. Но можеш да направиш и сама - чай от шипки, малко сол, малко сода и лимон. На времето нашата педиатърка работеше съвместно с друг лекар и от него зная, че не е хубаво да насилваме болното дете да яде (което не значи да се остави на глад и дрискане, де). Важното е да не се обезводни  Peace.

# 553
Бенджи, мерси Hug
Част от нещата, като чая например, че и компота няма да ги близне ooooh!, но ориз и картоф ще му дам. Даже имам картофена супа и ще обера само няколко картофчета, благодаря, че ме подсети Hug
Вода иначе пие доста, което е добре. Ще взема да му преваря чешмяна, че караме само на минерална у дома Rolling Eyes.

Вени, тая смеска трудно ще му я пробутам ooooh!. Ако е някакво лекарство, няма проблем, но такива домашни бъркани чудеса - ъ-ъ Rolling Eyes. Сега ще видя мъжа ми какво ще купи. За смекта сигурно ми пишеш. Давала съм на Даянка преди години, но май не бях много доволна newsm78. За повръщането едни ампули сме вземали, забравих им името Rolling Eyes

# 554
За повръщането вземете Вомитусхийл от аптеката. Хомеопатично е и много бързо спира повръщането. Първият ден с дрис му давай само сухари, солети и обикновени бисквити. Нашата докторка даже казва първите 3 дни да яде само такова Simple Smile, но то ние сме по-сложни Simple Smile. После се включва останалото, което Бенджи е писала. Водата или минерална, или преварена. За разстройството може да даваш Хидрасек от 30 мг. Много бързо спира дриса. Разтваря се в малко водичка и се дават сутрин и вечер, а на обяд Ентерол прахче за деца. Картофите не запичат децата!!! Така каза доки, а аз на нея и имам голяма вяра, щото ни е много съвестна.

П.С. Бързах да го публикувам и забравих да кажа за Вомитусхийла - по 7 капки през 15 мин в първите 2 часа. После през половин час. Да не пие водичка веднага след даване на лекарството.
Не му давай да се напива с много вода на веднъж. По мъничко на начесто, иначе ще повръща!!!
  Ориз и картоф ако даваш да са варени без мазнина, само със сол! Не му давай сега картофи от супата, нито ориз от сърмите - ще повърне!

Ампулите са Деган, а Смектата не върши работа. Същото е да му разтвориш нишесте с вода и да пие!

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 13:28 от benighted

Общи условия

Активация на акаунт