Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 999
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Фрапенце, няма да избяга закатанчването с "милото" така че... има време. Аз на 24 имах само несериозни непостоянни гаджета.

# 136
  • ПЛОВДИВ
Стефи, то май и при мен е така за сега. Simple Smile
По-важното е да си поживея, че не съм готова все още за сериозна връзка камоли семейство.

# 137
Абе хубаво си е да имаш някой до себе си. Blush Да се жениш тепърва на 30 и кусур години също не ми е по вкуса. Но все пак да не забравяме, че съм от по-"дъртото" поколение Twisted Evil. Сега младите имат други разбирания Crazy. Все пак си мисля, че е по-хубаво един ден да си млада баба, отколкото дърта Flutter. Но когато-тогава. На всеки по различно време му се случват тези неща.

# 138
Много различно наситина. Някой път едно го искаш, а пък по друг начин то се нарежда даже и да си се обвързал сериозно (с или без брак) още преди 30.
А нещата сега според мен са различни заради това, че вече е от много по-голямо значение да учиш. И гледат да завършат, след това се опитват да се реализират малко от малко в някаква работа. И затова се вдига възрастовата граница за скючване на брак и деца. В смисъл правят си го най-умишлено.

Иначе всичко си зависи как си живял. При мен, аз съм казвала - всичко сякаш се пресече по друг начин когато бях на 21 години и майка се разболя. Какви ти деца, какъв ти брак? На 26 останах абсолютно сама и ми трябваха една-две години докато създавам серозна връзка. През което време съм имала периоди, в които съм си брояла стотинките. Не мама и тати да ми удрят по едно рамо и аз да съм свободна да мисля за гаджета, да ходя по дискотеки. Ако беше така сигурно по-рано щех да си го намеря това мойтУ мързеливкото. Laughing   А не сега да правим късно бебе... Ама какво да правиш?
Та не е много за приказване де... индивидуално е.

# 139
Добър ден сладкишчета  Hug

Май аз най-късно съм се прибрала тази вечер - 4:30  Grinning

Станах около 10:30 до сега чистих , прах и всичко от този род. Имам сили, кво да правиш.....
Прекарах си разкошно на банкета със "спортиските". Бяхме в един много луксозен хотел, на вино, с разкошни хапки, плодове и т.н. Имаше представяне на едни руснаци работещи със здравословни фрешове, пих кви ли не неща  Crazy, вкусни бяха, но до там. Беше много изискано и много ми хареса, че се запознах със страхотни жени, позитивни и весели. Около 23;30 се преместихне в един пиано бар. Много се смяхме и сякаш се познавахме от 100 години.
Следващото парти ще е кулинарно  Mr. Green

Днес се чудя какво да направя за благотворителните 2 дни в у-ще. Тази година нали ще правя от всичко по две, та съм в чудена.  newsm78 Миналата година правих торта и едни таралежки от тесто, та сега се чудя какво......
Мислих си мъфини да направя, но ако имате идея моля споделете я с мен  Hug

Тук времето е страхотно, снега се разтича.

Стеф индивидуално си е наистина, но всичко ще се случи когато му дойде времето...

# 140
Така е, Рей. Но наистина пък иначе по-рано щях да си намеря мойто милюзин. И досега сигурно даже и в пътя щях да съм го турила... Joy

Полинко, на банкета си си прекарала хубаво нали? Имаше ли танци? Дето казва Рейчо "диско". Не е лошо човек така да релаксира един път в годината.

# 141
  • ПЛОВДИВ
То за обвързването при всеки е индивидуално. Аз все още не мога да си представя да имам дълга връзка камоли семейство, първо ми се иска да си поживея и да обиколя света, да съм добре финансово и чак тогава мога да помисля за семейство. От друга страна не мога да разбера мой връстнички и връсници как се згодяват и сватби правят още от сега. Според мен за всичко си има време.

Последна редакция: нд, 19 дек 2010, 15:26 от sladko_frape

# 142
Фрапенце, дано нещата се наредят така, както ги искаш Peace Hug

Всеки гледа от собствената си камбанария. Аз например съм на 35 години. Не съм престарила, но за тези, които са на 50. За по-малките само мога да се досещам как възприемат един по-голям човек от тях Crazy. По-важно е обаче аз самата как се чувствам. Физически, пу-пу, добре, но вече осъзнавам, че годините летят много бързо и младостта отминава. Rolling Eyes

Стеф, за жалост някои узряват по трудният начин. При теб се е случило така. Все си мисля обаче, че като ти се е случило нещо много лошо, би следвало да ти се случи и нещо много хубаво Thinking. И дано е така Hug. Тепърва ти предстоят най-хубавите моменти. Heart Eyes

И много е важно да ни заобикалят положително настроени хора, нали, Норче? Wink Май трябва да поработя в тая посока Thinking

Стеф, аз писах преди. Изкарахме добре. Точно за танците обаче трябваше да си тръгнем, защото ходих до работа да видя едни отчети, които се правят за приключване на деня. Не че ако бяхме останали щях да танцувам Whistling. Самото заведение не ми е по вкуса. Много ми трябва, за да се развихря Crazy

# 143
Ето ме и мен  Flutter
Добре дошла и от мен Фрапенце.  Hug
Аз се гледах с племеницата почивните дни и нямах време за тук.  Flutter
Дано Джес да е пристигнала благополучно.  Praynig
Снощи и ние с малката си правихме женско парти с хапване пийване и музика. Нацупи се, че баща й тръгна на банкет и реших да я разсея с "женското парти". Мисля, че успях, заспа към 23 доволна.  Mr. Green
Интересна тема сте подхванали.Вярно, че при всеки е индивидуално, ама аз поне никога не съм се водила от принципа "време ти е" или "какво ще кажат хората". Опитвам се да правя нещата, когато аз почувствам, че съм готова за тях, а не когато трябва според хорското мнение.  Flutter
Да попитам софиянките, някъде виждали ли сте промоция на ламиниран паркет като сте ходили насам натам. Покрай празниците трябва да вземем ламината за другата стая. Ако има някъде промоция, да идем да разгледаме. Така на промоции си спестихме 200 лв близо от спалнята.  Mr. Green

# 144
  • ПЛОВДИВ
Добре заварила Чебурашке.  Hug  Дано Поли, да се наредят, но те вече почват лека по лека да се нареждат, но с времето ще ви се хваля. На всички лъвички ви пожелавам вече само хубави неща да ви се случват и само положителни хора да има около вас. Много  Hug Hug Hug и благодаря за топлото посрещане още веднъж.

# 145
Добре дошла на Сладко Фрапе и от мен.   bouquet

Аз нещо не съм на кеф.  Tired
Няма ли нещо весело, да се похилим, девойки?

# 146
  • ПЛОВДИВ
Добре дошла на Сладко Фрапе и от мен.   bouquet

Аз нещо не съм на кеф.  Tired
Няма ли нещо весело, да се похилим, девойки?

Добре заварила, Джули.  Hug То и аз не съм на кеф нещо днес, че едни мисли ме тормозят, но ще се оправя.

# 147
Джулке, голи мъже? newsm78

# 148

Ихууууууууууу!  newsm53
Тая Полка как знае веднага да ми оправи настроението!

# 149
 hahaha

Знам аз Whistling. Така съм гладна, а мъжа ми още не е метнал едни пържоли, дето ще ги ядем. Ама моА да оплакна и аз ОчО Crazy

Общи условия

Активация на акаунт