Коледа наближава, ЛЪВиците елхички украсяват - 44

• 17 981
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Джулке, тамЪн сА чудех дали няма да долетиш след поста на ВенчитУ Crazy

# 496

Мчи кЪ мислиш ти таА работа?!  Mr. Green

# 497
Мчи кЪ мислиш ти таА работа?!  Mr. Green

Мчи тъй ам, как Crazy Ред требе да има Mr. Green

# 498
Ехо дружинка. Честита Коледа.   bouquet
Честит имен ден на Стефчето и Вени. Бъдете живи, здрави и много щастливи.   bouquet
Полче, много кофти. Предполагам е от този еднодневния вирус. Дано утре е добре. Praynig Милите душички много се плашат като повръщат.
Ние на Бъдни вечер бяхме със свекитата на вилата. На Коледа се пибрахме с мъжо и оставихме децата. Ходихме на Караоке /пак/ Mr. Green
Вчера цял ден се моткахме. Голям кеф. Първо спахме до обяд, после гледахме филм и накрая на Мола. Уж отидохме да си търся панталон, накрая се прибрахме в къщи с 3 панталона - 1 за мъжо, 1 за Вики и 1 за Калоян.  Mr. Green Нашите се прибраха от вилата - хоп сюрприз - Калон с 39 градуса Т. Ще го водя днес на лекар.  Twisted Evil Горкото само лежи. Снощи му правих и компреса с извара. Абе, дето вика Теди, голям грях таз Ева. Страдаме сега заради нея.  Crossing Arms
Друго не знам какво да ви напиша. Малко четох отгоре отгоре.  Crazy Гушкам ви.  Hug  Hug Hug

# 499
Леле, Камче, ужас бе! Shocked Като чуя 39, и ми се изправя косата Tired Дано и Кико се оправи бързо! Praynig
Все си викам - голям човек да е, случва се. Ама като боледуват децата и направо сърцето ми се къса Tired Ник още спи. Направо ми идва да отида и да го събудя, да видя как е Embarassed

# 500
Ами снощи и аз като видях 39,2 и му дадох Нурофен, ама днес е с 38,2 и за сега удържаме фронта.  Mr. Green
Остави детето да спи мЪри.  Naughty  Mr. Green Повръщането много умаря.  Tired

# 501
  • Балчик
Сполай ви  дружки,
Поли Камче бързо оздравяване на малките сладурчета
и аз съм същата , не мога да издържам да гледам болно дете , започвам да рева на секундата , нервите не ми траят.
Днес съм на пълен глад , щоооото такова плюскане падна , и ако мога да си разчистя организма до другата вълна  Mr. Green
Вени живо и здраво да ти е името , сутринта и аз се заслушах за празнуващите имена и накрая споменаха Шон  newsm78.

# 502
Камче, умаря, така е Tired.
Като те чета, аз даже нямам Нурофен или подобни в къщи ooooh!. Не се е налагало от миналата година да давам, като беше истерията със свинския грип ooooh!

....накрая споменаха Шон  newsm78.

А? newsm78

Люско, нИ сЪ тормози с глад. По-добре след новогодишната вълна Rolling Eyes

# 503
качих малко снимки , и децата останаха без закуска  Mr. Green Изгоряха им филийките  Crazy Отидоха в боклука  Whistling Ама нали качих снимките  Joy

Оххх айде бързо оздравяване на всички.

Вени Честит Имен Ден и на теб, бъди много здрава   bouquet

# 504
качих малко снимки , и децата останаха без закуска  Mr. Green Изгоряха им филийките  Crazy Отидоха в боклука  Whistling Ама нали качих снимките  Joy.....

Joy Joy
Тц, тц, тц, майка да не си hahaha Или по-скоро дете на майка си да не си hahaha
И ся к'во ще ядат децата, а? Crazy

# 505
Вени, честит имен ден и на теб, много здраве, любов и разбирателство. Хем гледах сутринта каландара кой точно има имен ден днес и  ooooh! забравих, но зло да те забрави.

Никога повече няма да си мисля, че ще имам спокойни дни в работата. Един песъкар катастрофирал, пращат ми камион да товарим със сол, той пък висок и не може да се натовари с наличната техника. Още не можем да разберем кога ще дойде солта   ooooh! ooooh! ooooh! Пълна лудница.

Кам, дано дребното се оправи бързо, стига с тия болести вече, много е гадно и все покрай празници.

Спондж, аз съм същата паника като се разболее дребната, направо не знам къде се намирам. Абсолютно неадекватна съм.

Реа, опечи нови филийки, да не останат децата гладни.

# 506
  • Пловдив
Стеф, Вени, Честито да Ви е името! Живи и здрави!  Heart Eyes

Да почерпя, Стоил също има имен ден днес:

# 507
Да е жив и здрав Стоил    bouquet

Лелееееее днес много именяци бре  Grinning

Оф аз се прибрах ядосана.
Смениха ми накладките много бързо и отидох да ми измият колата. КОгато се качвам в колата виждам , че копчето на дръжката Г-О Н-Я-М-А  smile3516 То е гумирано и го имам същото на др врата и на багажника с него се заключва и откл
чва колата. МОже и с дистанционно, но може и от там. Та гледам няма го, поглеждам в пенливата вода - там е  smile3515 Направо много се ядосах, а на мен много ми личи, хич не се прикривам.  Crossing Arms Брейййй как може едно да ти оправят друго да ти развалят бре, направо всеки път е така, писна ми  smile3511 Мияча нищо не можел да направи  Rolling Eyes Отидох до НИСАН и ми казаха, около 300лева ще е ново  Twisted Evil ......Купих си водоустойчиво тиксо да не се мокри електрониката  Crossing Arms
Имам пълно автокаско до март. Mr. Green

Айде бегам да готвя, че пак нямаме кво да ядем  Twisted Evil

Пол отиде ли на работа?

Бенджи намерих си загубениитя някоко клончета мурсалец  Peace

На работа ли сте всички?

# 508
Бенджи, да ти е живо и здраво детето. Много да те радва и само с добро да се споменава името му. Весел празник.   bouquet
Качих малко снимки в албума. Много държа да видите Коледарите.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пол, да кажеш после как е минал 1 работен ден.  Hug
Реа, защо бе пиле с тез коли не ти върви. Нали в джипката бяха объркали горивото.  ooooh! Направо са за бой тез хора. Нищо, важното е че имаш Каско.  Party

# 509
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
Стеф, Вени, Стоил!

Общи условия

Активация на акаунт