Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се разпределят стаите в хотелите въз основа на плащането на гостите?
Какви са цените на вътрешните полети в Египет?
Как може недобросъвестният персонал да повлияе на разпределението на стаите в хотелите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се разпределят стаите в хотелите въз основа на плащането на гостите?
-
Какви са цените на вътрешните полети в Египет?
-
Как може недобросъвестният персонал да повлияе на разпределението на стаите в хотелите?
-
Какво е мнението за бакшишите в хотелите?
-
Какви са възможностите за пътуване в Египет?

Първо искам да благодаря на всички вас, които са споделяли впечатленията си в предишните теми, и то толкова завладяващо, че след като ги изчетох, резервирах почивката си през февруари в тази дестинация
А и вече прочетох за вашите съвети за бакшиша в паспорта при настаняване и остава само да го изпробвам
Бихте ли ми препоръчали, моля ви? Ето тук са описание всички варианти: 
Пропуснала съм го този момент..... в какви граници е горе долу
. Иначе един долар е достатъчен като бакшиш, но всеки си знае по-добре. А и зависи на кого го даваш. Ако е на екскурзовода - не върви да е 1 долар.
В интернет прочетох различни неща за техните ресторанти в Египет - варираха около 50-100 долара на човек. Ако е така, ще е добре
Имате ли идеи за някакъв начин да разбера конкретни измерения? 
полата на дъщеря ми
зарязаните очила 

Ресторанти има мноооого, от всякакъв ранг- от шауармата и тамията на улицата, до супер класни места. Много прилично място е Абу Шакра- верига ресторанти с египетска кухня, предлагат и западна (

- Това е в друг ресторант, по- нисък клас, по скоро е като снек бар, но кухнята е невероятна, за 10-15 долара на човек се опитват няколко ястия.
- Това е пак в подобен ресторант, но рибен.
Това, което аз знам е, че се плащат 70 паунда на човек като вход (само за чужденците), а ястията в ресторанта са от 150 паунда нагоре.