Тема Незабравима (Unutulmaz) 138

• 34 399
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Розичке, с тези гифчета направо ме срази!  #Crazy #Crazy #Crazy Все едно гледам епизода отново на забавен каданс и то най-красивото от него! Супер си!  newsm74 newsm51 newsm51 newsm51

Вени, този мъж ми си струва плешив и не ми прилича много на Феяз. Освен това не е до семейството си, където би било редно да е!  newsm78
Подредени са странно, мъже в дясно, жени в ляво, по средата семейството на предна линия.
Не им зная традицията, просто ми прилича! Thinking

# 76
  • Русе
Пепел от рози, направо си факир! Hug Hug Hug
Чудесни, фантастични гифтчета правиш! smile3521 smile3521 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 77
Роси, звучи съвсем логично Синем да каже на Ямур за майка й, разбира се , че тя помни бебето и Еда, нали толкова му се радваше. Не знам дали помни и други неща, това, че Ямур е била отвличана, за вуйчо си и дядо си помни, наля тя видя касетата, изпратена от Бату.
Мен ми е странно, че след завръщането си , Харун не е така близък със семейството си, наблягат само на отношенията му с Еда.
Синем обожаваше вуйчо си, Харун беше толкова добър и внимателен с всички.
Сега обаче той почти не общува с тях , поне не е наблегнато на това.

# 78
Добро утро скъпи приятелки и приятели,

аз си мисля, че със смъртта на Феяз остава неизяснен въпроса кой и защо е убил родителите на Бату. Не ми се вярва да е по нареждане на Феяз, показаха го във филма като човек, който едва ли е способен на такова постъпка. Вярно, той каза, че съдружникът му бил станал опасен, но това ли беше всичко. И много лесно се измъкват сценаристите от разплитане на проблеми, Толга и Феяз не разбраха, че са баща и син,   убийството на съдружника на Феяс също неизяснено. А в ресторанта на Кулата няма ли персонал, който да извика полиция? Двамата там съвсем сами ли са?
Ще елиминират набързо старите и ...щастлив край. txtloves

# 79
Роси страхотен клип си сътворила, много ме разчуства браво! smile3501  love001

# 80
Пепел от рози, направо си факир! Hug Hug Hug
Чудесни, фантастични гифтчета правиш! smile3521 smile3521 smile3521 smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
newsm10 newsm10 smile3501 smile3501  love001  love001

# 81
Добро утро скъпи приятелки и приятели,

аз си мисля, че със смъртта на Феяз остава неизяснен въпроса кой и защо е убил родителите на Бату. Не ми се вярва да е по нареждане на Феяз, показаха го във филма като човек, който едва ли е способен на такова постъпка. Вярно, той каза, че съдружникът му бил станал опасен, но това ли беше всичко. И много лесно се измъкват сценаристите от разплитане на проблеми, Толга и Феяз не разбраха, че са баща и син,   убийството на съдружника на Феяс също неизяснено. А в ресторанта на Кулата няма ли персонал, който да извика полиция? Двамата там съвсем сами ли са?
Ще елиминират набързо старите и ...щастлив край. txtloves

Права си. И много неща остават неизяснени. Според мен все пак става ясно, че Феяз е поръчал смъртта на съдружника си, но не и на цялото му семейство. Това би било много жестоко. Толга поне трябва да знае за смъртта на баща си и да разбере истината, че това е баща му. А то и Саадет си замина с тайната си за ДНК-то.

# 82
  • София
Розичке, с тези гифчета направо ме срази!  #Crazy #Crazy #Crazy Все едно гледам епизода отново на забавен каданс и то най-красивото от него! Супер си!  newsm74 newsm51 newsm51 newsm51

Вени, този мъж ми си струва плешив и не ми прилича много на Феяз. Освен това не е до семейството си, където би било редно да е!  newsm78
Подредени са странно, мъже в дясно, жени в ляво, по средата семейството на предна линия.
Не им зная традицията, просто ми прилича! Thinking
Доколкото знам, по техните традиции на погребение жени и мъже стоят отделно, но семейството би следвало да е заедно!  newsm78

# 83
Здравейте Незабравими, Петко  и Милен! Hug

Колко малко ни трябва,за да бъдем щастливи...Една усмивка от любимо лице...Един поглед от незабравими очи...В живота ни има обрати,но няма случайни неща!Съдбата играе си с нас като с пешки- реди ни по свой избор на житейската дъска...Днес сме нещастни със сълзи на очи...Преплетени в болка,уморени души...Търсещи сродна душа...Утре съдбата поднася ни дар...Подарява ни нежност...Подарява мечти....и в очите ни греят отново сълзи,но не от болка,а от щастие,пламъкът в тях отново гори...Колко малко ни трябва,за да бъдем щастливи...Колко малко ни трябва,за да бъдем добри...
Наближават най-хубавите празници...Усмихвайте се,дори и на непознатия човек,който случайно сте срещнали на улицата,защото това може да бъде единственото хубаво нещо,което му се е случило за деня...Бъдете добри!!!  txtloves
Здравейте всички! Чувства се как Слънцето грее в темата, както днешното слънце навън!

Роси, новата темата е супер!!!

Рекси, благодарност за всичките преводи, с които ни доотваряш  очите за епизода!

bganio отново си в стихията си с чудесното  „Признание!

Ири, много искрено си го казала - сложила съм го като цитат!

На всички  в темата пожелавам  доброто настроение да продължава  все така!!!

# 84
  • София
И нали още съм в романтична еуфория, написх едно стихче като финална молитва на Еда! Дано ви хареса!

Молитва

Заслужих те Любов, изстрадах те докрай
Събирах всяко късче от разкъсаното си сърце
и Ада преживях, мечтаейки за Рай
със вярата, че теб светът не ще да отрече

Ти водеше ме в тъмнината на скръбта
В студа на самотата и изгубените пътища
Ти върна ме, когато се предадох на смъртта
Ти уталожи болката, изпълнила ме, мъчеща

Сега си тук Любов, в очите на детето ми
В ръцете и целувките на моя мъж, любимия
Дочаках цяло да посрещне ги сърцето ми
Ти сила даде ми да оцелея, сега да ги обичам
остави ми я!

# 85
# 86
Някъде беше казано,че Арас ще каже на Ямур за майка и.

Дали не е възможно точно тук неволно той да и каже.Ако тя идвайки попита нещо и той  незнаеки че те още не са и казали и отговори:" ...майка ти. newsm78 Незнам разбрахте ли какво искам да кажа.
феяз е поръчал убийството на родителите на Бату.Веднъж той беше казал,че жена му и децата не трябвало да са там на яхтата.Това си е чисто самопризнание.
Тук при нас  в Североизточна България където е с преобладаващо турско население при погребение само мъжете присъстват.Както в опелото в джамията така и на гробища.Може в по-големите градове да не е така.Дори като гледах турските филми се учудих,че жени присъстват на гробищата.

# 87
Добър ден, компания Незабравима!

Сътворили сте прекрасни неща в последните 17ч. Незнам дали ще ми стигне страница, за да изредя всички талантливи хора на които благодаря искрено.
Роси,за прекрасната тема.
Дани, Вени, Кесара, Боб, Боб 99, Стефи, Петко- много чувствени стихове пишете, мога само да Ви се възхищавам! Моите адмирации!
Розичке, благодаря ти за красивите и изпълнени с незаменимото чувство Любов-гифчета!
Рекси, благодаря ти,че отделяш от времето си за да превеждаш за всички нас!
За всички вас!

# 88
И нали още съм в романтична еуфория, написх едно стихче като финална молитва на Еда! Дано ви хареса!

Молитва

остави ми я!

Амин. bishop bishop bishop

# 89
  • Русе

Молитва

остави ми я!

Бобояна, страхотна "Молитва"! Прекрасен стих! Нежно, истинно, чувствено! newsm74
Който си го може, се вижда! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm74 newsm74 newsm74

Общи условия

Активация на акаунт