True blood - набираме скорост за втора гугут-Коледа - 37 тема

• 15 116
  • 709
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ааа то спазмите са от смях ...то толкова глупости изговорихме тая седмица, че направоо   bouquet

# 541
  • КиТ
Здравейте би,честит имин ден на всички именици да са живи и здрави Wink Peace

не мога да се стърпя и да не ви покажа туй :
http://prikachi.com/images/130/2834130M.jpg

hahaha hahaha hahaha hahaha Ха умрях да са хилотя Crazy Joy Joy Joy Joy

Пуци чакаме с надежда снимки Mr. Green,нема отърване Wink

Соня честит аватар,би баш по темата си значи Sunglasses

Джес,гебиш се ти гебиш Hug Hug Hug,дай ша та отразим Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
[

# 542
  • гр.София-Красна поляна
Ха ха Като,а така. Peace
Разбий Бременейшеството от въпроси щот тя се прави
на ущипана мома. Laughing

Аз съм мноо яко съгласна за скайп-чат. Party

Ша си врътна един мой си скайп на лаптопето и ше ви викам.

# 543
Джес и тва е вярно, ма ония спазми са по-отдавна. От смях кво спазми, вчера щях да се тръшна!

Аз ако заформяте скайп-конференция, ше се весна не знам по кое време или преди 7-8 или към 10 и нещо.  Tired

# 544
  • КиТ
Аз съм мноо яко съгласна за скайп-чат. Party

Ша си врътна един мой си скайп на лаптопето и ше ви викам.

Ем прави де,казвай час и да почваме Crazy Mr. Green Hug Hug Hug

# 545
  • гр.София-Красна поляна
Аз ще мога към 9 и нещо.

# 546
Чаааакайте, бе, не съм се издула още достатъчно.  hahaha Потрайте още малко, вече съм си закупила рокля, подходяща за състоянието ми, ше се издокарам специално с нея и ше ви направя фотосесия.  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha Аз така си бях закупила 2 дрешки за бременни хлебарки, ама така се бях надценила - хич не ги изпълних. Стояха ми като шлифер на карфица  ooooh! Пък исках да си показвам буртака на всички - то голяма гордост да ти видят бременен корема  Mr. Green За туй още не мога да се отърва от него  Tired

Аре, ще гледам да не зананкам до 9ч. Сега да побачкам малко  Laughing

# 547
Ааа не, аз съм хитра - купих си просто плетена рокля, която освен че си е принципно удобна дреха, е идеална и за корем. И панталонче, което също си става за носене после. Да бе, ще си купувам аз специално дрехи за няколко месеца, ми после? прекалено съм стисната за такива неща  Crossing Arms

# 548
  • Ænima/Albuquerque
Хич не си стисната, то е безпредметно!  Close
Аз си изкарах цялата бременност (е, вярно, че през 98% от времето беше лято) с два чифта къси гащи с много ниска талия.  hahaha
Потниците ясно, малко ми изскачаше пупата, ама пък к'во, бременна съм, не съм свиня, че да ми изхвърча корема без причина.  Mr. Green

# 549
Баси късмета, аз хванах най-променливото време. Ама пък не ми се налага да се шматкам навън, седя си вкъщи, а домашните ми дрехи са си широки  Mr. Green

# 550
  • Ænima/Albuquerque
Егати късмета, няма що!  Close
Лятото на 2008-ма беше 80 градуса на сянка!   hahaha
Наи'ш к'во е?!?
Ама пък по-добре, че ако трябваше да се навличам като зелка...
То сега ми е гадно, та си представям с корем.   ooooh!

# 551
Ми ето виждаш ли! Ем ти е тежко поради корема, ем още 3 кила дрехи, щото аз като тебе не мога - насред декември по тъъъъничка блузчица. Имащш проблем с терморегулатора, аз ти казвам!  hahaha

# 552
  • Ænima/Albuquerque
...насред декември по тъъъъничка блузчица. Имаш проблем с терморегулатора, аз ти казвам!  hahaha

Изобщо не е вЕрно!
Съвсем си ми е наред терморегулатора, помисли дали твоя не е за ремонт.  smile3534
Пък и трябва да ми пробваш якето, ще разбереш що съм била по тъъъъничка блузка насред декември.  Mr. Green

# 553
Ех смейте се вие за студа,ама моя мъж нали прекарва извезтно време в Норвегия,там като стане 5 дена лятото да задържи 20 градуса и откачат.Имат си море,ама не се къпят,а снега започва давали октомври...април пак сняг,а той е в топъл град по принцип-Ставангер.
Шефа му зимата е в Африка:)

Ау Пламито е мой човек-предупредих колегите за специално отношение Mr. Green Mr. Green

# 554
  • КиТ
Ау Пламито е мой човек-предупредих колегите за специално отношение Mr. Green Mr. Green

Хаххаха верно ли bowuu bowuu bowuu Hug Heart Eyes Hug,в понеделник чакам тогаз червен килим Sunglasses Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт