True blood - набираме скорост за втора гугут-Коледа - 37 тема

• 15 116
  • 709
  •   1
Отговори
# 525
Мирсиииии бе дами, много сте мили  bouquet

# 526
  • гр.София-Красна поляна
Благодаря ви другарки. Hug

Деми,да са ти живи и здрави именяците. bouquet

Ванче,честит имен ден. bouquet

# 527
  • срещу двата комина :)))
не мога да се стърпя и да не ви покажа туй :
http://prikachi.com/images/130/2834130M.jpg

# 528
 hahaha И подходящо. Искам да съм лапландец.

# 529
  • срещу двата комина :)))
hahaha И подходящо. Искам да съм лапландец.
аз много се смях на  - 4  Joy в нас сме точно така в момента  Joy

# 530
  • гр.София-Красна поляна
 hahaha hahaha hahaha

# 531
Аз пък не мисля, че котките ще чакат -29 градуса, за да налазят пижамите на собствениците си  hahaha

Пък и жителите на Хелзинки да се отопляват на +10  Rolling Eyes Те и при -5 се разхождат по дънкови якенца  Crazy

# 532
Аз пък не мисля, че котките ще чакат -29 градуса, за да налазят пижамите на собствениците си hahaha

Пък и жителите на Хелзинки да се отопляват на +10  Rolling Eyes Те и при -5 се разхождат по дънкови якенца  Crazy

Гаранция. Налазват на +20.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За Хелзинки - да не са сбъркали града?  Laughing

ПП Обаче тая версия я е писал някой, който си пада по френските коли. В една друга версия всичките жабарски коли спират да палят на плюсови температури  hahaha

# 533
Убедена съм, че са сбъркали  Mr. Green

# 534
не мога да се стърпя и да не ви покажа туй :
http://prikachi.com/images/130/2834130M.jpg

hahaha hahaha hahaha Аз като казвам на моите пушещи колежки да затворим вече прозореца... Wink

# 535
  • Ænima/Albuquerque
ПП Обаче тая версия я е писал някой, който си пада по френските коли. В една друга версия всичките жабарски коли спират да палят на плюсови температури  hahaha

Франкофоб такъв! smile3534 smile3534 smile3534

# 536
Не съм аз в случая - фактите са франкофобски. Аз кво да напраа кат не могат да праат здрави коли?  Crossing Arms Жабарю не е дадено да може да прави онуй, що може да прави саксонеца/келта/викинга.

# 537
Арееее, кака ви си чака подаръка всеки момент - френско бу - Рено Сценик, да си возя домочадието и да има достатъчно място за битки в колата  Laughing

Сеа да ви кажа, че изпращам милуту на мъжки банкет /поне тъй съм му заръчала/ и довечера ще съм свръх хепи ако си намеря дружките из нета  Mr. Green Тъй че да се навечеряте отрано, да си приспивате мъжете, децата, котките и вътреутробните дечурлиги...
Ирко, ади, би, дай да те скиф бременейна. Качи някое фото. Бебо усещаш ли го вече  Grinning Ма то на колко гестационни седмици стана?

# 538
  • София
Здравейтииии отдавна не съм се вясвала и зася само Зиса и Пуци ме отразяват Simple Smile щот по редовно се засичаме. Как сте бе  гугутки заспали аз съм на 2 чаши вино у офиса черпавахме се. Та в тая връзка честииит имен ден на сите с тея имена за който се черпихме Simple Smile
Пуц и аз искам снимка на шкембарата. Тряя да се увековечават тея неща.

# 539
Чаааакайте, бе, не съм се издула още достатъчно.  hahaha Потрайте още малко, вече съм си закупила рокля, подходяща за състоянието ми, ше се издокарам специално с нея и ше ви направя фотосесия.  Mr. Green

Като, таман днес следва да съм навършила 18 седмици.  bowuu Не знам дали го усещам, за пръв път ми е - може да е то, може да са спазми. Единственото сигурно е, че долната част на корема ми е понатежала леко. Засега толкоз, във вторник повече.

Общи условия

Активация на акаунт