True blood - набираме скорост за втора гугут-Коледа - 37 тема

• 14 881
  • 709
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро! Hug
Майко каква мъгла има на вънка. ooooh!

Пуцко,за съжаление няма да присъствам на срещата. Rolling Eyes
Мъжото ще се прибере късно и няма кой да гледа децата.
Много ми се идваше ма няма как да стане,следващия път. Wink

# 76
Иии Зисе  Cry Добре, следващия път.

Да разкажа как прекарах нощта. Зомбита завладяват Манхатън. Кака ви, заедно с ое десетина души, се спасяват в някаква къща, много хубава, с огромни прозорци, и почват да трепят зомбяци и да се чудят кат свършат мунициите кви ше ги дъвчат. Важен детайл - кака ви е обута в маратонки Ромика (за младите: цвета на спортно-обувната промишленост през 80-те), произведени от Найки, в ролята им на лицензиант на тази велика българска марка  hahaha След изтощителна битка, зомбитата нещо се изпокриха, настана спокойствие, жителите на Манхатън масово се запътиха към близката автогара, а кака ви се замисли "Хммм, такова затишие, дали няма да стане нещо интересно, че да държи зрителите в напрежение за следващия епизод?"

# 77
  • КиТ
Джес губиш се доста често  Thinking,поправи тази тотална несправидливост Flutter Flutter Flutter

Да разкажа как прекарах нощта. Зомбита завладяват Манхатън. Кака ви, заедно с ое десетина души, се спасяват в някаква къща, много хубава, с огромни прозорци, и почват да трепят зомбяци и да се чудят кат свършат мунициите кви ше ги дъвчат. Важен детайл - кака ви е обута в маратонки Ромика (за младите: цвета на спортно-обувната промишленост през 80-те), произведени от Найки, в ролята им на лицензиант на тази велика българска марка  hahaha След изтощителна битка, зомбитата нещо се изпокриха, настана спокойствие, жителите на Манхатън масово се запътиха към близката автогара, а кака ви се замисли "Хммм, такова затишие, дали няма да стане нещо интересно, че да държи зрителите в напрежение за следващия епизод?"

Този сън,да не от често гледане на батко в подобен тип филмчета,че и ни остава в напрежение кво ще случи след това Thinking
Няма ли някъв сак на улица с пистолети оглдай се следващия път и Рикчо Heart Eyes може да изникне от някъде,със някое спасен мухлю типочно в негов стил hahaha hahaha hahaha

# 78
Бе странното е, че батко само със зомбита и вампири не съм го гледала още. С мутанти-канибали, да, самият той психопат, да, жертва на психопатка, да, ама свръх-същества още не е борил.  А пък какъв вампчик би излязъл от него, ааах!  Heart Eyes

Трайковааа! Пак ми се изгуби трайно от радара  Crossing Arms

# 79
  • София
Зисо другата седмица си избирай ден да се скиваме.От пон. до сряда съм у сф после от четвъртъка ще си ходя у дома.

# 80
  • гр.София-Красна поляна
Дадено би Джеско. Peace

# 81
Трайковааа! Пак ми се изгуби трайно от радара  Crossing Arms

Ей ме,на..... Hug
Абе,много работа има при нас бе.......ужасТ #Crazy Другата седмица ще съм редовна(смяна),че колежкитеот call-центъра са в отпуска и аз ще се занимавам и там Crazy

# 82
Егати, де! Поне в петък ще почиваш, нали?

# 83
Егати, де! Поне в петък ще почиваш, нали?

Да,този и другия петък ще почивам като нормалните хора Party

# 84
Ми а дано тогава да наваксаме тука, да се повидим в малко по-широк състав, че направо се забравихме  Tired

# 85
  • гр.София-Красна поляна
Трайковааа! Пак ми се изгуби трайно от радара  Crossing Arms

Ей ме,на..... Hug
Абе,много работа има при нас бе.......ужасТ #Crazy Другата седмица ще съм редовна(смяна),че колежкитеот call-центъра са в отпуска и аз ще се занимавам и там Crazy
Добре е,че обясняваш кое ти е редовното. hahaha hahaha hahaha

# 86
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютру! Hug
Кака ви Зиска почва да вършее,че идат празници. Crazy

# 87
Ха добро! Аз няма да вършея, ама шси глазирам епичния кейк (ако не е мухлясал)  Mr. Green

# 88
  • Ænima/Albuquerque
... епичния кейк (ако не е мухлясал)  Mr. Green

Кхи кхи кхи...  hahaha

# 89
Кака ми Зиса да оди и у дома да обриса  Mr. Green
Аз чакам да дойде време за коледния служебен банкет, че ми пристърга вече  eat

Общи условия

Активация на акаунт