Квилинг за маниаци - 5

• 131 059
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
И аз пропуснах предаването, но гледах повторението! Чудесни бяхте момичета, а ти Дими на живо си много лъчезарна и мила! Поздравления за труда! Аз също се радвам, че съм част от семейството на квилингманиачките Simple Smile)), за което се научи, благодарение на вас!   bouquet

# 526
  • Варна
Шушулче, 8 начина на завързване на панделка

Момичета, чудесно сте се представили   bouquet

# 527
Аз съм Лидия Костова - http://quilling-liva.blogspot.com/2011/04/3d-2.html#comments
Благодаря на всички за хубавите думи!  Grinning Беше невероятно изживяване изпълнено с много положителни емоции.  Hug  Hug Hug

# 528
  • Варна
Момичета, браво. Прекрасно представяне. Много сте талантливи. Сега вече много хора ще видят колко красиво хоби е квилинга.
Колко много нови хора, толкова е хубаво, че все нови съмишленици се присъединяват към нашата квилингова дружинка.

# 529
# 530
За Лидия щях да пояснявам, ама тя сама се е "вързала" с профила си.
И  тук браво и на двете, всъщност и на трите, нищо че за мен другата жена е непозната.  bouquet
А ето я моята златна рибка.

# 531
Тече, чудесна златна рибка!
Лива, чета редовно блога ти, но явно не мога да го свържа с профила ти тук! Поздравления, много хубави яйчица! Дано и другата жена се разбере коя е, понеже и тя беше направила много хубави яйчица!
Ето и моята Пипилота, искаше ми се и лицето да е с квилинг, но сметнах, че е малко на площ и няма да стане хубаво  newsm78

Специални благодарности на Течето, Каричка, Лива, Янина!!!    bouquet

# 532
Аз съм Лидия Костова - http://quilling-liva.blogspot.com/2011/04/3d-2.html#comments
Благодаря на всички за хубавите думи!  Grinning Беше невероятно изживяване изпълнено с много положителни емоции.  Hug  Hug Hug
Аааа, теб те знам Grinning
Последните ти неща са страхотни Crazy
Te4e, златната рибка е станла много хубава. Всичките ти неща са авторски и много сполучливи. Браво!
данина , максимално се изкефих на това Пипи. Ако беше направила  лицето, ръцете и краката от квилинг, нямаше да е толкова оригинално и закачливо. Така уцели 10-та.

Погледнах в блога ти за р-ра на творението, но не си писала нищо по въпроса. Та, ще ми разкриеш ли реалните р-ри? И малко офф... таз' девойка от аватара много Убава бееее Simple Smile

# 533
Янина, благодаря ти! Ами размерите са 14,5/21 см., т.е това е размера на картичката, а Пипи е 18,5/9 см.

# 534
Ясно, балгодаря!  bouquet

# 535
  • у дома
Пипи е прелестна-детенцето сигурно много ще се зарадва  Hug
Я дайте линк към предаването на Гала   bouquet   bouquet   bouquet

# 536
Аууу, момичета как съм ви изтървала Crazy Изгледах току що предаването на Гала
http://play.novatv.bg/play/245353/
Поздравления!!! Това найстина е едно признание за вашия труд. Още не мога да си сваля усмивката от устата Simple Smile
 Не знам как е при другите момичета, но аз се чувствам много щастлива от факта, че съм част от това голямо семейство - квилнгоманяци Hug Продължавайте да творите все така! Heart Eyes
Янина го е дала вече  Wink
Благодаря ти svetlaem, надявам се малката да хареса любимата си героиня!

Последна редакция: ср, 20 апр 2011, 22:43 от данина

# 537
Да си призная - погледнах темата, след като гледах сръчните момичета при Гала. Страхотни сте  bouquet! Обещавам и ако намеря малко повече време да опитам Simple Smile.

# 538
Да си призная - погледнах темата, след като гледах сръчните момичета при Гала. Страхотни сте  bouquet! Обещавам и ако намеря малко повече време да опитам Simple Smile.
__EtnA__ , добре дошла! Очакваме твоите първи опити Simple Smile

# 539
Данина, Пипи е страхотна!   bouquet
Хайде, Кари, стига си се канила - почвай я и ти вече! Hug

Общи условия

Активация на акаунт