Квилинг за маниаци - 5

• 131 063
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро момичета!Показвам Ви новата си картичка и желая на всички мнооооого слънчева и положителна седмица:))

http://nason4eto.blogspot.com/2011/04/blog-post_17.html

# 511
  • На плажа
Момичета ,моля за помощ тези,които участват в предизвикателствата.
Търся едно предизвикателство за детска катичка,но не мога да го открия,ако някой знае за него,нека даде линк  Praynig

# 512
Момичета ,моля за помощ тези,които участват в предизвикателствата.
Търся едно предизвикателство за детска катичка,но не мога да го открия,ако някой знае за него,нека даде линк  Praynig

http://cardsaddictedkids.blogspot.com/2011_04_15_archive.html  Simple Smile

# 513
Elmyra duff - страхотна картичка, как така ще е последната?
Сонче, харесвам комбинации на различни техники   bouquet
Дани, с този въпрос ме хвърли в оркестъра... да не би да имаш предвид предизвикателството на Елшите "приказка"?
Не знам за какво го търсиш - за участие, за идея... не знам и дали е българско това което търсиш - изобщо колкото по-конкретен е въпроса - толкова по-вероятно е да намери отговор!

# 514
elmyra duff, та това е много хубава картичка, как така ще е първата и последната?!!!
Между другото тук се иска най-малко търпение в сравнение с шиенето и плетенето примерно, за които аз например нямам такова  Sad

# 515
  • BG
Много сте мили момичета, благодаря ви!   bouquet Всички показвате много красиви неща, възхищавам ви се!
Проблемът ми е, че съм много непостоянна, а и много бавна /съпругът ми се пошегува, че ако трябваше да си вадя хляба с тези картички ще трябва да струват 100 лв. едната, за да компенсират времето за мислене и изработка Mr. Green /
Един практически въпрос, как лепите единичните лентички? Исках да сложа въженца на балоните, но не ми се получи.

# 516
  • На плажа
Течето малко ми помогна с линка към двете елши-Там намерих картичката на Тони,която видях вчера и запомних само,че ще я включи в предизвикателство за детски картички.
А самото предизвикателство е ТОВА.

# 517
elmyra duff  картичката ти е много хубава,за лепене аз използвам С200 и съм много доволна!
Ето какво правих днес аз

# 518
addii страхотна е! Де и моите да ставаха такива. Laughing

# 519
Здравейте Simple Smile
Поздравления за блестящото представяне на майсторките на квилинга в предаването "на кафе"! Бяхте чудесни и внесохте прекрасно Великденско настроение с пъстрите яйца Simple Smile
Аз нямах време да се развихря по темата Sad
Имах занимавка с едни покани за кръщене

# 520
  • На плажа
Здравейте Simple Smile
Поздравления за блестящото представяне на майсторките на квилинга в предаването "на кафе"! Бяхте чудесни и внесохте прекрасно Великденско настроение с пъстрите яйца Simple Smile
И аз Ви гледах,почувствах се близка с вас,нищо,че не се познаваме и много се вълнувах LaughingПоказахте невероятни красоти ,а и доста неща научих,много ми хареса идеята за спринцовката с лепило Wink
Само Дими обаче свързах с форума,другите две жени не ги "познавам"
Да покажа и аз най-новото...нещо не съм на вълна "Великден"   Rolling Eyes

# 521
Много се радвам, че сте ни харесали!  Hug Това си беше една незабравима емоция и съм щастлива, че имах шанс да я получа!
Отдавна не съм се включвала тук, но освен керамичните яйца, нищо друго великденско не ми идва на ум. Confused
А иначе тук можете да видите яйцата с които участвах в "На кафе".
Много прегъдки за всички квилинг маниаци!  Hug Hug Hug

# 522
Аууу, момичета как съм ви изтървала Crazy Изгледах току що предаването на Гала
http://play.novatv.bg/play/245353/
Поздравления!!! Това найстина е едно признание за вашия труд. Още не мога да си сваля усмивката от устата Simple Smile
 Не знам как е при другите момичета, но аз се чувствам много щастлива от факта, че съм част от това голямо семейство - квилнгоманяци Hug Продължавайте да творите все така! Heart Eyes

# 523
Дими страхотно представяне!  bouquet  bouquet  bouquet
Много се радвам!

# 524
Да кажа ли и аз колко много се зарадвах да видя квилинг "в телевизора" Simple Smile

Браво, момичета!

Страхотни бяхте и се гордея, че съм част от това общество   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт