Квилинг за маниаци - 5

• 131 008
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Titinka, за марката мога да проверя довечера, доколкото знам е купуван от ebey. Като напишеш в търсачката "usb paper shredder" ще го разпознаеш по картинката, която вече пуснах. Там може и нещо друго да си харесаш. Моите впечатления са само от този и откакто го имам нямам проблем с лентичките.
Елмира, много свежи идейки.

# 586
Радвам се, че темата се пораздвижи  Hug
Титинка, аз имам мини USB paper sredder

Ааа и си мълчиш Grinning Шегувам се. Значи казваш, че си доволна. Абе и аз се рових из българските магазини за нещо читаво /на добра цена/, но само на  боклуци попадам.
elmyra duff , балгодаря за идеите  bouquet Знам го този сайт. Нещата там са наистина прекрасни.

# 587
liva страхотна клонка, страхотен врабец!  Grinning Много пролетно въздейства ( има нужда от такова в това мрачно време Mr. Green )

# 588
Тече, ако има марка , напиши я и Благодаря!  bouquet

# 589
  • Поморие
Да се похваля и аз с придобивки. Купих си тример за рязане на хартия и съм много доволна. С него си режа и лентите и картоните за картичките. Оразмерен е добре и е със сменяеми ножове. В комплекта има 2 ножа (прав и къдрав), но се продават отделно ножове с различни профили. Вярно е , че е скъпичко удоволствието, но си струва удобството.
http://armstrongshop.com/product.php?ProductID=620

Купих си и един бордюрен пънч и няколко силиконови печата . Още не съм им се нарадвала на нещицата.

# 590
  • На плажа
Ето ТУК има такива шредери,но като не разбирам английски не съм сигурна с каква дебелина реже лентите,иначе не са много скъпи  newsm78

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 14:16 от Дaни

# 591
Здравейте! Не съм се включвала от месеци, но нямам и какво да показвам. Помолиха ме да направя картичка с четирилистна детелина, но нещо не ми се получава. Ще съм благодарна, ако някой е срещал подобно нещо, да го сподели.

# 592
следя темата с огромен интерес Simple Smile има невероятни идеи   bouquet http://vpam.snimka.bg/hobby/quilling.584361 още малко снимчици от мен .... Simple Smile
... за щендерите .... трябва да се внимава в детайлите ..аз вече 2 проверих но минималната им ширина беше 7 мм, а това е прекалено много поне за мен ....
последните неща които правя са на 2 мм Simple Smile

# 593
Здравейте! Не съм се включвала от месеци, но нямам и какво да показвам. Помолиха ме да направя картичка с четирилистна детелина, но нещо не ми се получава. Ще съм благодарна, ако някой е срещал подобно нещо, да го сподели.
http://vpam.snimka.bg/hobby/quilling.584361.23341373 виж тази .... снимката е от нета Simple Smile

# 594
Благодаря, всъщност и калинка искаха, но тя ще е дървена.

# 595
  • гр. София
Здравейте момичета, причината да потърся и да се включа в темата са момичетата, който бяха в предаването "На Кафе" и показаха красивите си произведения. Веднага си одрязах игла, нарязах няколко червени ленти, като не знаех колко да са дълги и широки, направих половин кухо/от бойте за яйца/ яйце, но не ми стигна хартията...Като си купя още хартия ще довърша започнатото. Бихте ли казали за дебелината, дължината и ширината на хартията. Това е за сега.

# 596
idn, всичко зависи от усещането ти. Аз лично ползвам 3мм, това за мен  е идеалният вариант. Дължината на лентичките зависи от това какво ще правиш. Предаването не го гледах, но чух, че яйцата били страхотни. Аз миналата година правих върху пластмасови цветя, но се наложи да лепя елементите със силикон.

# 597
Момичета, големи красоти творите.
Аз съм до никъде с поканите. Нещо ентусиазъмът ми секна и не съм правила листенца от 2 седмици Sad.
Искам да ви питам откъде мога да си набавя малко т. кафява хартия, за центъра на слънчогледите.

# 598
  • На плажа
следя темата с огромен интерес Simple Smile има невероятни идеи   bouquet http://vpam.snimka.bg/hobby/quilling.584361 още малко снимчици от мен .... Simple Smile

Страхотни са нещата,които си показала  bouquet Би ли споделила как се прави Тази кутия, и с какъв картон изработваш вътрешната част?

Аз да се похваля,днес получих първата си поръчка за плик за пари,и понеже до сега не съм правила такова нещо,а го искаха за тази вечер изнамерих от нета един модел,който всъщност беше картичка,но и за плик стана.Ето да я видите,но пак казвам,че идеята за изработката е не чия друга ,аз само си направих реплика.

# 599
Момичета, много сте напреднали! Аз редовно ви чета, но нямам време да пиша, а и нещо напоследък вдъхновението ми се поизпари. Сега се включвам с един Мечо Пух, по повод утрешен Рожден ден на едно приятелче на дъщеричката ми

Общи условия

Активация на акаунт