Сварих оризова вода и смятам да й дам да я пие вместо минералната водичка. От сутринта е яла само попара, без масло, но със сирене..Не знаех, че и сирене не може.. Имам АМ, останал, който не й давам вече, но мога ли него да ползвам вместо друго специално мляко? Мислех, ако може да го правя и него с тази оризова водичка пък да видим.. За сега от сутринта няма разтройство, нито е повръщала. Ни и изобщо не е акала...Не иска да яде нищо - опитвам се да й пробутам коричка хляб (много обича) или солетка - не иска...Има и температура..Да дох панадолче, но още не е спаднала, а нали трябва да чакам 4 часа, за да дам пак. Вие какви компреси правите за сваляне на температурата? Аз имам някакви спомени, че едно време майка ми ми правеше компреси с оцет и сода, но не съм много сигурна дали да го приложа на толкова малко дете. Все пак аз съм била по-голяма като са ми правили тези компреси...Още веднъж благодаря, че се отзовахте, много ми помогнахте!

"Не" -ама няма кой да чуе!Докато не го ударя или да се удари той като падне се спира ви казвам 
Казвайте какво правите,че да сменям тактиката ако трябва