кака дора, честито за градината
rozalba , честит именик !
Вчера Никол имаше празник в градината, водих и Марина, тя седя мирно докато каките пееха. Обаче накрая госпожата извади една кутия бонбони и взе да да черпи децата, за доброто изпълнение, а Марина скочи и хукна, аз реших че отива при кака си, а тя право на кутията с бонбони, грабна един бонбон и го натъпка целият в устата си, аз взех да викам плюй, то не отваря, голям цирк. Бонбоните черноморец, сега ще ги проверявам какво им е съдържанието, и дали няма ядки, макар че вече е късно, ама поне да знам с какво се е захранила
При нас от няколко дена голямата страст е да се мият ръце. Дребното непрекъснато иска да се мие, качва се на едно столче в банята и мие сама ръце и зъби. Обаче ако реша да я къпя, писъците са ужасни. Направо не знам как ще се оправим.

, имам приятелки, на който децата всеки ден хапват по 1-2-3 парчета шоколад на киндер примерно, а едното момченце малко след годинката започна сам да се обслужва с Република с ядки от кварталния магазин. Аз не одобрявам и също внимавам и не давам нито шоколад, нито ядки, но всеки си знае за него си
и сега взех да се замислям този контактен дерматит, който ни изкараха на крачето, да не би да е било от фъстъците. Изобщо даже не ми и мина през акъла, че може да е от това
и се върти пред огледалото.

В хотела паркинг 10 лв на ден, интернет 15 лв за ден на компютър и масажи от 80 до 240 лв. 
ако като порасне изяви желание.......................