Отговори
# 255
  • Русе
Неее, погрешно сте ме разбрали, аз също съм на мнение, че всяко дете е различно и се развива индивидуално. Симеон казва доста думи и не съм се разтревожила, че няма да праговори, просто ме озадачи факта как може дете голямо колкото него да съставя изречения. Затова реших да се допитам до вас.

И нашето маймунче се бие по главата като се ядоса или иска нещо. Ужасно е и се надявам да не премине на следващия етап - да си блъска главата в стената или пода, че и това съм го виждала и е много страшно!

Днес тук беше направо пролет! Разхождахме се пеша повече от час - без количка. Малко зор беше на моменти да спра любопитството му да бърка в един стълб, от който стърчаха кабели и да бута един заспал помияр, ама все някога трябва да се научи, че ще ходим там, където аз кажа  Wink

# 256
АЙде и Марина малко покашля, ама засега само от сополите. Дано не слезе надолу.
Дадоха ни някакво кремче за мазане на гърдите, пумпбебе или нещо подобно. Някой да го е ползвал, два пъти я намазахме и спря да кашля  newsm78
Ама е започнала да реве ужасно, без сълзи, като ужасяващ крясък. Снощи два пъти през ноща, имам чувство, че се забавлява като ме гледа как подскачам и се кокоря. Защото изпищява поглежда лукаво и ако не и се обърне внимание, изпищява пак  Twisted Evil И така докато тотално ми съсипе съня Simple Smile
Онли, децата са различни, малки са според мен за изречения, ама де да знаеш, може да има и генийчета Wink  Но скоро ще започнат да правят прости изречения. Например искам вода или храна, по детскому. Марина казва дай ам-ам, то и това може да ми не за изречение, почти  hahaha

Момичета стискайте палци на татко ми, днес го оперират и съм много притеснена...  Praynig

# 257
Джоя да не е Пулмексбебе? То е на билкова основа и е много ефикасно. Гери в неделя също прави опити да кашля, намазах я два пъти и до вечерта вече не правеше никакви опити. При нас винаги помага Peace Надявам се всичко да бъде наред с баща ти Hug Praynig
Онли, така се смях със "заспалия помияр"  Laughing сигурно е бил много сладък малкия побутвайки го Simple Smile

# 258
 Xриска, точно  Peace
Мерси, само исках да споделя че е мнго ефикасно за кашлица Simple Smile

..............ама все някога трябва да се научи, че ще ходим там, където аз кажа  Wink
Или ти ще се научиш да ходите там, където той иска  hahaha

# 259
Здравейте,момичета.
Аз ви чета,но няма време да пиша тези дни.Малкия е станал ужасно кисел,мрънка и ми виси на крака по цял ден.Иска непрекъснато на ръце и се тръшка за всяко нещо.Вчера изпадна в истерия и 30 мин.рева,та се къса,крещи,пище,мята се.По едно време реших,че нещо му има и ми мина мкисълта за зъбите.Той тези дни е непрекъснато в лиги,ама лиги до земята и с ръцете в уста.Та,намазах го с Калгел и след 1 мин.детето млъкна и все едно не е плакало.Ама аз направо байгънясах,ушите ми пищяха после.
Иначе малко е научил нови думички,прави опити да повтаря след мен.Тича много смешно и се вре все където не трябва.Онзи ден си пунсла бибата в тоалетната,повдигайки леко дъската/а тя е супер тежка/ и си затиснал пръстите.Рееев.Отивам,вадя биба,обяснявам ,че не се бърка,давам му играчка да си играе ,обръщам се и след 10 сек.той пак там,пуснал играчката,затиснал си пръстите и крещи,че го боли.Голям разбойник е.С играчки не играе,само на техниката виси,натиска копчета,рови непрекъснато в боклука,научил се е да да отваря всички шкафове.
Все още се буди интензивно нощем,а денем непрекъснато иска Цоци,а е мернал гола плът около деколтето,пък и не само,като се присети ме дърпа и вика Цоци..Simple Smile
За ръчичка не ходим,той си прави каквото иска  и върви накъдето си прецени.
Ох,дърпа ме,доскоро...

# 260
  • благоевград
Здравейте да се отчетем и ние 4е скоро не съм писала  Embarassed
Теди не казва ни една дума , ама нищо само негови си измислици. НО разбира всичко каквото му кажеш - Примерно искам да си донесе 4орапа - носи го ,топката - носи я и т.н.  Не съм се притеснила когато проговори тогава жив и здрав да ми е  Peace
Ина4е от 7 дена не се кърмим , сам се отби и сега аз май по тежко го приемам от него  Tired

Ето да го видите как танцува - http://www.vbox7.com/play:8b5f3300 любимата песен на вуй4о му  Laughingд

# 261
Здравейте,
и моето дете активно суче. Бях успяла да намаля кърменията до 1 на ден(вечер за заспиване), но се разболяхме и всичките ми усилия отидоха на вятъра. Сега суче дори по-често от преди.  Незнам как ще го отбия, а до лятото се надявам да съм успяла.

# 262
  • Русе
..............ама все някога трябва да се научи, че ще ходим там, където аз кажа  Wink
Или ти ще се научиш да ходите там, където той иска  hahaha

Абе на там отиват работите, ама трябва да се направя на строга поне от начало  Crazy

ДХ3, добре че все пак ви помагат гелчетата за зъбки, при Симеон няма действие... Иначе и той е същия като Саши - като му се скарам да не прави нещо на секундата отива и го прави пак. От каране не разбира, стои наказан, ама и той не знае защо  Laughing Единственият начин да престане да върши някаква беля е да му отвлека вниманието!

Ина, той се опитва и да щрака с пръсти  Joy Много е сладък!
И на мен ще ми е много тежко като спре да суче моето цицоманче, разбирам те напълно! Толкова много съм свикнала...! Баща му обаче взе много да ми мрънка, че скоро щяло да стане извратено и както на един филм викали, "че бебенцето им е само на 26 месеца и затова суче още" и той така щял да казва на приятелите си...  Joy

# 263
  • Лавал-Пловдив
И аз съм го гледала този филм- Grown ups се казва, на бг май превода е Попораснали??? Joy hahaha hahaha
При нас голям студ захвана, сега е -20 а до края на седмицата ще стане -30 Най - го мразя този период, макар че е само 1 седмица обикновено.
Иначе Самито е ОК, дерибейства си из нас, както се шегуваме, само вечер има проблем със слагането да спи. Ляга си в тъмни доби, какво е такова бебе. Затова пък сутрин спи до към 9-10. Не говори почти нищо, разбират му се само Тати и Ам ам, но иначе всичко разбира.

# 264
ina_mariaголям сладур е Теди,и танцува страхотно,поздрави от мен и Нико,ДХ3и Никола е същият постояно е кисел ,само мранка и аз мисля че е от зъбките ама какво да се прави ще го тарпя .Е хайде момичета чао от мен за сега Защото зверчето се събуди и съм му нужна.Чао Simple Smile Grinning

# 265

Моето момче стана с година по-голям  Grinning Почерпете се  Grinning

# 266
Меги,жив и здрав да ти е Ники.Много да ви радва!!! Hug  bouquet Heart Eyes

# 267
  • благоевград
 Laughing Благодаря за коментарите по адрес на моето мом4е .
 OnlyOne той наистина мисли 4е щрака с пръсти  Crazy
интересно е 4е оби4а мн и народна музика освен ,,музиката на народа,,  Laughing но там танцува по др начин ръцете горе и тропа с крака с две думи ще го записвам на народни танци един ден  Peace

# 268
megs Честит ти рожденик!!!
Много игриви тези октомврийчета newsm68

# 269
Здравейте  Peace

Мегс да ти е жив и здрав баткото, много да ви радва  Hug Hug Hug

Ина големи танци голямо чудо  Heart Eyes Страшен е  Hug

Моята кака ѝ я научи да слуша Шакира waka waka  и сега като чуе песента събира ръце и се почват едни кълки  Joy   ---- http://www.facebook.com/video/video.php?v=192325990780475&comments

Общи условия

Активация на акаунт