Дядо Коледа къде е? Следващото януарско бебе кое е? - тема 21

• 21 205
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Хе хе имаме си бебе newsm44.Много се развълнувах.
Az i ti честита ви бебка Снежи да ви е жива и здрава малката кукла
Мен нещо сън не ме лови и обикалям къщата като сомнамбул smile3507

# 511
Az i Ti & Татко - честита ви малка Снежка! Ще пием за нейно здраве!
Пожелавам на сладката си адашка да расте усмихнато, здраво и гушкаво бебче  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 05:01 от Agent Provocateur

# 512
Аz и ти Честито,да ви е  жива и 3драва  малката  ми адаШка newsm51

# 513
Честито на мама Аз и ти  Hug  bouquet Да е жива и здрава малката Снежка и много да ги радва  Hug

# 514
Аз ти честита ви щерка Снежи!!!
[/b]

Да ви е жива и здрава и много да ви радва,а на изпълнителния татко: наздраве!!!

# 515
Честита ви бебка Снежка! Да е жива, здрава и много щастлива!!!! ( от една февруарка)

# 516
  • София
Йееее още едно бебунче, честита дъщеричка Снежи, да ви е жива и здрава и много щастлива Crazy newsm51

# 517
  • Пазарджик
Добри утро момичета по едно кафенце за отскок

АЗ И ТИ ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ДУШИЧКА,Е С ТАКИВА НОВИНИ ЧОВЕК ДА МУ Е КЕФ ДА СЕ СЪБУДИ!!!

# 518
Добро утро!
Днес закуската е от мен:

Не се дивете на шампанското - трябва да празнуваме, че си имаме ново бебе!  newsm68

Аз и ти, честита дъщеричка! Да сте живи и здрави и двете - тя да расте и хубавее, а ти да се възстановяваш бързо.  Hug Heart Eyes

Ха, върнах се назад в темата и видях поредното доказателство за неточността на ехографите - Аз и ти се притеснява, че по ехограф бебка излизала мъничка, 2850, а пък вижте каква идеална мома се оказа (3200). Няма да се шашкате за мерки и теглилки, всичко е относително!

Аз днес съм таласъм, събудих се преди 5 часа и вече не знам как да си уплътнявам времето #Crazy

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 07:21 от bg_desi

# 519
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА СНЕЖИ НА Az i ti!!! Да е жива и здрава и много да ви радва и слушка! Бъдете много щастливи! Мама бързо да се възстановява!

Калифорния вчера звънях на сума ти приятелки, да питат познати лекари, четох из интернет, и в крайна сметка снощи не посмях да изпия Диазепама. Д-р Карагьозова е от Майчин дом, работи и в МЦ "Фемина" в София. При нея ходих на скрининг в началото. Тя ме ошашка тогава с едни неща...

Ще дочитам какво става, че много сте изписали! Hug

# 520
  • В две тъмни очички
Страхотноооооооооооо  Hug
Аз и ти - честита ви мома. Ама каква е голяма и отгледана. Браво на вас. Да ви е жива и здрава, да е гордостта на мама, тате и бате и да е мноооогооо послушна
Разбира се и да поздравим таткото, който така добре се е отзовал на задачата дадена му от половинката - отчет във форума   bouquet

# 521
 Grinning Az i ti честита ви бебка!

# 522
  • Пазарджик
bubeto_d И ТИ СИ НА ЛЕКЪР ДНЕС,НАЛИ?
Аз също ,да видим ще гушим ли скоро малките душички?
Успех !!!

# 523
Az i ti и щастливият татко - честита ви дъщеричка Снежка - да е много, много здрава и все така сладко да се усмихва.
Приятна ви закуска на вас, аз пък отивам да си лягам, че днес цял ден хайманосвах - бях и на доктор и всичко си е нормално. Накупих всички коледни подаръци и всичко необходимо за бебка, което беше останало... Готови сме. Като гледам как ни тръгна броенето  Hug
Чакам с нетърпение всички нови бебенца.

# 524
  • Сливен
АЗ И ТИ,ЧЕСТИТО!  Hug Hug Hug ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА СНЕЖИ И ТИ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАШ БЪРЗО!ЧЕСТИТО И НА ТАТКОТО

Общи условия

Активация на акаунт