Дядо Коледа къде е? Следващото януарско бебе кое е? - тема 21

• 21 163
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
Ухаааааааааааааааааа! Втори момък!!!
Честито на семейството на ШИКОЗНА!  Hug Hug Hug
Да е жив и здрав малкия Веселин!

Клео, аз съм ти 29-тата точка! Успех!  Peace

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 19:45 от МилаИванова

# 691
Честито на мама Шико4на бебче Веселин,да е живо и zдраво и много да ви радва.
Ихаааа имаме си оЩе едно момченцеееее newsm44

# 692
Нахлувам да честитя накуп на днешните мами!
Да са живи и здрави бебоченцата и скорошно прибиране им желая от сърце!
  newsm51

# 693
Хайде на второто момченцееееееееееееееееее.

Честито на Шикозна, много, много здравичък да бъде Веселин, да папка добре и да расте весел и засмян.Тонита, честито и на теб лелче Simple Smile

Бубе, успокой се. Щом всичко с плацентата и околоплодните води е добре, ако нямаш и белтък в урината, значи бебка е супер и не страда. Просто е по-фина. Мадама французойка.

# 694
  • В две тъмни очички
Бенджолина и аз така си го превеждам - мадама французойка  Laughing

# 695
Честито на Шикозна! Да е жив и здрав малкия Веско  Hug

Бубе, това ми намирисва, на Жк ли ти го казаха или при тази, която ще те изражда?

# 696
  • бургас
Извинявам се,че нахлувам в темата,но аз съм сестра на Shikozna. Тя роди тази сутрин в 8.55ч момченце Веселин 3150 кг и 50 см. Тя и бебето са добре.Роди секцио. Да са живи и много здрави.   bouquet newsm44 smile3525 Пожелавам ви леко и безпроблемно раждане Hug
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ШИКОЗНА
ЕЛЧ благодаря ти  Heart Eyes Hug
МИРАБЕЛА благодаря ти  Heart Eyes Hug
ПЕПИТА1973 благодаря ти  Heart Eyes Hug
ДЖОРДЖИАНА благодаря ти  Heart Eyes Hug
ГРОЗНО ПАТЕ благодаря ти  Heart Eyes Hug
АНИТУ82 благодаря ти  Heart Eyes Hug
БЕБЕШОНДЕЛ благодаря ти  Heart Eyes Hug
ЧОПИ благодаря ти  Heart Eyes Hug
МИЛАИВАНОВА благодаря ти  Heart Eyes Hug
благодаря ви момичета  Heart Eyes Hug

# 697
честито на шикозна за малкия веско! Simple Smile

между другото сега се сетих, че баба ми винаги е казвала, че е по-хубаво малко бебе, не било на добре да се ражда "отгледано дете".

# 698
Wondergirl от Декемврийките е родила днес, тъй като се записа и при нас пренасям новината:

Днес в 12:45ч се роди прекрасната ни принцеса Мона, 3600кг,51см, нормално раждане с упойка! Wondergirl

Да е жива и здрава принцеса Мона  Hug

# 699
Добре дошъл на втория ни януарски мъж, да е жив и здрав и да радва много мама и тате!Честито на Шикозна и бързо възстановяване    bouquet

Да й е честита момата на Wondergirl, много да е здрава за радост на мама и тате   bouquet 

Елч недей така с големите бебета, че сега ще има паника на който му е по-едро бебето  hahaha

# 700
ето го и второто ни мъжленце!  Hug честито бебче на мама shikozna, много здрав и наистина весел да е адашът!!  Party

клео, не се и съмнявам, че имаш мн приятели, но дано да е възможно да прегласуваме;)

бубе, опитай се наистина да не им се връзваш много-много, ако имаше нещо наистина обезпокоително, щеше да си усетила и сама, а и докс щяха да се презастраховат  Peace кураж, миличка!

# 701
Честито бебе Мона на Wondergirl и Веско на мама Шикозна да са ви живи и здрави !   bouquet

# 702
Е, ТОВА Е ВЕЧЕ, ДВЕ БЕБЕНЦА, ПЪК И МОМЪК ОЩЕ ЕДИН СИ ИМАМЕ

ЧЕСТИТО НА ШИКОЗНА, ДА НАЦЕЛУВА МАЛКИЯ ВЕСЕЛИН ОТ НАС

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА СЪЩО МАЛКАТА ПРИНЦЕСА МОНА

# 703
все по-интензивен валеееееж;) прекрасно! браво на мама wondergirl, чудесно име за малката принцеса; много здрава и усмихната!!   bouquet

# 704
честито на мама Shikozna, да е жив и здрав бебо!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт