Дядо Коледа къде е? Следващото януарско бебе кое е? - тема 21

• 21 214
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Jenkata, Ади от нашия форум също е в МД, Тя е на 5 етаж. Цялото и име е Аделина, ако искаш можеш да се видите Grinning. Но не знам в коя стая е. Нещо ми каза,че е до тоалетната...

При нас днес казаха, че водите от лекарствата са се пооправили.  Обиколката на коремчето е по-малко от това за възрастта, иначе ни изкарват на допотопния ехограф 2600 г. Най-важна била обиколката на корема, тя давала най-точна представа за теглото. На мен поне засега не ми говорят за раждане. Правя запис на тонове 2 пъти седмично.
Ка се пребори с онези в приемния кабинет, нали един ти бръщолевеше за бъбречна инфекция?

На теб каква ти е структурата? Аз съм 160 и сега съм 52 килограма, като забременнях бях под 40 килограма, с финна костна система. Това било предпоставка за по-дребен плод.

# 496
Kalifornia ,точно лекар от 5 етаж ми каза за инфекцията (няма да цитирам имена).Това е от единия сектор.А в другия,пак на 5 етаж ми правиха амниото лятото.И двете отделения ми изглеждат хубави и чистички . Сега   съм на 10 ет.При проф.Чернев.Обиколката на корема ми не е много голяма.А като структура незнам-на височина 171 бях около 52,53 кг и да си призная изглеждах прекалено слаба.Сега съм 72 кг и пак казват че не изглеждам много напълняла.Хм...   newsm78
Радвам се че при теб всичко е наред  Hug  

# 497
mamita81, добре, че беше голямото намаление в Хипо, за да купим количката и кошчето, а помпата и нагревателя взех от продавалника, нашата кака е голяма и какви дрешки от нея?

# 498
  • бургас
божеееее, свекито ми прати кутия шоколадови бонбони с вишна и ликьор,изядох 6 и ми запариха бузите,очите ми светнаха и ми се замая главата  Blush май се напих  Blush тцтцтц

# 499
  • В две тъмни очички
божеееее, свекито ми прати кутия шоколадови бонбони с вишна и ликьор,изядох 6 и ми запариха бузите,очите ми светнаха и ми се замая главата  Blush май се напих  Blush тцтцтц
smile3532 късметлийка. Аз и след 1 кутия не виждам никакъв ефект

# 500
Jenkata, имах предвид обиколката на коремчето на бебето, че е най-важна за определяне килограмите на бебето. А иначе се добавя обиколка на главата и дължина на бедрена кост, нещо се изчислява от ехографа и дава тегло. Аз докато не видя реално колко тежи няма да се успокоя. А иначе моят корем си е малък 93 см днес, Уж го мерих у нас преди седмица и ми излезе около 100, но явно ми се е искало да е така.

Нещо съм пропуснала, че си правила амниоцентеза. Заради лош БХС ли? Първия или втория? Ако е първия колко ти е бил рискът?

# 501
  • Пазарджик
Момичета лека нощ и от мене и сладки сънища,надявам се тази вечер да успея да се наспя.
Имам някакъв обрив по свивките на ръцете,малко съм притеснена,не съм яла почти нищо днес заради киселините от какво са не знам?
Утре съм на консултация да видим док какво ще каже ?
Лека нощ!!!

# 502
  • В две тъмни очички
офффф че не ми се ляга да спя.....а като си представе,че утре пак в 7 ще ставам, май май е най-добре да отивам в банята , да минавам през процедурите с мазилата и да се паркирам в леглото,че и с това пълнолуние ме съмнява да се спи. Утре съм на преглед, надявам се да са хубави новините и да ме зарадва доки,че скоро ще ражам! Ще ви пиша като се върна!
Лека нощ на всички

# 503
  • бургас
офффф че не ми се ляга да спя.....а като си представе,че утре пак в 7 ще ставам, май май е най-добре да отивам в банята , да минавам през процедурите с мазилата и да се паркирам в леглото,че и с това пълнолуние ме съмнява да се спи. Утре съм на преглед, надявам се да са хубави новините и да ме зарадва доки,че скоро ще ражам! Ще ви пиша като се върна!
Лека нощ на всички

бубе то ти е време да се разпишеш с бебче УСПЕХ fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 504
  • София
Здравейте мами и честито на всички родили сладки бебки
Искам мнение за това http://www.kasida.bg/muzikalen-projektor-ocean-wonders-fisher-price-31-4135.html  Много ми харесва,но не знам дали ще е практично. newsm12 newsm12 newsm12

Мен също много ми харесва и си го изпросих за подарък от моята приятелка  Laughing
Всякакви подобни играчки за излишни, по-скоро са за наше забавление, поне в началото докато са супер малки бебеките  Peace
Inka-, оправяй се бързо  Hug

# 505
Много мнения, много нещо, но пък се справих. Не съм Аз и Ти, а половинката. Имам задача да докладвам (много сте военизирани, вие майките, чак страх ме хваща).
Та: 3200, 50 сантиметра, 23:05. Снежи. Усмихва се, много е сладка!
Айде, наздраве, бъдещи и настоящи майки!

# 506
  • София
Много мнения, много нещо, но пък се справих. Не съм Аз и Ти, а половинката. Имам задача да докладвам (много сте военизирани, вие майките, чак страх ме хваща).
Та: 3200, 50 сантиметра, 23:05. Снежи. Усмихва се, много е сладка!
Айде, наздраве, бъдещи и настоящи майки!

newsm67

ЧЕСТИТООО !!! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА  baby

# 507
имаме бебе  newsm44

4естито на вси4ки мами. за са здражи бебе4етата и много да ви слу6кат.

# 508
Честито бебенце Снежи на мама Аз и ти и на така изпълнителния татко

# 509
  • бургас
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА АЗ И ТИ ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА СЛАДУРАНКА Hug

Общи условия

Активация на акаунт