Дядо Коледа къде е? Следващото януарско бебе кое е? - тема 21

• 21 191
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Честити бебчета на Аз  и ти , Ноеми. Да са ви живи и здрави. А мамите да се възстановяват по-бързо. Като виждам че и двете са с термин около моя и ми е супер вълнуващоооооо. Явно времето наближава. Момичета аз досега не съм имала контракции - незнам какво е/ какво да очаквам като усещане. От сутринта усещам тумбака по твърд от обикновенно. Но нямам болки никакви. Дали е нормално? Добре че днес съм на лекар от 2 и да видим .

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 09:37 от bebo79

# 541
Честито на Аз и ти, и на Таткото!
Само радости да ви носи малката принцеса!  1crib

# 542
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА АЗ И ТИ ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА СЛАДУРАНКА Hug
 bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug Heart Eyes

# 543
  • Пловдив
 newsm03 Добро утро, момичета!
Първо да поздравя всички станали скоро мами -
Желая ви да сте здрави и да гледате здрави и послушни бебета!! Да имат много късмет в живота децата! babydust7

След огромно отсъствие сега да кажа и 'ку-ку'  55 Тук съм си , добре съм и беба е ок. Преместихме се в новия апартамент преди няколко седмици и първо нямахме интернет дълго време, а после се мъчих да ви следя с един минилаптоп, ама беше голям зор, та нямаше как да се включвам!
Вълнувах се с вас за всички новости и си поревавах често (хормоните май пак се развихриха!)!
Сега ще се включвам всеки ден, за да се преброяваме  newsm19

Целувки  remybussi - ама страшно ми липсвахте!   

# 544
  • Велико Търново
ЧЕСТИТА ВИ РОЖБИЧКА, НА МАМА И НА ТАТКО АЗ И ТИ! Да ви е жива и здрава, и само радости да ви носи!
Прекрасно име сте избрали!  Sunglasses

Ей на това му викат истински бебевалеж! Всеки път като отвориш темата и хоп: ново бебе се е появило  Grinning

# 545
 newsm44 1stroller

Наистина е много хубаво да пуснеш компютъра и да те чака следващото бебе!

Аз и Ти и Татко да ви е жива и здрава малката принцеса Снежи! Голяма девойка да порасне и много да ви радва! На мама бързо възстановяване!

# 546
ЧЕСТИТА БЕБКА НА АЗ и ТИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!

Аз днес съм значително по-добре от вчера.засега не ме боли кръста. вчера на няколко пъти си мислех,че ще почвам да раждам.дори си виках,че Бубето ще ми се разсърди,че съм я изпреварила  Joy
Мъжо си дойде в 2ч и до 4ч приказки,после ставане напред назад,неможах да се наспя. чакам го да стане да видя какво е взел за бебчо. И ме хвана яд,че не е взел капки п/в колики от летището. Не видял аптека,но не я и търсил.и вика после ми то малчо може да няма колики.голямо оправдание  ooooh!

# 547
  • Русе
Честита дъщеричка на мама и татко Az i Ti ! Бъдете живи и здрави всички!

bouquet          

Хайде сега чакаме плановите  Hug

Ноеми, как си мила днес?   Hug

# 548
юййййй, добре дошла на малката Снежи и честита рожба на Az i ti и семейство! на мама шеметно бързо възстановяване, а на татенцето ('половинка' или вече май хм.. четвъртинка:D) скоростно изтрезвяване! много здрава, послушничка и щастливичкаааа!   bouquet

# 549
  • в Надежда-та
 Hug  bouquet за мама Az i ti
Два дена не мога да седна на РС-то, но като хвърлям бърз поглед все хубави вести Party

# 550
Страхотно!!!
Аз и ти и Таткото да ви е жива и здрава Снежи, да я отгледате с много обич, пожелавам и детство изпълнено с игри и забавления, а на мама бързо възстановяване!!!

Жужката, Клечо и аз много се чудя за тази играчка от къде я взехте?

Аз от днес давам зелена светлина на бебето, вече сме в козирога  Mr. Green

# 551
  • Сливен
Много бебета, много нещо в тази тема Simple Smile

# 552
АЗ И ТИ И ТАТКОТО НА СНЕЖИ, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА РОЖБА!!!!!  bouquet

# 553
ихааа ново бебе и то снежето на аз и ти! да ви е живо и здраво, мноооого здраво! освен това да е най-красивото и умно (те наште нали всичките ще са такива:-)))) и много да радва мама и татко!

абе вие защо още имате толкова вяра на ехографа за килограмите? все пак всички сме чели, че с напредването на месеците те стават все по-неточни и това е абсолютно нормално. все пак те работят с осреднени стойности - едни бебчета се раждат 2,600, други - 4,500.

а я ме светнете за тези болки в таза. мен само чат-пат ме боли нощем като се залежа на една страна, ама ме боли отстрани, където е ябълката, а не между краката...едва ли говорите за това, а?

иначе да докладвам за вчера. изненадата ми беше високо оценена, въпреки че не се получи перфектна, но важно е желанието Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 16:06 от Елч

# 554
  • ул. "Мечтание"
Много мнения, много нещо, но пък се справих. Не съм Аз и Ти, а половинката. Имам задача да докладвам (много сте военизирани, вие майките, чак страх ме хваща).
Та: 3200, 50 сантиметра, 23:05. Снежи. Усмихва се, много е сладка!
Айде, наздраве, бъдещи и настоящи майки!

Ехееее! Среднощно бебе!  Hug

Аз и ти, честита ви Снежи!!!
Да ви е жива и здрава и много щастие да ви носи!

Лейди Гуга, радвам се че се разписа и че сте добре с бебочето.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт