Дядо Коледа къде е? Следващото януарско бебе кое е? - тема 21

• 21 191
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • София, Лагера
Ноеми, не е до "спрятането" пола  Rolling Eyes Ама като разбера тайната каква е, първо на теб ще кажа  Peace
Нали си знаеш да внимаваш с това цедене, да не се стига до хиперлактация...Че като те гледам по колко цедиш, ще купувате фризер допълнително Simple Smile
Знам, докарах си предния път, но тогава в 3-4 месец.
А сега цедя само за облекчаване, и пак не се облекчавам. Вчера изцедих колкото да не ме боли, но неонатоложката каза, че това не стига, трябва още да цедя  Rolling Eyes Просто съм си родена крава  Whistling

"Низита" не ти ли помага?

# 616
  • София
За мен тайната на пола е една единствена, а именно - колкото по-близо до овулацията, толкова по-сигурно момче и обратноPeace  Понеже и двата пъти съм с тестове за ову, а първия път и с мерене на базална температура, та при мен нещата стоят така:
Яна - 3 дни преди овулация и то засечена и с тест и с БТ
бъдещото момче (засега е момче, дано не излезе нещо друго, че ще ми се разбие теорията) - вечерта преди да видя ясни две черти на сутрешния ову тест.

# 617
Ноеми, споко аз пък не мога мъжко  Thinking .
Всъщност нали знаете че ние жените нямаме нищо общо с пола на детето, той изцяло зависи от таткото.
За това не се бях замисляла,но като се празрових в сивия си архив,май-наистина че беше така newsm78...имаше нещо от сорта на доминиращи хормони  Х-Y.... и т.н newsm78
Bebешондел и аз съм така.Много сме привързани със щерката,като скачени съдове почти,не сме се разделяли за повече от 5 часа,незнам как бих изкарала толкова време без нея,а и тя без мен.....особено ако съм секцио-депресията ми е в кърпа вързана,само че този път по 2 CryНито едното ще мога да видя,нито другото.
Бубе,незнам защо ама съм забелязала,че на докторите им прави кеф да ни параноисват точно преди финала,когато най-много имаме нужда от това #Cussing out....При мен уж всичко си беше наред,а сега голямо бебе,дъра-бъра..мрън,мрън-секцио #Cussing outкакво ли не направих за да обърна бебо в късна седмица за да отървем ножа ,сега пак ..мрън-мрън ConfusedА аз толкова да имам нужда от окуражаване и надежда.Сега съм объркана,подтисната,тотално разгромена.Незнам как,къде и при кого да раждам. SadМного хубаво се наредих точно на финала и на празниците.Ревливо ми е... Cry
Ноеми,мирише ми на хиперлактация при теб,пробвай да цедиш по по малко,в смисъл не до последната капка. Hug
Е-хееее!Пак бебе!Аз на всяко влизане заварвам по едно бебе GrinningДа е жива и здрава малката принцеса на мама София! Hug Heart Eyes

# 618
Копнах това от фейса Simple Smile Четете и се зареждайте с положителна енергия!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Днес е пълнолуние, лунно затъмнение и зимно слънцестоене са се събрали на едно. за последно такова чудо е имало преди 456 години (преди 4 века) на 21 декември 1638. следващото се очаква да е по-скоро или на 21 декември 2094.

21 Декември – Зимно слънцестоене, Пълнолуние и Пълно Лунно Затъмнение. Започва Новото – това, което чакахте, за което дълго мечтахте. Време на предизвикателства, на изчистване на истинността на изборите. Какво искате да го има в живота ви и какво – не, вече е хубаво да сте го решили. Нещата се случват с още по-голяма скорост, от вас …се изисква все повече. Мислите и думите – сега стават реалност. Енергията ще се увеличи и на всички планове ще се даде зелена светлина. Всичко, което сте усвоили за това как се използва енергията и как нещо се материализира в света – ще се окаже изключително важно за вас. Приемете това, което желаете и освободете това, което не сте вие. Целта на упражнението е да се разширите, с отворено сърце да приемете светлината. Да приемете Истината за себе си и това, което сте. СЕГА сте изправени пред най-голямото предизвикателство – ДА БЪДЕТЕ себе си. Колко вълнуващо, но не плашещо, защото вече пораснахте – можете да поемете отговорността, че сте творци. И с радост да изживеете това, което сътворявате.
Прекрасен ден, спокойствие, мир и радост 
Прави всичко, което обичаш, всичко, което те кара да летиш и да бъдеш себе си, всичко, което изпълва сърцето ти и ти дава живот
Единственият начин да накарате любимите си хора да са щастливи е да се превърнете в щастливец
Изпълвайки се с радост, вие автоматично я дарявате на всеки
А това ви носи все повече и повече неща, на които да се радвате
Просто започнете – СЕГА
Благословен ден !!!

# 619
Здравейте момичета аз съм нова тук и малко на финала се включвам , но никога не е късно   Laughing Честити рожбички на всички мами да са им живи и здрави и много да ги слушат . Като чета как ви викат на ЖК през седмица, две и ме хваща още по-голям яд на мойта лекарка. Като и казах че няма да раждам в частната клиника в която работи и тя без да ме прегледа дори (въпреки , че лежах в болницата за високо кръвно) , ми каза да отида след Нова година да ми даде документите за раждане  Close , а това беше на 09.12.  ooooh!  Направо останах безмълвна , после се ритах отзад , че нищо не съм и казала , но не го очаквах и нямах време за реакция , щото тя направо си ме изрита от кабинета. Добре че ходя и на частен прием и тоновете всяка седмица записват в държавната болница безплатно , че съм спокойна. Айде отивам на запис  Hug

# 620
мила, за синузит ми бяха казали да се намачка зеле и да се сложи отгоре на челото. не съм го пробвала, но имам няколко приятели, които се кълнат, че помагало...

иначе саксофонка, аз мога да ти разбия теорията - в деня преди овулацията си заченах девойка като пич Simple Smile

на мен ми е много криво, че ще имам козирог. тайничко се надявах, че бебешорка ще осъзнае колко по-готино е да си стрелец като мама и татко и ще се роди по-рано, ама не! сега ще е скучен козирог! да се чудим и ние какво да я правим Simple Smile иначе щяхме да й знаем всичките маймунджулъци...

# 621
  • София
Елч, ти си от ония 2%, дето правят изключение  Joy

# 622
  • София, Лагера
Снимкииии  Party
http://presiyan.snimka.bg/baby/tervel.557918.all

# 623
Честити нови бебенца. Да са ви живи и здрави!  Hug
Аз току що се връщам от ЖК, взех си документите за болницата. Док каза че няма да изкарам до термин, главата вече е слязла долу ниско.... направо се ошашках. А аз още въобще не съм се приготвила. Абе когато си реши да излиза, ама все се надявам да минат празниците...Знаете ли колко може да издържи така?

Явор беше слязъл в малкия таз 2 седмици преди да се роди, не се шашкай  Wink

Аз продължавам да си церя синузита....лежейки и пъшкайки. Някои хора( визирам определен човек от темата  Heart Eyes ) се опитаха да ме уморят със съвети да смъркам солена гореща вода, но.......аз оцелях!!!  Mr. Green Mr. Green  Mr. Green
 Ефектът беше почти нулев от това мъчение, както и от много други де  Tired
За сметка на това пък вече май нямам дърти таралежи в гърлото...и преглъщам по-спокойно! Което е знак, че нещата се влачат към подобряване  Sunglasses

Ааа не съм казала гореща Wink Вода с морска сол Simple Smile

Ноеми малкия е страхотен Simple Smile)))))) Ама и двамата ми приличат на теб Simple Smile))

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 16:26 от Бебешондел

# 624
  • София
http://presiyan.snimka.bg/baby/tervel.557918.21822544  тази ми е любима  Heart Eyes
ноеми, прекрасен е!

# 625
Жените, както знаете имат XX хромозоми, а мъжете ХY .  Жените са хомозиготни, защото имат само един вид хромозоми, а мъжете хетаро. Яйцеклетките съдържат само X хромозоми(1 яйцеклетка има само една хромозома - X), а сперматозоидите или X или Y (1 сперматозоид има също само една хрозомома, но тя може да бъде както X така и Y). За оплождане е нужно да се слеят две гамети, от жената задължително е X хромозома (защото само такива има), а мъжът може да донесе X или Y.
Мисля, че това е основното. Сигурно има и други фактори влияещи върху пола, но този според мен е основния.

Ноеми, сега видях снимките. Разкошен е най-малкият ти мъж, пу-пу-пу.

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 16:22 от pepita1973

# 626
  • София
Честити бебчета на Az_i_Ti и на Soffia. Много щастливи да са им дечицата и да радват мама и тати!!!

Всички ще си изкараме до термин  Hug Вижте коя дата сме а имаме само няколко бебета. Мисля че е похвално. Мисля, че скоро не е имало друга отчетна с толкова малко бебета по това време.  Whistling

Бебешондел, и аз така викам, дано да е късметлийска групичката и занапред Grinning

Ноеми, според мен какво предвещава полазницата е ясно Sunglasses Wink Колкото до пола, твърдо вярвам, че нито диети, нито пози, нито вякакви деветини влияят. Всичко е до случайността.

# 627
Жените, както знаете имат XX хромозоми, а мъжете ХY .  Жените са хомозиготни, защото имат само един вид хромозоми, а мъжете хетаро. Яйцеклетките съдържат само X хромозоми(1 яйцеклетка има само една хромозома - X), а сперматозоидите или X или Y (1 сперматозоид има също само една хрозомома, но тя може да бъде както X така и Y). За оплождане е нужно да се слеят две гамети, от жената задължително е X хромозома (защото само такива има), а мъжът може да донесе X или Y.
Мисля, че това е основното. Сигурно има и други фактори влияещи върху пола, но този според мен е основния.

Ноеми, сега видях снимките. Разкошен е най-малкият ти мъж, пу-пу-пу.
Я признай това от учебника на щерката ли го копна Joy hahahaТолкова логично и научно си се изказала,че няма начин да не е от учебника Laughing
Ноеми,много сте готини!

# 628

и на мен тази ми е любима!
много сте готини и двамата!

# 629
Аз днес имам превод от НОИ по последния ми (45-дневния) болничен,но за дните за декември. Явно си зависи от работодателя все пак
Имаш за Декември Shocked, да не е за ноември  Wink

нямам ПИК от НОИ и не мога да кажа точно,но ми ги изплащат редовно. Ако вървят с един месец назад,значи е за ноември

Общи условия

Активация на акаунт