ОДЗ 100 гр. София Люлин 10

• 40 291
  • 418
  •   1
Отговори
# 195
  • В сънния Люлин, прибулен...
Yanina, загръщай се по-добре, докато дебнеш от балкона да не настинеш ти  hahaha hahaha hahaha

# 196
  • София
Явно съм изпуснала... В деня на разходката взех детето преди обяд. Аз самата питах учителките няма ли да ги извеждат. Давам си сметка, че сигурно им е трудно. Днес питах учителката - каза, че ги обуват и обличат. Ако някое се намокри, не виждам нещо ненормално да бъде преобуто. Направо не ми се вярва да изведат дете от 25 градуса на 1 градус с дрешките от градината. Ако се е случило, трябва сериозен разговор с учителките.
По този повод, на родителската среща стана въпрос колко градуса трябва да е температурата в стаята. Има ли нормативен документ, който да упоменава? Мнението ми е, че е ужасно топло вътре. Не е полезно да има такава огромна разлика. каня се да взема термометър, но нещо не смогвам...

# 197
Yanina, загръщай се по-добре, докато дебнеш от балкона да не настинеш ти  hahaha hahaha hahaha
Някой се мисли за много умен, но освен в изливането на словесна пумия май на друго е неспособен.

# 198
  • В сънния Люлин, прибулен...
Някой се мисли за много умен, но освен в изливането на словесна пумия май на друго е неспособен.

Пише се пОмия. Изливате я Вие  hahaha

Апропо, детенцето Ви беше ли днес на детска градина? Разговаряхте ли с госпожата?

# 199
Здравейте,
искам да попитам ако някоя от вас е присъствала на родителската среща относно извънкласните дейности нещо важно за фолклорните танци казаха ли?
Аз бях там, но с малката и успях да остана и чуя само презентацията за плуването, което всъщност ми беше по-важно, а за народните танци разбрах, че ще ги представи директорката и вероятно го е направила последна.
Ако има какво да споделите моля Hug

# 200
никой нищо не каза за фолклорните танци. В сряда имаше голям плакат на таблото за съобщения, но не съм се интересувала, защото детенце ми заяви с абсолютно категоричен тон, че танците не му харесали и не искал да танцува. Пък и аз бях решла друго да го запиша. Така че- в понеделник.

# 201
Нещо темата позамря Rolling Eyes Днес питах госпожата за тържеството на 22 март, но ми каза, че все още не се знаело от колко часа е - някой да знае повече Thinking

# 202
На 21 е тържеството , на плаката пише от 3 часа

# 203
Аз пък разбрах, че тържеството е на 24 март, но утре пак ще питам кога е точно. А плакатът не е ли за театър?

# 204
Да за театъра е плаката , но мисля че е  по случай първа пролет

# 205
  • София
Театър ще има на 21-ви. На 22-ри е тържеството. Учитеките искат да е от 5, но още не е сигурно. Ще е само за 1А група, казаха. Не знам другите групи дали ще имат и кога.
Имало родители, които негодували, че има театър често и трябва да плащат Thinking Вярно ли е това #Crazy
Днес видях пооправен график на допълнителните дейности. Предният беше със застъпващи се часове.
Казах, че искам да знам брой деца в групите на тия занимания и дали са групирани само първи, втори и т.н или от всички, вкл. по-големи. Засега няма инфо.
Някой може ли да каже повече?
Отзиви от деца за заниманията? Дъщеря ми опита всичко. Футболът отпадна hahaha. Мисля да махна и английския, но още не съм сигурна. Ще реша, щом разбера нещо по горните въпроси.
Другите неща са в процес на тест. Засега и харесват.

# 206
И малката пробва от почти всичко, не ми дойде изобщо да я запиша на футбол. Иначе засега казва, че всичко и харесва Laughingно ще видим. Вчера доста подраних и видях  как девойката ги водеше децата на английски - имах чувството, че беше почти цялата група, доста дечица ми се видяха. Но мисля, че бяха само първа група/поне така ми се видя/

# 207
Английския от колко години е ?

# 208
За английския- по групи е. Възрастова граница няма. За тържеството- при нас (2-ра Б) ще е на 24-ти, но също няма още определен час. На нас футбола ни харесва, английския- също. А видяхте ли какви красоти са правили вчера и днес по "приложни изкуства"? Днес с акварели рисували миниатюри, а после учителката ги залепила на картички и е истинска красота! Детенце е много доволен. Сега чакаме плуването, ама като знам колко се кефеше лятото на морето, най-вероятно ще е във възторг. Само ме притесняма дали ще имат време да помагат на всички деца да се изсушават след занятието, но се надявам на добра организация, за да не боледуват! Колкото до театъра- въпрос на усещане... Аз не съм чула някой да е преревал, че му е скъпо, макар че познавам родители, които не желаят да плащат за нищо, освен таксата... Всеки сам си знае, може наистина някой да няма възможност...

# 209
И като гледах графика, групирани са по възраст. Поне за футбола. А за плуването- дори по групи.

Общи условия

Активация на акаунт