ОДЗ 100 гр. София Люлин 10

• 40 290
  • 418
  •   1
Отговори
# 210
Майчета, някакви отзиви за днешния театър? Моят ми каза, че било хубаво, но както винаги не изпадна в повече подробности, а на мен ми е любопитно какво са гледали... newsm78

# 211
  • В сънния Люлин, прибулен...
Ние от неделя пак сме болни. Просто съм разбита  Cry

# 212
  • София
Съчувствам ти Sad Днес ми се ще да се видим с повече родители и да се настоява за по-стриктен контрол, както и за някакъв вътрешен ред, който да казва, че решението на сестрата има тежест, Каже ли, че дете е болно, да си го водят вкъщи без опция за бележка от лекар, че нищо му няма и кашля от алергия #Cussing out.
Да някаква степен знам, че си зависи от детето. Моето например за почти 3 месеца е било болно само една седмица, пу-пу. Но пред очите ми се водят болни деца, което е абсурд. Защо някой трябва да спести 1 ден болничен и после още поне 3-4 родители да трябва да са в болничен?

Театърът е бил интересен. Така каза пижото Simple Smile.
2 дни им се отменят повечето допълнителни занимания заради репетициите за тържеството.
Между другото, щяло да е под мотото "Да помогнем на Япония". Ще събират дарения и после щели да ги дадат на японския посланик Rolling Eyes
Кога започва плуването?

# 213
И ние сме болни..
А родителска среща ли ще има?

# 214
  • София
Ще има пролетно тържество, с поканени родители. Не е родителска среща, но ще се видим, така или иначе. За 1 А говоря Peace
Бързо оздравяване!

# 215
Първата година в заведение е така- през седмица болни. Пък и като не ги извеждат, съвсем. А какво мислите за волните пожертвования за Япония?

# 216
  • В сънния Люлин, прибулен...
Предпочитам да помагам на Япония, отколкото на Либия. Нямаме си вътрешни проблеми, та затова.

# 217
Ние още сме болни , но днес през терасата видях бяха извели най малките 1а . Бяха много сладки хванали се са блузките на влакче и обикаляха двора Хихи. Жалко че моя син изпусна...

# 218
А всички ли бяха излезли или само 1 група?
Ние вчера имахме пролетно тържество. На мен лично много ми хареса- всяко детенце имаше роля, всяко се изяви подобаващо и същевременно самото тържество не беше повече от 30 мин. При моите спомени от програми по час- два от градината и до 3 клас (бях в езиково училище и до трети клас вкл. учихме по цял ден), мисля, че музикалната се е справила чудесно- всички са доволни, пренебрегнати дечица няма, няма и уморени или отегчени, беше си забавление. Голямо "МЕРСИ!" на госпожата!  bouquet   bouquet    bouquet
А като си представя картинката на хванати за блузките дечица  Hug  Hug Hug

# 219
Ние още сме болни , но днес през терасата видях бяха извели най малките 1а . Бяха много сладки хванали се са блузките на влакче и обикаляха двора Хихи. Жалко че моя син изпусна...

Излизали ли са newsm78  Няколко пъти питах малката и тя все ми отговаряше "Не' Joy, а забравих да питам госпожата. И на мен много ми хареса нашето тържество, адмирации за госпожата  bouquet Само дето девойката като ме видя и дойде при мен ревяща и повече не помръдна от мен Grinning

# 220
  • София
Явно са излизали по време да допълнителните занимания (латино и приложни), т.е. не всички деца. Сутринта предупредиха, че ще ги извеждат, съответно питах как е било. Детето ми вика "Госпожата е забравила какво ти е говорила" Twisted Evil
Не си представям как са имали 2 занимания по половин час и не са намерили кога да изведат всички.
Ще го обсъдим в понеделник. Явно е по-лесно само с част от децата, но все пак...

# 221
Ми това беше към 11 и нещо и бяха само най малките 1а , нямаше други деца.
Но предполагам , че са били вън всички ,но са ги прибрали да обядват.

# 222
  • София
В 10 им е латиното, в 11 - приложните. Дъщеря ми е била на приложни със сигурност.

# 223
Значи затова моят ми обясни подробно как "не" не са ги извеждали и "не" не са излизали- той също посещава занятията по приложни изкуства. btw, аз лично съм много доволна от преподавателката- измисля такива интересни неща, а и децата ги правят толкова красиви. Синът ми, дето с много кандърми успявах да го накарам да оцветим нещо от книжката, камо ли сам да си рисува, след първото занятие вечерта застана срещу мен с руце на кръста и заяви:" Мамо, купи ми боички и четка, искам да рисувам!" Получи си ги, разбира се, и сега всяка вечер преди лягане изрисува 2-3 листа с най-различни неща. За пореден път се убеждавам, че е важна не толкова дарбата или уменията, колкото правилният подход. Пък като пораснат малко повече, вече ще е и ясно имат ли таланти за рисуване или не. Засега важното е, че се забавляват и са доволни от това, което правят самички!
За преподавателката- "Голямо МЕРСИ!"   bouquet   bouquet   bouquet

# 224
Явно затова и девойката ми е казала, че не са ги извеждали - била е на приложни. Но си мисля, че всички деца трябва да се извеждат, не трябва да се ощетяват така

Общи условия

Активация на акаунт