Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за подпомагане на детето при адаптиране към детската градина?
Какви са изискванията за изследвания преди започване на детска градина?
Как да започнете посещението в детска градина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за подпомагане на детето при адаптиране към детската градина?
-
Какви са изискванията за изследвания преди започване на детска градина?
-
Как да започнете посещението в детска градина?
-
Какви са изискванията за започване на детска градина?
-
Какви са препоръките за подготовка на детето за детска градина?

Ясно, че се притесняват да не е студено, ама парно и печка ми се струва прекалено.
. Моето детенце е в 1А група и забелязвам,че проблемът с водата не е само при нас. Занесох й 2 шишета вода преди 2 седмици и все още не са казали че трябва да й се занесе нова.Днес се заговорих със магазинерката до нас нейната внучка е в същата група и ми каза нещо което ме възмути.Отивала да си взима детето,но не почукала на вратата и заварила как госпожата нашляпала едно от дечицата.Мисля ,че трябва да се обърне внимание и на тези неща. Все пак щом е ударила едно би могла да повтори.