ОДЗ 100 гр. София Люлин 10

• 40 298
  • 418
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен супер е че има къде да си побъбрим на спокойствие Simple Smile. Моето детенце е в 1А група и забелязвам,че проблемът с водата не е само при нас. Занесох й 2 шишета вода преди 2 седмици и все още не са казали че трябва да й се занесе нова.Днес се заговорих със магазинерката до нас нейната внучка е в същата група и ми каза нещо което ме възмути.Отивала да си взима детето,но не почукала на вратата и заварила как госпожата нашляпала едно от дечицата.Мисля ,че трябва да се обърне внимание и на тези неща. Все пак щом е ударила едно би могла да повтори.  Cry

Ужас. Не е ли вдигнала скандал да отите при директорката ???? Утре може да е нейното, но няма да види, щом се удря едно удрят се всички. Close

# 91
veihaivei, в коя група сте ?

# 92
  • В сънния Люлин, прибулен...
1А (при Божилова и Гигова)

# 93
нищо не е казала и до колкото разбрах вече не се позволява да се влиза в стаята а се чака в коридора изразявам се така защото не я водя аз а чичо й или баща й понеже са с кола,но мисля утре сутринта да отида и да се поинтересувам относно госпожата мисля че трябва да се обърне внимание съжалявам за разбърканото съдържание но си представям ако я бях видяла какво щях да направя нищо че не е моето дете нали за това ги водим да се грижат за тях все още не знам имената на госпожите но въпросната е възрастната пълничка госпожа

# 94
Извинете, silveto25, правилно ли разбирам, че оставяте детето си в ръцете на човек, чието име не знаете???

# 95
Извинете, silveto25, правилно ли разбирам, че оставяте детето си в ръцете на човек, чието име не знаете???
И аз не знам имената на госпожите , какво толкова...

# 96
И аз не знам имената на госпожите , какво толкова...
Grinning Grinning Grinning Нищо, мила... нищо... спете спокойно... децата ни са в добри ръце... малко ги попляскват, но вие не се тревожете  Grinning

# 97
Имах предвид,че не съм ги запомнила  newsm78. А колкото до пляскането не мисля,че трябва да сме спокойни. Детето ми е щуро както всяко друго ,но аз не съм си позволила да я ударя. Трудно ми е  да приема,че някой може да си позволи подобен лукс.

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 17:15 от silveto25

# 98
Малко по-горе веднъж ги написах. 1А са при госпожа Божилова и госпожица Гигова.

# 99
Да оставим тази тема на страна. Как се справте вие с детската градина? Аз все още не мога да свикна  Simple Smile

# 100
Аз като погледна през терасата виждам дребния как обикаля из стаята/ стаята в която е гледа към портала. Като ходя до магазин или на кафе после преди да се кача поглеждам как са.
Може би защото ми е близо съм по спокойна. А все пак госпожите и леличките не са случайни , не ми са вярва да са сложили някви терористи.. Laughing Поне се надявам.

# 101
Аз пък си мисля, че за да те наемат на тази работа нищо чудно и да си си платил, за да бъдеш предпочетен. Имам информация, че напливът беше доста голям. Още не разбирам какви бяха мотивите аз примерно да не бъда приета за лелка. Пак повтарям - направиха ми услуга, защото малкият така или иначе влезе... Но когато подборът на кадри е в ръцете на човек, който провежда интервю без съответна квалификация и има едни документи, надали ще може да се съобразят някои неща, които може да не бъдат видени. Подборът на кадри е нещо много по-сериозно и проблематично. Има си професионалисти с квалификация, които се обучават за това.
Обяснявам за всеки случай, не всеки е длъжен да знае. Peace

# 102
аз съм чак в 5 микрорайон и понеже чаках 4 години за да я вземат изпитвам смесени чувства

# 103
Интересни неща пишеш. Чуда се как да възприемам постовете ти.  Как така си чакала 4 години да я вземат, като тя сега трябва да е най-много на 4, ако ги е навършила въобще? Щом е в 1А с 2007 набор...  newsm78

Всички изпитваме по една или друга причина смесени чувства. Не знам защо всяка майка си мисли, че нейните преживявания са уникални. Ами извинявам се, че го казвам, но не са. Всички си пишем едни и същи неща, всяка със свои думи.

# 104
Лелееееееееееее много съжалявам но съм написала грешна група. Ние сме във 2А-група. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт